- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Hali
A Samsung PC Studio hova menti le az SMSeket? Át szeretném másolni egy másik vinyóra
Köszi
rip and tear, until it is done
-
GabenHUN
csendes tag
Nokia E51 szoftverfrissítés után bizonyos telefonszámokat bejövő híváskor nem azonosít. a telszámot kiírja, de a hozzátartozó nevet nem.
Kérdésem:
1. Frissítés / szinkronizálás előtt nem volt ilyen. Elképzelhető, hogy duplzázódott a telszám és ezért nem azonosítja?2. Van-e valamilyen egyszerű megoldás ennek kiszűrésére? Nincs sok kedvem 700+ telszámot átnézni...
Köszi előre is.
kamionmentes.hu
-
nat
senior tag
Sziasztok.
Nokia6300
A régi szoftot vissza lehet rakni valahogy a telefonra? -
Skylinepup
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mit jelent az hogy a telefonok úgynevezett clone telefonok!
Ez tudásban mit jelent, vagy nem tudom, de így sokkal olcsóbbak a telefonok ez miért van?
Köszi a választ! -
kaller1
veterán
válasz Skylinepup #12457 üzenetére
Kínai hamisítvány,csak külsőleg egyezik meg az eredetivel.
.::> <::.
-
Skylinepup
csendes tag
Akkor tudásilag sehol sincs az eredetihez??!!
Ha jól gondolom!!! -
kaller1
veterán
-
válasz Skylinepup #12459 üzenetére
Abszolút sehol, lol. Összehasonlításképpen volt egy teszt az N95 8GB egyik klónjáról, tanulságos olvasmány.
“All nothings are not equal.”
-
Kofler
tag
Sziasztok !
A régi telefonomról lementettem az egész címjegyzéket (kb. 500db) és át szeretném rakni egy Nokia 6300-ra. A fájlok VCF típusúak. Az a baj hogy egyszerre nem bírom őket átküldeni, csak egyesével, pedig próbáltam már Bluetooth-on és USB-n keresztül is. Ha USB-n keresztül átteszem memóriakártyára akkor nem ismeri fel a telefon. Próbáltam szinkronizálni is, de a progi (PcSuite) nem támogatja a VCF fájlokat. Vagy csak nem értek hozzá Több év alatt összegyűjtögetett fontos számokról van szó szóval eléggé sürgős ! Ha valaki tudna megoldást azt nagyon megköszönném
-
KoRner™
tag
Sziasztok!
Van egy Motorola V3i telefonom, most lett megjavítva, és venni szeretnék bele egy micro SD kártyát. Végignéztem a könyvecskét, amit adtak hozzá, meg megnéztem itt a teszteknél, és a hivatalos oldalon is, de nem találtam meg sehol se, hogy mekkora memóriakártyákat tud kezelni. 4GB-osat szeretnék, remélem ezzel még elboldogul.
Örülnék, ha meg tudnátok nekem mondani, hogy mekkora kártyákat tud kezelni ez a masina.Előre is köszönet!
-
Kofler
tag
Köszi a gyors választ, de el tudnád magyarázni kicsit részletesebben mert soha nem használtam Outlook-ot A PcSuite-s szinkronizálást asszem meg tudom csinálni de az Outlook-hoz teljesen hülye vagyok Illetve arra már rájöttem hogyan importálja Outlookba vcf fájlt de ezt csak egyesével lehet ?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Kofler #12466 üzenetére
Drag&droppal nem lehet bedobni őket az Outlookba? Csak naív kérdés, nincs Windows a közelemben sajnos. A PC Suite-os dolog meg annyi, hogy csatlakoztatod a telefonod a géphez, a PC Suite progiban meg kikeresed a szinkronizálást, és beállítod, hogy az Outlookból vegye a névjegyeidet, és tegye a telefonra. Nem olyan vészes dolog.
“All nothings are not equal.”
-
Skylinepup
csendes tag
T-Mobile Vairy Touch-ról mit kell, vagy mit érdemes tudni???
Jó telefon??
Köszi a választ Pupi -
janos666
nagyúr
Tanácsot kérnék, ha valakinek volt már mind a két telefonja, vagy jól ismeri őket:
Most van egy N82-esem, egész jól megbarátkoztam vele, és igazából nem is untam még meg, de most felajánlottak egy 5800-t beszámításra egy eladó VGA-mhoz, és elgondolkodtam, hogy akkor lecserélem a telefonom (vagy legalább is kipróbálom mindkettőt egymás mellett, és eldöntöm melyiket adom el).A triviális dolgokon (érintőképernyő kontra külön 3D gyorsító chip) túl tud valamit az 5800, amit az N82 nem, illetve akadnak olyan hiányosságok az 5800-ban, ami miatt később még megbánnám, hogy kicseréltem egy 5800-ra? Mik a lényegesebb eltérések tudás terén?
Farmerzsebben mennyivel fér el szűkösebben (és karcolódik-e tok nélkül)?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nat
senior tag
valaki? [6300]
-
janos666
nagyúr
Talán még a hivatalos nokia szervizekben is kérheted, hogy tegyék neked vissza (mármint nagyobbakban, nem ott, ahol ugyan olyan kis USB kábellel flashelnek, mint te, mert azon át még a szervízszoftverek sem tudnak mindent megcsinálni).
De ha már nem garanciás, vagy doboz hiányában elküldenek a szervizből, akkor kereshetsz olyat, aki függetlenít és javítgat telefonokat, ha van hozzá való doboza, azzal valószínűleg meg tudja csinálni.De előbb tisztázd, hogy tényleg megéri-e visszarakni. Ha pl. ilyen hackelhetőség a cél, megérheti újra körbenézni, hátha van már hack az új software-re is.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Goose-T
veterán
Szevasztok! Meg tudja valaki mondani, hogy 900 T-Mobile aranykártya-ponttal mennyiért lehet a különféle Nokiákat készülékcsere-programban megvenni? Nekem céges előfizum van, arra nem tudok venni, anyámnak van aranykártyája, csak nem tudja a jelszavát, vagy nincs is neki, így nem tudok belépni, hogy megnézzem, mennyi a kedvezmény ennyi ponttal. Legjobban a 6500, 6700, E51, E66 és E52 telefonok érdekelnékek. Előre is köszi! A kérdést itt is feltettem, de talán ebben a topikban gyorsabban kapok választ.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
snicky
tag
Sziasztok!
Megbízható telefont keresek, ami nem fagy le, nem kapcsol ki, nem lassú, normálisan regál a gombnyomásra, és mondjuk az sms-karakterszám normális hosszúságú, illetve lehet rá zenéket, témákat háttérképeket tölteni, rádió, zenelejátszó van rajta. Nem szeretném megbánni, hogy lecseréltem a mostani W595 SE-t.
A szóba jöhető telefonok: Lg Secret, Lg Kp550, Samsung S5230, Nokia 6500 classic vagy 6300 -
Sztbeni
őstag
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Hűha. Van a Nokia N97-esnek ázsiai másolata? A kijelző mérete több mint gyanús, ahogy a két sim kártya is. Elképesztő, hogy mennyire pofátlanok a másolócégek.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
flash-
veterán
Üdv!
vett már valaki mobilt a B-tel nevü üzletben?
kinéztem ott pár telót és elég jó áron vannak ezér gyanus nekem valami!
Adnak rendesen garanciát,és vadiúj dolgokat?
valaki aki már vásárolt a B-tel től kérem írjon hogy mi a véleménye!! -
czollnerg
aktív tag
hy,
tegnap lettem tulajdonosa egy C905-nek, próbáltam a wifit rajta, fel is ismerte a routert, csatlakozott is egyből hozzá ami már gyanus volt mert ADSL-es netünk van és se jelszót, semmit nem kért. Aztán vettem észre hogy külön van olyan menüpont hogy Internet beállítások. Ott voltak alap beállítások, web 'n walk, T-mobil internet, (T-mobilnál vettem,gondolom ebböl kiderül). Mindegyiknél beállítottam a jelszót, felhasználót, hátha, de nem ment a net. Csináltam másik internet profilt, mindent beállitottam,azzal sem ment. Csak gondolkodik a böngészőbe utána semmit sem bír betölteni. Router beállitásaiba viszont bele birok menni ha beirom a router IP-jét. Tehát internet beállítással van gond. Van valakinek esetleg tapasztalata, tippje ezzel kapcsolatban?
-
Sztbeni
őstag
válasz gabitoo88 #12479 üzenetére
Ha kamera kell,akkor N73. Ha WiFi, akkor N80. Egyébként mind2 király gép. És már nem drága. Az N73 elvileg gyorsabb minimálisan. Az N80 kicsit lötyög, de nem vészes. Jobb viszont kicsit a kijelzője. Ezek alapján dönts. Én magamnak N73-at vennék.
-
apuc
őstag
Sziasztok Mobilguruk!
Van újabb szoftware-verzió a K800-ra mint a R8BF003-es?
(A My Phone Explorerrel néztem meg,ez a softja,azért kérdezem hogy érdemes-e frissítenem)
Előre is köszönöm!
-
Sztbeni
őstag
válasz gabitoo88 #12484 üzenetére
Egyidőben jöttek ki. Az N73 strapabíróbb, mert nem csúszkás. Mondjuk joy-os, de nem olyan szar benne, mint egy SE-ben. Elvileg jól bírja. Kamerában van valamennyi különbség de nem sok. Az N80 fixfókuszos. Képek:
Ja, és még egy dolog, amiben jobb az N73: sokkal jobb az aksija. Tovább bírja.
-
sbazsi
veterán
Tud valaki választ adni az alábbi két kérdésre:
- Mi az az IMEI újjáépítés?
- Mit jelent az "alk tuning"?
Nokia szervíz ezt írta a szervízlapra/garanciajegyre.Írtam a nokia szervízközpontnak, de ilyen válaszokat kapok:
Tisztelt Uram!
Köszönjük szépen a gyors reagálást. Figyelembe fogjuk venni az Ön által küldött információt.
Köszönjük a szíves megértését.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Üdvözlettel:
Nokia Ügyfélszolgálat
Reklamációs OsztályTud esetleg valakit, (nem név nélkül hülyeséget irogató biorobotot), aki érdemben válaszol a feltett kérdésekre, és a nevével vállalja az írását?!
vagy esetleg a név nélküli bagázs főnökét hogy érem el?!
[ Szerkesztve ]
-
skrabi
senior tag
válasz gabitoo88 #12482 üzenetére
én n80at vennék az internet miatt, fképeket meg azzal is lehet csinálni, azis elfogadható képeket csinál, bár kissé színetlenebb a joy téleg marha jó az n73ban, de szerintem az egy hátrány (a d-padot szeretem, mert könnyeb használni, és azzal még nem ütöttem mellé soha..)
[ Szerkesztve ]
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
skrabi
senior tag
válasz sbazsi #12490 üzenetére
nemtudom mi az az alk tuning (sztem alkalmazás tuning) és azt sem hogy mi az az imei újjáépítés, de google-ba beírva azt látom, hogy box-xal lehet őket megcsinálni..
írja a tulajdonságokban... nemhiszem hogy sokat segítettem
a nokia szervíz válaszát nem értem ha azt írtad le kérdésnek amit ide mintha egy teljesen másik levélre válaszoltak vna
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
Jól sejtem, hogy nem elég egy az idejét leszolgált magenta függő telefon felszabadítása, és vissza kell töltetni rá a gyári szoftvert is?
Kaptam egy Nokia E65-öst. Szabad, de minden magentás cuccal teli.
Sehogy sem tudom beállítani a Vodafone internet elérésemet.
Hétvégén visszaviszem a szervizes sráchoz.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Olcsi
senior tag
válasz Algieba #12494 üzenetére
Sajnos a magentás telefonok többsége tudtommal ilyen. Más szolgáltató wap és mms beállításait egyszerűen kvázi nem veszi figyelembe. Megoldást nem tudom, hogy találtak-e már rá az okosok, régebben tudom, hogy jópár ilyen telefonnal találkoztam. Anno azt mondták szervízben, hogy ez sajnos ilyen, így kell elfogadni...
-
A 7370 csak a gyári beállításokat teszi vissza.
De sebaj! Megkapja az eredeti Nokia szoftvert. Csak találnom kell egy helyi szakembert.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs