- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz ngdr88 #12400 üzenetére
"volt egy W580i ami független volt."
Nem. Pontosabban volt egy illegálisan függetlenített W580i-d...
Jelenleg most is csak illegálisan tudod függetleníttetni, vagy használhatsz féllegális - inkább etikátlan - Turbo SIM-et.
Vagy átviszed a számod a T-hez, és máris totál legális keretek közt használhatod a mobilod.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
MODERÁTOR
-
emkaess
csendes tag
üdv lenne egy nokia 5310xm mobilom t-mobil függö vissza akarom állítani a gyári beállítások és kéri a biztonsági kodot na most gözöm sincs h mi lehet hawerom mondta h 12345 szokott lenni nokia teloknál a kód de hát sajnos hibáskód-nak írja ha beütöm ...nemállítottam biztonsági kodot még 1xsem
pls valak ihelp mi lehet vagy h tudnék hozzájutni a kodhoz? -
MODERÁTOR
-
ToBeY
nagyúr
Jött egy olyan sms-em hogy mms üzeneted érkezett.Megtekintheted a pannon studióban a pannon w@p oldalán vagy az interneten studio.pannon.hu
én felmentem a webcímre de nem látom hol van.Hogyan tudom megnézni,vagy a telfonomra letöltni a képet?[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz kaller1 #12402 üzenetére
"Az mennyire etikus,hogy a szolgáltatók még a hűség letelte után is súlyos pénzeket kérnek a simlock feloldásáért?"
A szimzáras készüléket eleve olcsóbban veszed/kapod meg a gyári független verzióknál, mind feltöltőkártyás, mind előfizetéses konstrukcióban.
Gyakorlatilag ezt fizeted ki akkor is, ha minden kötelező hűség letelte után legálisan független készüléket szeretnél.Ha jól tudom a Vodafone-nál pl 2 év után mindössze 2500 forint a legális függetlenítés.
mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!Szükségem lenne egy kis segítségre...Ezzel a szutyadék K810-essel már megint a probléma van...Van rajta egy pár teljes film...Történetesen az Üvegtigris egyszercsak eltűnt.Belementem a telefonon a mappájába,és annyit kaptam a képembe,hogy "új mappa"(létrehozása...).A filmnek nyoma sincs.Na,mondom biztosan csak egy újraindítás kell neki.Nosza,újraindítottam,a film sehol.Rákötöttem gépre,ott sem találom.Evidens,hogy a helyet pedig továbbra is foglalja.Kérdésem a következő:Hogyan tudnék ezzel a retekkel bármit is kezdeni,anélkül,hogy le kelljen mindent mentenem a memkártyáról,és ezzel hosszú órákat eltölteni(egy giga másolgatása nem kis művelet),majd leformázni?A segítséget előre is köszönöm.Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
válasz zombinyul #12411 üzenetére
Kösd USB-re, és a gépeddel futtass egy chkdsk-t a memóriakártyára. Egy kis esélye van, hogy előkerül az elveszett fájl, a FAT rendszer meg legalább megjavul.
Szóval fogj egy parancssort (Vista/W7-en rendszergazda módban), és írd be (E: a mobil betűjele, írd át ) ezt:
chkdsk e: /f
“All nothings are not equal.”
-
zombinyul
addikt
Köszönöm szépen,ez sem jött be Komolyan mondom kezdem nagyon megutálni a márkát,soha többet nem veszek Sony Ericssont,mindig csak a bajom van velük...Vagy én vagyok ilyen szerencsétlen,hogy fél év alatt 4 hibás sonye. fordult meg a kezeim között(volt új,használt,de közös volt bennük,hogy nagyon vigyáztam rájuk,és gyönyörű állapotban voltak a használtak).Szóval elegem van ezekből a retkekből.Jöhet újra a jó öreg Nokia,azok még elefonok.
-
MODERÁTOR
-
mrlujoak
veterán
válasz zombinyul #12413 üzenetére
Te figyu, a kártya milyen?
Nemmellesleg a nem szabályos leválasztás szokott ilyen, és ehhez hasonló problémát okozni. A használatiban benne van, hogyan kell leválasztani a készüléket az adattárolás után, hogy ne legyenek fennakadások.
Megoldás a memkari formázása lesz. Ha nem bírod kivárni, akkor használj memkariolvasót...
mrlujoak
-
zombinyul
addikt
válasz mrlujoak #12415 üzenetére
Mindig szabályosan választom le adatkábellel a készüléket(jobb klikk a kis ikonra,hardver biztonságos eltávolítása...).Szívtam már be ezt csak MP3 lejátszóval,azóta nagyon figyeltem erre.Szóval ez nem lehet probléma.
kaller1:Sajnos ez van...A telefonjaim szép állapotban vannak,a W910-es új volt,így szép állapotú,és vigyáztam rá.A K810-es is gyönyörű állapotban van.Anno a T280-asommal is votlak szoftverproblémák,pedig az is zsír új volt.Garanciálisan frissíttettem,azóta legalább az tökéletesen működik.Szóval kezd kicsit derogálni nekem a márka... A mondatod nem fejezted be."vagy...".Vagy mi?Én vagyok balf@sz? Nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
ragazzo
őstag
válasz kaller1 #12416 üzenetére
Mondjuk a W910-en nem csodálkozom. Az exfőnököm nőjének is olyanja volt, és többet volt szervízben mint nála. Valószínűleg nem a Live szoftver bolondította meg. Ha értitek. Borzalmasan halk volt a drágám.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
kaller1
veterán
-
skrabi
senior tag
-
zombinyul
addikt
válasz kaller1 #12419 üzenetére
Tudod nem csak szoftveresen jeletkeztek problémák.A joystickom sem jó,de most a tanulmányaim miatt sajnos nem tudom megcsináltatni.Mint említettem,felfele,és balra nem reagál rá,ha mozgatom(kivéve játékok közben,ha halványodik a kijelző fényereje,vagy billentyűzár aktiválása után).Kicsit furcsállom,hogy jó a joystick,de mégsem.Joystick hibára így nem gyanakodom(bár mrlujoak adott nkem megfontolandó alternatívákat a hibát illetően...).emellett koszolódás is jelen van,miáltal lefele is elég nehézkesen akaródzik működni.Így 100%-ig lehetetlen kihasználni a telefont(többek közt az equalizert kell hagynom ahogy van...).Szintén egy hibapont.Szóval a joystickkal jól rászaladtam A W910-esemnek pedig csak a lötyögés volt nagyobb probléma,nomeg a rendszeres újraindulgatás(ámbár zon is volt SEUS frissítés...).A hangerő sem volt 100-as,legalábbis beszélgetésnél,és a külső hangszóró is elbújhat a K810-esé,sőt,a T280-asé mellett is.De ez csak szőrszál hasogatás...Szóval az adatkábel használata nem eredményezi a joystick meghibásodását.
skrabi: Köszönöm szépen a tippet,ezt is ellenőriztem,és nincs rejtve...Mind1,tart a kártya formázása,lesz ami lesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zombinyul #12417 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy nem vagy bal fék, de szerintem nem ez a te márkád. Tudom, hogy most földöntúlinak fog tűni, de a telefonoknak is van „lelkük”. Én, ha egy Nokiát a kezembe veszek, mindjárt el kezd rosszalkodni, mintha nem akarna engem. Próbálj szerencsét más márkával, hátha az lesz az igazi.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zombinyul
addikt
Erre én is gondoltam Nem csak a telefonoknak van lelkük,hanem az autóknak is többek között szerintem(mert ott is vannak márkák amelyekkel nincs szerencsém).BMW-kkel,Suzukikkal sosincs gondom,de pl. a Renaultok mindig cserbenhagynak.De ez OFF A Nokiákkal viszon sosincs bajom...Szóval beújítok egyet szerintem,kérdés,mennyiért tudok a K810-estől megválni,és mit kapok az árából.
-
zombinyul
addikt
Annyi pedig szintén hozzátartozik az igazsághoz,hogy a haveromnál,akitől vettem a telefont,a joystick tökéletesen működött,és nála sosem jelentkeztek szoftveres problémák.Szóval nem hülyeség amit írsz(a W910-es ami meg hozzá került azóta nem lazult,csak nálam,pedig tényleg nagyon vigyáztam rá).Érdekes
-
atompyka
csendes tag
Sziasztok!
Samsung E760-at cseréltem E2210-re, de mikor átmásolom a telefonkönyvet bluetooth-on, teljesen, használhatatlanra átszerkeszti. Mit rontok el?
-
Alex_4
csendes tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogy az igaz,hogy a nokia n96-tal lehet egyedül ingyen a mobiltv-t nézni???vagy lehet egyáltalán ingyen nézni a mobiltv-t rajta?
köszönöm.
Ha valaki érdeklődik ,akkor azt is tűntesse fel,hogy melyik hirdetésem iránt....Köszönöm
-
ToBeY
nagyúr
Van egy k310i@w200i telefonom valaki tudna segíteni mms beállításokba hogy tudjak fogadni és küldeni mms-t?Nagyon fontos lenne thx
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Vodafone-nál csereakcióban van lehetőség flotta tagként 10000 ft-os kedvezménnyel telefont vásárolni. Kettő telefont vennénk , egy Vodafone 533-at, és egy 736-ot.
533-ról van teszt, tudom mire számíthatunk, de a 736-ról nem sikerült, még külföldi tesztet sem találni. Külseje alapján én Motorola belsőre tippelnék, de nem vagyok benne biztos.TUdja valaki a pontos specet, esetleg milyen telefont alakítottak át erre? Vannak tapasztalatok, használ valaki ilyet? (topikot nem találtam mellé itt)
Köszi
-
-
a_tina
csendes tag
Hello!
Nekem egy Samsung U700as telefonom van és az lenne a gond h benne a 2 gigás memóriakártya fel is ismeri meg minden beállítottam alapértelmezett memóriának de Bluetoothon keresztül egyszerűen nem tudok ráküldeni kiírja h a telefonmemória megtelt ami okés de akkor miért nem küldi a memóriakártyára???HELP!
Köszi előre is -
tothm
őstag
Sziasztok! Abba kérnék egy kis segítséget, hogy hogyan tudnám az outlookban mentett neveket, egy nokia mobilra rátenni, pc suittal próbáltam,de nekem sajna nem sikerült, kérem, valaki segítsen! Köszi!
-
tothm
őstag
válasz Quasi_modo #12436 üzenetére
Nem, csak úgy sikerült, hogy a telóról a gépre, nekem meg pont nem az kéne! Nem tudnád esetleg konkrét lépésenként leírni? Köszi!
-
Quasi_modo
nagyúr
Hát most épp melóhelyen vagyok ezért nincs előttem a Suite. De kb annyi lehet, hogy meg kell változtatni a szinkronizálás irányát. A Suite szinkronizálási beállításai között van valami olyan, hogy frissítés mindkét irányba, csak az Outlook-ot frissítse, illetve csak a telefon adatait frissítse. Neked ez az utóbbi kell. Ekkor az Outlook adatai átkerülnek a mobilra a PC-n levő adatok meg változatlanul maradnak.
Szvsz kb ennyi.valami
-
tothm
őstag
válasz Quasi_modo #12438 üzenetére
Értem, köszi, ha esetleg otthon leszel megtudod nekem nézzni, persze én is nézem! Köszi szépen mindent!
-
Lasy
veterán
ToBeY
ennél egyszerűbb nincsen.skrabi
az egy kicsit hosszadalmas lenne 250 névnél[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
sajna még egy szerkesztés nem fért bele.
pcshuit indít, szinkronizálás, kiválsztod hogy névjegyzék, középen a szinkronizálás alatt látsz egy olyat hogy speciélis katt rá.
és máris minden meolgva.
+36702778032
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
egy problémában kérném a segítségeteket:
a mobilom (SE v640i) a következő dolgot csinálja teljesen véletlenszerű időközönként: moccan egyet a vibramotor, képernyő átvált szürkére, a gombok mögötti ledsor világít, és ez így marad percekig. Közben néha egyet-egyet moccan a motor. Ha mákom van akkor sokadik "moccanás" után visszajön minden, és ugyanolyan mint előtte. Ha kevésbé vagyok mákos, akkor kivéve az akkut újraindítás után javul meg a dolog. Ha nem vagyok mákos, mint ma, akkor addig zizeg amíg lemerül az akku és bármit csinálok nem indul el (ha töltőre dugom akkor sem) Most egy másik akkuval sikerült csak elindítani.
Ez mi lehet?
Telefonbaj?
Cellazárlatos akku miatti resetek?Nem gondolnám kontakthibának, mert az asztalon magára hagyva is produkálja a dolgot, nem mozgatás közben.
Köszi!
Con -
mrlujoak
veterán
válasz -conrad- #12443 üzenetére
Nos. Lehet érintkezési probléma is, szoftvergubanc is.
Először is ments le minden számodra fontos adatot a telefonról.
Utána az akku érintkezőit (az akkun és a telefonon) tisztítsd meg.
Ezek után töltsd fel, és dobd a SEUS elé! Az frissíti a szoftvert (az nem baj, ha nem talál újat, a már elfáradt rajtalévőt újrarakja)mrlujoak
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
skrabi
senior tag
kijelöli ctrl+a-val az összeset majd behúzza... ebben mi lenne hosszadalmas?
az outloukból egy mapába húzod, és onnan tovább... ugysem jó? de a szinkronizálással mindenképpen működnie kéne
[ Szerkesztve ]
18:43 [PDenton91] nem cigány hülyék, hanem roma http://www.facebook.com/skrbkphoto
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Kaptam a pannontól hűségemért ajándékban egy praktikumos sim kártyát, 2500 Ft-os lebeszélhetőséggel. Nem bontottam ki, még zacsis.Ez ilyenkor aktiválva van vagy nekem kell? Ha el akarom passzolni, akkor kell aktiválni vagy az ügyfélszolgálati kóddal az új tulaj is meg tudja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest