-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz #80875784 #13950 üzenetére
Igen, a kutakodással kezdtem....
De nagyon megosztó eredményeket kaptam:
A puszta adatok alapján egyértelműen a 480-as győz ha nem is nagyon sokkal.
Az fps tesztek és különböző oldalakon van ahol 20%-al jobb a 480 van ahol a 448-as 560 10%-al...
Több olyan tesztet találtam ahol az 560 a jobb de a technikai adatok alapján meg a 480 a jobb és ez bizonytalanított el igazán.
Talán jóval több OC-t enged az 560 és ezért kap több fps-t?
Szóval egy alap 480-ast pl egy olyan 560 mint ami nekem van már simán megelőz.
Úgy tudom a 480-at nem nagyon lehet húzni.És szerintem rossz 560 adatokat másoltál be
[ Szerkesztve ]
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
törölt tag
válasz hitman, #13951 üzenetére
értem. hát szerintem sokban függ,attól a ténytől a döntés ha vásárlási szándékod van),hogy hosszú távra tervezel vele,vagy egy kis időn belül lecseréled.Meg kérdés,hogy menyire tudod eltürni,hogy néhány játék nem full full full-ba fog indulni. én a helyedbe az újabb gtx560-at választanám. újabb technológia. jobb gyártás,kevesebb hiba.
-
piadex2
senior tag
sziasztok!
egy öreg 2,6GHz-es p4 milyen videokártyát tud meghajtani max?
kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
herhi
tag
Hellósztok!
HD6850 körüli magasságokban, ill pont ennél a típusnál melyik a leghalkabb verzió??
köszi -
törölt tag
Én szerintem HD6850-ek közül az Asus és a Sapphire (Vapor-X) gyártja a leghalkabb verziókat még elfogatható áron. De vannak még gyártók mint például az XFX és a Gigabyte akik direkt az alacsonyabb hőfok érdekében két ventis verziókat adtak ki.
De szerintem a legjobb választás a Asus
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz #83381760 #13959 üzenetére
Tudnál mutatni egy Mo-on kapható dupla-ventis 6850 XFX-et mondjuk?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
polonic
félisten
Nem is azért kérdeztem meg itt, mert türelmetlen vagyok.
Csupán a több szem többet lát dolog vezérelt.1 év alatt kiszáradna a paszta, azt mondod? Thermaltake tg2-vel pasztáztam anno.
-
Dark KillerX
addikt
Vga karimra(alsó dvi csatlakozóra) csatlakoztatva a monitort(vga kábellel) dvi-vga átalakítón keresztül,nem kap jelt a gép bekapcsolás után!Vga valszeg hardver hibás?
-
polonic
félisten
válasz Dark KillerX #13968 üzenetére
Miért átalakítózol, amikor ezen a monitoron van hdmi és dvi csatlakozó is. Felejtsd el az analóg jelet.
-
polonic
félisten
válasz Dark KillerX #13970 üzenetére
Azért nem mehet egyébként mert a két dvi-ből csak az egyik tud analóg jelet is küldeni. Ez nem hiba. Dugd a másikra, ha nagyon analóg jellel akarsz képet kapni.
Miért nem hdmi kábelt veszel? Van hdmi kimenet is a kártyán.
-
Lmh
őstag
válasz #83381760 #13972 üzenetére
Vagy grillparty lesz a hangya cimboráiddal?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Daxvid
csendes tag
Üdv!
Vettem egy Asus 6950 2GB os Videókártyát, mert szeretném a 3 monitoromat és még pluszban a nagy LEDtv-met is rádugni a gépre... lényeg, hogy a mini display port 1.2-re lehetne 3-3 monitort rákötni egy speciális hub-bal... na ez érdekelne engem... Mi ez a hub? Mi a pontos neve? Mert ami az amd oldalán van mst hub nem találtam semmit. És nekem mivel a monitoraim nem láncba fűzhető, kéne egy hub, amit bedugok a minidisplay portba, és a hubból meg választhatok, hogy hdmi, dvi vagy vga val szeretném bedugni a monitorba. Tehát meg tudná mondani valaki mit is keressek? Mi a neve ennek a dolognak pontosan? Előre is köszi.
-
ZetorGumi
addikt
válasz Daxvid #13980 üzenetére
HUB = elosztó, like USB HUB (1 bemenetet oszt többfelé)
Elvileg nem lehet a mini dp portot másfajta csatlakozásra szétosztani, de átalakitózni lehet.
Az úgy nem megoldás, hogy egy DVI, egy HDMI, egy DP?New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ervinke2
csendes tag
Adott egy GAINWARD 7600GS 256MB DDR2 passzív kártya.
Ha berakom a biosban néhány betű normál színe helyett rózsaszínnel jeleníti meg a betűt. Ha nincs fent a windowsban a drivere akkor működik, ha feltelepítem, akkor miután betölti az op.rendszert nem jelenít meg képet, és kékhalállal elszáll.
Valamilyen módon esetleg javítható lehet a kártya?
-
Boogie33
senior tag
Hali. Skacok , van egy olyan hiba jelenségem hogy 5770 -nél ha elindítom a játékot olyan hangokat kezd a video kari adni mint filmekben a kódolt üzenet ( De tényleg tisztára olyan )
Mi lehet ez ? Találkozott valaki ilyesmivel ?"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék csendesíteni a jelenlegi Sapphire HD3850 videokarimat, mert a gyári hűtő igen csak hangos. Tudnátok valami jó kis halk (passzív) hűtést ajánlani 5eFt-ért?
Köszönöm!
-
kenta
tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy el kezdek játszani a GTA SA-val és kb. 5-10 perc után az fps 25-ről lemegy 10-15-re és szinte játszhatatlan az egész, mitől lehet?Eladó cuccok: http://t7.hu/15yk Megbízhatóság: http://t7.hu/15yl
-
törölt tag
válasz ervinke2 #13989 üzenetére
lehet vannak olyan lelkes "szakik" akik mernek vele kezdeni valamit,de szerintem nem egy hosszú élettartamu dolog. nembeszélve jó pár ezer magyar forintot elkérnének érte,még egy kicsit hozzá raksz,és kapsz itt a hardverapron elég komoly vga-t 12-ért mennek 8800gtx-9800gt-k. én a helyedbe ilyenen agyalnék. ha netán erre adod a fejed,azért javaslom,hogy vásárlás után egy takaritást adj a karinak,és egy újra pasztázást.
-
Boogie33
senior tag
Skacok ez nem a venti ki próbáltam egy-két mp-re lefogtam a ventit és ugyan úgy csinálja .
Abban a pillanatban ahogy el indítom a játékot el kezd visítani.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
törölt tag
gyenge a procid a video kártya meghajtásához,ehez kéne legalább egy kétmagos proci,de ahogy néztem az alaplapod, abba még nem lehet 2magost rakni,megkéne próbálnod szerezni egy 775s tokozásu alaplapot szerezned olcsón,és abba egy 2 magos procit szerintem 10-12ből meglehet oldani. az a para,hogy az alaplapod 478s tokozásu ahoz meg ha jól tudom nem gyártott az intel 2 magot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest