- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
W910i-re hogyan lehet rádobni a flash menüs témákat?
-
KennyONE
aktív tag
naná!A SEportal.hu-n keresgess
-
ttower
aktív tag
egykét számnál szaggat a telefonálás, illetve akadozik a hang és connection errorral dobja a hívást. ezt is szintén csak 20-as számnál csinálja.. a térerő jó, és van is.
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Coyote2000
őstag
válasz ttower #12907 üzenetére
dobd szet a telcsit es nezd meg hogy az antenna a helyen van-e. Altalaban csak oda van pattintva, nem forrasztva - mondjuk ez mozgatas nelkul nem mozdulhatna el szerintem. Legrosszabb esetben vegfok-hiba, akkor valoszinuleg reszlegesen levalt vagy serult es szervizben javithato csak.
-
kodil
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon és egitségre lenne szükségem. Nemrég vásároltam egy Sony Ericsson W395 telefont. A gondom az, hogy számítogépre kapcsolva a Pc suit progi nem ismeri fel a telefont. A telefon menüben az USB opcióknál a „telefon üzemmód” ot bekapcsolva sem működik. Az adatárolás üzemmód külön működik, mint külön alkalmazás mert a média fájlokat rá tudom tölteni a gépre de csak USB tárolóként ismeri fel a Pc. Ha tudna valaki segíteni előre is köszönöm. Az op.rendszer Windows Vista.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Szia!
Mi volt a sorrend? Először telepítetted a pcsuite-ot majd utána dugtad rá a telefont, vagy előbb rádugtad? Mert akkor a drága kis vista felismerte és egyből társított hozzá egy jó kis háttértároló drivert, így ha újra rádugod annak fogja felismerni, pcsuite ide vagy oda.
Ha nem így volt ,hanem jól csináltad akkor pöcköm sincs. Törölj ki minden erre vonatkozó tételt a pcsuite-ot és az eszközkezelőben a teleofnt is és kezd előröl.Impossible is nothing
-
Kumite
aktív tag
Sziasztok!
Most lettem egy SonyEricsson C510 tulaj es lenne 2 kerdesem a beallitasokkal kapcsolatban:
1. Hol tudom megmondani, hogy mennyi ido utan kapcsoljon ki a kepernyo / kepernyo vilagitas? Nem talaltam ilyet egyelore es pl. sms iras kozben gondolkozom 30 masodpercet es mar ki is alszik.
2. Hol tudom bekapcsolni a fenykepezo lampajat zseblampa modba? - Egyelore csak ugy tudom, ha video modra kapcsolok vilagitassal.
3. Milyen lehetosegeim vannak arra, hogy a Nokiambol atemeljem a telefonszamokat a telefonba? Kulonbozo SIM kartyak vannak, csak ugy lehetne megtenni, ha mind2rol atmasolom telefonmemoriaba a nevjegyzeket, de gondoltam hatha van valami egyszerubb megoldas is.Koszi a segitseget, lehet meg jelentkezem idovel, ahogy elokerulnek az ujabb dolgok
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
válasz Coyote2000 #12908 üzenetére
köszi. majd este szétszedem. végfokot merre keressem benne?
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
bleró
tag
Sziasztok.Sajnos elromlott a telóm.a feleségem nokia 3120c-jét használnám de elfelejtettük azt a biztonsági kódot amit beállítotunk.Milxen progival tudnám ezt megnézni és hogyan.Előre köszi a választ
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Gsm poloska felderítéséhez kellene nekem valami egyszerű,olcsó módszer! Elég,ha csak csipog vagy egyéb módon jelez, ha modult talál.Nem vagyok bűnöző csak valaki rámszált. A segítséget előre is köszi!
-
bok92
addikt
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem:honnan lehet letölteni szótár programot?(Samsung C3050) -
runner 125
nagyúr
Hali all!
Max 15k környékén milyen csúsztathatós Nokia-k vannak?
Aki tud, írjon 1-2 típust.Köszönöm!
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
gabitoo88
tag
válasz runner 125 #12920 üzenetére
Nokia E65 ről van vkinek véleménye milyen teló?Gondolkozok N73 illetve E65 között!
Tel.: 3630három343638
-
Putyin90
senior tag
Tudnátok nekem ajánlani itt a Mobilarenan kívűl olyan oldalt, fórumot (a fórum jobb lenne, de csak ha mindennap látogatott), ami SE W910i-vel foglalkozik?
És még egy kérdés: a Walkman 3.0-ás szoftvertől van újabb Walkman szoftver?
-
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudodjátok hogy hol lehet venni LG shine-ra képernyőtörlő párnácska amit rá lehet akasztani?Mert a mammutban lévő LG boltot már kérdeztem de náluk nincs és azt mondták keresgéljek interneten.De azért még próbálkozok az Auchanos Pannonnál
Ha tudsz valahol egy üzletet ahol lehet venni akkor légyszi szóljjatok!
köszi -
KennyONE
aktív tag
-
golyani
őstag
adott egy samsung SGH-X660. anno motorozás közben kiesett a zsebemből. de akkor nme let semmi baja, utána ment kb 2-3 hónapig. egyszer lemerült, ráraktam töltőre, de mentem el itthonról le kellett vennem, és akkor PIN kód beírása utána bejön a képernyő keresné a hálózatot és ott megfagy, restartol, és ezt végtelenített ciklusban teszi. most elővettem és gondoltam ha lehet akkor megcsináltatom. valakinek esetleg van valamilyen ötlete, hogy mi lehet a baja és mennyibe kerülhet a javítás?
-
ragazzo
őstag
válasz KennyONE #12927 üzenetére
Akasztósat nem tudok, de amivel lehet törölgetni a kijelzőt azt több helyen is lehet venni. A legegyszerűbb, ha bemész egy optikába, és kérsz szemüvegtörlő kendőt. Vagy valamelyik takarító szereket forgalmazó boltban veszel mikroszálas kendőt. Nem valami gagyit, hanem ami cirka 1000 Ft. Egy szalvétányi.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
pukkancska
tag
Hi
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a telefon minden hívást automatikusan rögzítsen?
(SE K510i)[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
válasz pukkancska #12935 üzenetére
Azzal nem lehet,ha ilyen szolgáltatásra van szükséged,vegyél okostelót.
.::> <::.
-
whited
addikt
Igen sajnos ez nem kivitelezhető
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Hogy kell otthon telót szoftot frissiteni?leszedem a SE honlaprol a legfrissebbet követem az utasitások és kész nem?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Newyorker
addikt
Telefont akarok venni!
- külső, fontos nagyon a szép külső, extrém, megfogjon, odatapadjon a szem, designs legyen
- belső nem fontos, vagyis 3 dolog, lehessen vele telefonálni, sms, és sokáig bírja az aksikb ennyi az igényem
ajánlatok
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
pukkancska
tag
Mi miatt nem lehet ezt?
Valami vkp-val avgy valamivel ezt nem lehet megoldani?
Fel tudom venni a beszélgetésünket, mert van ilyen funkció, de minden híváskor ezt nehéz megtennem. -
kaller1
veterán
válasz pukkancska #12940 üzenetére
Ne legyél már értetlen,nem lehet megcsinálni és kész...
-
kaller1
veterán
válasz pukkancska #12942 üzenetére
Mert egy zárt rendszerű telefonon nem fogsz tudni olyan scriptet futtatni,ami ilyen mértékben bele tudna nyúlni a rendszerébe.Remélem most már megnyugszol és elfogadod,hogy nem kivitelezhető a dolog.
-
kaller1
veterán
válasz pukkancska #12945 üzenetére
mert a se fórumán olvastam ilyet, hogy vkp-val meg lehet csinálni
Linkeld be amit olvastál,és akkor (talán) elhiszem.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok. (bocs ha rossz topik)
nokia 3110 classik telefonomra szeretnék mp4 formátumú videókat feltenni, de nem ad képet. korábban volt valami progi amivel a divX-eket átkonvertáltam a neki tetsző formátumra, de már rég volt és elfelejtettem melyik az.
tudnátok segíteni hogy mivel konvertáljam át a videókat, hogy a telefon is lejátsza.
köszi.
Aurea mediocritas
-
meroly
veterán
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni, hogy mit kell beállítani SE K800i-n, hogy tudjak netezni rajta (vodás net-tel)?
Keresgettem már a K800i és voda topicban is, de nem találtam semmit.
A voda oldalán megtaláltam az mms és gprs wap beállításokat, de semmi.A telefon eredetileg T-mobile-os volt, de okosítottam és most vodás előfizus mobilnetet használnék vele.
Alapból ugye web n walk van rajta, de ha azt leindítom, akkor hibaüzenetet kapok egy másodpercre és kilép.
Opera mini 4.2-t is próbáltam, de az már a telepítésnél kiírja, hogy nem tud csatlakozni az internetre. (Mondjuk mintha úgy emlékeznék, hogy a 4.2-es verzió a Nokia 9300i-n se ment volna).A netes sim-et használtam már másik telóban is (pl Nokia 6680, 9300i), és a Huawei modemmel is tökéletesen megy, de ez a tré mobilos k800i eddig kifogott rajtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest