Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icons

    addikt

    Egy picit szerelgettem a gépet, és közben 3 kérdés merült fel, utána meg egy:
    1, Van egy Sata-s vinyóm, amit rack-ban tudok használni, de most rack nélkül próbáltam, viszont a hátulján 3 csatlakozó van: egy Sata, egy "hosszú Sata" (pont olyan, mint a Sata, csak kb kétszer hosszabb), meg a jumper. A Satan kívül áramot kell bele vinni? Nekem nem indul el csak Sata csatlakozóval.

    2, Bekapcsoltam a gépet, és a képernyőm nem kapott jelet, nem tudtam mi lehet, amit utoljára csináltam, azt visszacsináltam: az egyik IDE kábelt (a DVD író van rákötve) kihúztam az alaplapból, majd visszadugtam, újraindítottam a gépet, ment a képernyő is... Máshoz nem nyúltam, direkt odafigyeltem, és előtte is megnéztem, hogy az a nagy alaplapi tápcsati, és minden más rendesen be van duga. A gép előtte is bekapcsolódott, a vinyó, dvd felpörgött, a ledek kigyulladtak, a vidkari is ment (ehhez sem nyúltam persze, a másik oldalon is van ugyebár...). Mi volt ez??

    3, Az előbb bekapcsoltam a gépet, fekete képernyő, semmi. Jelet kap. Újraindítom, bejön az alaplap-proci logója (P4), majd itt megáll. Ennél nem tudtam tovább menni. Újraindítom, BIOSba belépek, de ott már nem működik a billentyűzet. Újraindítom, BIOS, most mindent végignézek, valamit beállítok, majd vissza, de minden ugyanúgy marad, F10, és Savet nyomok. Gép tökéletesen megy. Miért?

    4, Az előbb írom ezt a hsz-t, és hirtelen kékhalál: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, újraindítom, azóta megy, előtte is vagy egy óráig ment. Ez mit jelent?

    Kezdek egyre kevesebbet érteni :). Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák