- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
-
Vakegérke
félisten
válasz Elvagyok #85505 üzenetére
Az nem, de a Free Video Converter igen.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Vettem fel videót telóval, de el kéne fordítanom 90°-val jobbra. Mondjátok, h erre van megoldás pls
Tigris, tigris, csóvafény...
-
spiritex
veterán
válasz cellpeti #85510 üzenetére
Nem tudom mi a megoldás, de nemrég valaki ugyanezt kérdezte, és volt rá megoldás nyugi, majd csak jelentkezik az illető, aki akkor is segített. Vagy keresgélj az elmúlt 2-3 hét oldalai között.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
törölt tag
válasz gaben88 #85499 üzenetére
Normális jelenség. Lényegében minden kártya alultervezett hűtéssel érkezik. A boost órajeleken nem sokáig bír egyik sem stabilan menni, úgyhogy a védelem inkább visszavesz. A kártya igen durván a specifikált órajel felett megy (1050 MHz Base, 1178 MHz Boost).
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Nvidia 500-as szériáról ha váltok 900-as szériára, a drivert le kell(ett) volna törölni?
Minden jónak tűnik, de azért mégis érdekelne a dolog.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
addikt
válasz KubanitoS #85514 üzenetére
Egyesek szerint igen, nekem még sose volt gondom ha simán rátelepítettem az új drivert a régire (piros/zöld közti váltást mondjuk így nem próbáltam, mert akkor az egész gép új lett, mindenhez friss driver volt).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Melack
veterán
Hali! A gond az alábbi: laptopon nem lát egy külső 3 TB-os vinyó 1 TB-os partícióját. Mit lehet tenni, hogy azt is lássa? A laptop egy HP G62 AMD, a vinyó meg egy Seagate Red 3 TB NAS. Köszönöm előre is az ötleteket.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
gaben88
őstag
válasz #65675776 #85513 üzenetére
Ez a kartya az elerheto legerosebb 970 (Zotac amp! Extreme Core Edition), azert ilyen magas az orajel es eleg brutal huto van rajta, mint latod nem is ment 60 egy ket fok fole. De akkor azt mondod se a kartyaval nincs baj, se a tappal?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Ssd-m van, a C meghajtóról hogyan tudnék át varázsolni egy kis helyet a D meghajtóra?
Lehet egyáltalán ilyet?
Üdv[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Dave567 #85523 üzenetére
Próbáld meg így:
vezétlőpult-->felügyeleti eszközök-->számítógép kezelés-->lemezkezelés--> jobb klik a zsugorítani kívánt meghajtóra, kötet zsugorítás, ha sikerült, akkor jobb klik a D meghajtóra, kötet kiterjesztéseKlaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Adobe Acrobat Reader 11 Pro-val lehet PDF-et szerkeszteni? Neten nem találtam erről infót.
-
BDave
őstag
válasz #65675776 #85528 üzenetére
Nem tudom, amelyikkel lehet PDF-et szerkeszteni. Elvileg ez lesz az: Acrobat Pro DC, de fizetni kell a szerkesztésért:
"további szolgáltatások díjköteles előfizetéshez kötöttek, (...) PDF-dokumentumok készítése és exportálása böngészőben vagy mobileszközön" -
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Volna egy zopo zp980+ telefon. (dual sim) Volt benne egy 30-as kártya és raktam mellé egy 70-est. Azóta viszont valami privacy protection password-öt kér.
Az első kártya pin kóddal zárt, a másik nem. Ennek ellenére, ha beirom a pin kódot, elfogadja, és kéri a fent említett kódot. Így nem tudok belépni a telefonba sem. Ha nincs benne sim kártya akkor is kéri a kódot. Ha másik sim kerül bele akkor is. Mi lehet ez a privacy protection password?"Pain is temporary Victory is forever"
-
rita40
újonc
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni, az eset virusírtó beengedte a trójait és a malvert, mivel írthatom ki őket tutira?
[ Szerkesztve ]
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ismertek-e olyan honlapokat, ami tartalmaz leírást pl: kondenzátorokról,ellenállásokról tehát pl olyan dolgokról amiket egy nyák tartalmaz, mert ez ügyben kellene beadandót csinálnom, viszont nem minden "részt" ismerek fel róla. Esetleg még hallottam olyanról hogy a nyákon levő feliratokat ki lehet keresgélni valamilyen honlapon ami körül írja ezt az adott dolgot.(ezt így fogalmazták meg nekem)
Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Regisztrált 2007-03-31 11:39 ||| Samifiu felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!(phmegbizhatosag.atw.hu) ||| Malacka nem akadt be a kamionjával a híd alá...csupán hidat szállít!
-
rokendrol
senior tag
SZIASZTOK: nekem van egy csoportom a facéN. Ez a csoport egy Retro csoport, Régi IFI-klub közösségről szol . Az a lényege,hogy régi képeket teszünk fel az akkori klub életről. Én azt szeretném,hogy lenne egy külön program vagy melléklet. Amivel lehetne szavazni havi vagy éves szinten arra a képre amit a legtöbben lájkolják A CSOPORTBAN. Tehát lehetne szavazni.és minden hónapban ezt közzétenni a csoportban..ki nyerte a legjobb kép beküldést..Tud e ilyet a face? vagy egy külön progi?
-
Deck
titán
Barátnőm gépén nem tudok feltelepíteni semmilyen kiegészítőt Chrome alá, mindig hibát kapok:
Ötletem sincs már mivel próbálkozhatnék. Esetleg valakinek valami tipp?PS5
-
arni1
aktív tag
Sziasztok!
Adott lenne egy ilyen config: Q9550, evga gtx560ti, 4gb ram. A helyzet, hogy játék közben kikapcsol, dying light közben (medium) 60 fokra melegszik a proci és a vga. Át lett pasztázva a proci, everest mutatja a hőmérsékletet. A játék szépen fut, nincs gondja.
Mitől kapcsolhat ki?
Előre is köszi a választ!
-
demmer123
őstag
Ha erre a kábelre rákötök 2db 4pines pwm ventilátort és a csatlakozóját bedugom az alaplapi 4tűsbe akkor fogom tudni szabályozni a 2 ventilátort egyszerre ?
-
maxika2004
őstag
Üdv mindenkinek !
Segitsetek lécci :
Adott egy lenovo A3500 as tablet
A micro usb töltőjének dugóján ( [link] )
a két kis pöcök nincs meg , vagy benyomódott vagy kiesett... és lötyög a csati, de ami a baj hogy nagyon lassan tölt, lehet ennek a pöcöknek szerepe benn ?
esetleg benn maradhatott a gép csatijában,
mert másik kábellel próbáltam, azzal is lassu a töltés! -
hoax
senior tag
válasz maxika2004 #85543 üzenetére
A töltéshez 2 érintkező is elég!
Ez a gyári töltője? Hány amper van ráírva a töltőre? Azért tölthet lassan, mert kicsi a töltő teljesítménye.Don't panic!
-
rokendrol
senior tag
válasz philoxenia #85536 üzenetére
ez természetes,de hogyan összegzem ,mert azt össze számolni igen nem egyszerű lenne. Hiszen valaki azért lájkolja mert rajta van .. Erre kellene egy program nem?
-
maxika2004
őstag
Gyári töltő igen, és ezzel a töltövel kb másfél óra alatt fullra tültött... azért irtam, valami gebasz van !
" Azért tölthet lassan, mert kicsi a töltő teljesítménye. " normál esetben igen.....
vagy akkor lecsökkent a gyári töltö teljesitménye egyik napról a másikra ?[ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
válasz maxika2004 #85546 üzenetére
Fogós kérdés... Meg kellene próbálnod egy legalább 2Amperes töltővel is, ha azzal gyorsabban tölt, akkor a töltő a hibás. Ha nem, akkor az akkunál lehet a probléma.
Don't panic!
-
Kispaprika
tag
Szia Ezt szedd le,kraftold,adj neki jobb sebességet a ventidnek.
Drivert is frissíthetsz hátha az,táp is amint említették.Milyen proc hűtőd van?
Vagy hibás valamelyik cuccod.....cpu tesztelő prime 95......furmark...stb...rákeresel és hátha akár kijön valami...
windows gomb keresőbe beírod memória diagnosztika.....lefuttatod mit dob rá ki.....
Esetleg az időzítés beállítása a ramnak....meg ilyenekre gondolok.Más játéknál is kikapcsol?
[ Szerkesztve ]
-
Kispaprika
tag
válasz Melack #85516 üzenetére
Itt egy progi hozzá:
Formázó felismerő,hátha jó. -
Kispaprika
tag
válasz rita40 #85532 üzenetére
Miből gondolod,hogy beengedte?Mit csinál a géped?Miben volt ez a vírus?
Rendszerindításkor-i ellenőrzést csinálj.
Egyszer leakartam tölteni egy ilyen ellenőrző szart és abban volt a vírus,szoftverbázis lehetett vagy valami hasonló......magyar oldal.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest