- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz BlackPriest #47350 üzenetére
+1
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Red_Bull
aktív tag
válasz aram01 #47346 üzenetére
Nem SFF, hanem rendes tower, de a másik gond a VGA-val hogy nem tudtam az X16 fogalaltba rakni csak az X4-be, mert nem fér el a nagy hűtője két alaplapi kondenzátor miatt... Szóval inkább eladom ezt a 4850-et,és veszek valami újabb kisebb fogyasztásút bele aminek nem kell tápcsati se, és azt bírni fogja ez a táp is
-
kelemen73
csendes tag
Szia. Sikerült eljutnom odáig, hogy lementettem a biosomat. A gondom most az, hogy nem tudom unlock-kolni a bios filet. A Kgb_0.6.2 nem ismeri fel a rom filet (próbáltam a gtx660 rom file-al, azt tökéletesen olvasta.) A sima gtx650- hez esetleg másik prg. kell használni? Valakinek volt már hasonló problémája?
[ Szerkesztve ]
"Ein guter mensch entschuldigt sich für die Fehler der Vergangheit. Ein echter mensch korrigiert sie." Goethe
-
ilovedigweed
senior tag
válasz norbert1998 #47344 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem sem működik!
Másik program esetleg?
Köszi
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
norbert1998
nagyúr
válasz ilovedigweed #47355 üzenetére
mármint a 2.3.0-val sem megy?
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés!
6950 Sapphire Dual Fan 1GB-ot lehet moddolni 6970 re ha van rajta dual bios? -
aram01
nagyúr
válasz Winchester95 #47357 üzenetére
nagyrészt lehet, de ezért ne vedd meg. csak ha stabilan működik, valahol volt is róla egy cikk
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz ilovedigweed #47355 üzenetére
Pedig az új afterburner mindenhol működik. A kiiratást meg be kell állítani normálisan.
Még az evga precisionnal tehetsz egy próbát,de az is ugyan így müxik.[ Szerkesztve ]
-
BlackPriest
őstag
válasz Winchester95 #47359 üzenetére
konkrétan azt a kártyát kéne kipróbálni
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
norbert1998
nagyúr
válasz B.Á.L.!.N.T #47360 üzenetére
nekem meg az újjal nem megy. egyszerűen nincs olyan lehetőség, hogy osd-ben irassa ki, de minden más lehetőségre ki tudo iratni, csak azt éppen
nem látom játék közbenkurvára -
kelemen73
csendes tag
Sziasztok!
Van itt valakinek VGA BIOS frissítési tapasztalata?
Szeretném a segítségét kérni egy BIOS unlockkolással kapcsolatban. (Sparkle GTX650 OC Dragon Cyclone)Please
"Ein guter mensch entschuldigt sich für die Fehler der Vergangheit. Ein echter mensch korrigiert sie." Goethe
-
kelemen73
csendes tag
válasz B.Á.L.!.N.T #47364 üzenetére
Köszönöm,
az nagyon jó lenne, mert itt nagyon elakadtam. Találtam egy progit a fórumok olvasgatása közben, de egyszerűen nem lehet jó letöltési linket találni hozzá. (Nvidia Kepler BIOS Editor 1.1!) Elméletileg ez alkalmas lehet a rom file unlockolására. Esetleg Te hallottál ezzel kapcsolatban valamit ami segítségemre lehet?
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz kelemen73 #47365 üzenetére
Én a kepler bios tweakerrel szerkesztettem meg a biost, innen le tudod szedni.
https://docs.google.com/file/d/0B4GuRGlmXiO0RmE0UGlIZnA5WmM/edit
Aztán nvflashel, flasheltem... haverom 780-át Azt majd mondom,hogy kell, feltéve ha jó lesz....
Amúgy én ezt nem vágom, mi az unlockolni kell egy romot?
[ Szerkesztve ]
-
kelemen73
csendes tag
válasz B.Á.L.!.N.T #47366 üzenetére
Ezt lehet hogy csak én találtam ki. Abból gondolom, hogy ha megnyitom pl. az általad is ajánlott programmal a rom file-t, semmit nem lehet rajta állítani. Ezért gondoltam, hogy valamit még trükközni kell vele.
-
kelemen73
csendes tag
válasz B.Á.L.!.N.T #47368 üzenetére
Próbáltam én is többet is leszedni, de a gtx650-hez tartozók közül egyet sem lehetett szerkeszteni, viszont a gtx660-at simán tudtam módosítani. Ebből vontam le azt a következtetést, hogy ezek le vannak zárva.
-
mmili
tag
Sziasztok.
Ma tisztogattam a régi gépem, és észrevettem, hogy a videókarin 2 kondi megnyílott, és "kiszőrösödött". Azt tudom, hogy ez nem jó, de szerintetek meddig húzhatja még?
kb 8 éves Inno 3D 7600 GT 256 Mb AGP.
[link] -
Pepe78
őstag
Sziasztok!
HD 4870 1GB-hoz szeretném feltelepíteni a 12.6 os drivert.
Ezzel megy a legjobban a Black OPS.Sajnos sehogy nem sikerül.
A telepítő elindul , de túl gyorsan végig szalad a folyamat , újraindítást sem kínál.
A legújabb kártyához ajánlott driver simán felmegy.Nekem viszont a 12.6 kell.
Ötlet?
-
lostprophet
aktív tag
Hamarosan videókártyát cserélnék (egy ASUS HD6850-et) és 55k körül keresek videókártyát.
Jelenleg úgy tervezem, hogy most csak VGA-t cserélnék és csak később az év során procit és alaplapot.
Egyelőre az AMD R9 270X VGA-kat nézegetem (hasonlítgatom össze az egyes gyártók tulajdonságait), de ha van valakinek jobb ötlete, ne tartsa magában[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
tothjozsi96
addikt
heló
Egy R9 280X-et milyen Intel 1155-ös tokozású proci képes jól kihajtani?
Köszi!
Üdv! -
ilovedigweed
senior tag
válasz norbert1998 #47356 üzenetére
Nem, az sem mutatott semmit
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
aram01
nagyúr
válasz lostprophet #47376 üzenetére
adatlapodon lévő konfighoz, optimális választás az r9 270x
-
aram01
nagyúr
válasz tothjozsi96 #47377 üzenetére
kihajtani? ez elég összetett kérdés, de i5-től felfelé már jó vagy
-
lostprophet
aktív tag
-
Pehi
senior tag
Hello! Szeretném megkérdezni,hogy egy MSI RX 3870 OC kártyának a hőmérséklete 55 fok alapon,85 ig felmegy terhelve. Ez normális? Paszta új,de előtte is kb ezek voltak az adatok! A venti szerintem hangos egy kicsit,és 70% -on pörög. Ez ok? Előre is kösz!
-
aram01
nagyúr
válasz lostprophet #47382 üzenetére
sapphire nekem bejött régen, de sokan ajánlják az msi,gigát( ami szerintem hulladék) meg az asust is, asus szerintem hangos és drága
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Már kérdeztem korábban is de sehogy nem sikerült megoldanom. Hogy lehet a képtörés jelenséget kiküszöbölni videók és flash videók alatt? Főleg az utóbbi érdekelne! Eddig sehogy sem sikerült megoldani és baromi zavaró. Felbontás független.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Pepe78
őstag
válasz lostprophet #47382 üzenetére
Volt szerencsém egy MSI Gaming Edition-t használni.
Nagyon halk, szerintem az egyik legjobb hűtése ennek van. -
Loner
tag
Sziasztok!
Ugye jól sejtem, hogy egy FPS 300 W-os táp kevés egy 5770 1gb vga-nak?!
Köszönöm!Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
aram01
nagyúr
válasz lostprophet #47385 üzenetére
jó választás, enyém is olyan volt
-
Pehi
senior tag
válasz norbert1998 #47386 üzenetére
Köszi!
-
Pycee
tag
Helló!
Újra akadt egy kérdésem. Ha BIOSt akarok frissíteni, akkor nem kell előtte új Wint telepíteni? Tehát használatban lévő rendszeren is lehet frissíteni?
Köszi!
Jaj, bocs! Ezt a kérdést nem is itt akartam feltenni!!
[ Szerkesztve ]
Pycee
-
EWECK
csendes tag
Hali! Szerintetek egy r9 270-es kari menyire éri meg az árát?
-
EWECK
csendes tag
Gigabyte ep45-ud3p;Q6600;Geil Black Dragon ddr2 6gb;Asus eah4850;Seasonic s12 620w
ebe a konfigba kellene valami normális kari. -
fbeni91
tag
Hali Srácok!
Nagyon nagy gondom lenne!
Adott egy XFX Radeon HD 5870 VGA!!!
Minden oké. viszont ha be kapcsolom Nem ad képet!
Mikor a rendszer fel áll akkor pedig fehér képre vált... tehát kép van. de nem oké még sem!!!Értelmes ötlet valakinek??
Újra pasztázva! Takarítva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest