- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #86750 üzenetére
Szerintem itt jobban tudják.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
zsolthy23
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérnék! (Ha nem jó topikba írtam azért bocsi)Hogyan kapcsolódnak egymáshoz az alábbi technológiák? Vagy melyeket lehet összekapcsolni és hogyan?
Tűzfal, VPN, IDS/IPS, UTM, tartalomszűrők, DLP, Token, Intelligens kártya, SIEM, DRM, WIFI, NAC, PKI, Patch menedzsment, Cloud biztonság, Sérülékenység elemzés, DDoS, mentés/archiválás, Állomány és lemez titkosítás, Kliens védelem, Virtualizáció biztonsága, APT védelem?
-
pjen
félisten
válasz Intel fan11 #86750 üzenetére
Szia.Ha lehet valami márkásabbat,ha lehet 7200/p fordulattal,de nem a HDD lesz a gyenge láncszem ha nem folyamatos a lejátszás.
-
pjen
félisten
válasz Intel fan11 #86755 üzenetére
Akkor ott vedd ahol a legtöbb garit adják rá.Nem tudom milyen Tv d van,de azért nézz utána viszi e a 2GB t.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Intel fan11 #86757 üzenetére
Például felhívod a Samu ügyfélszolgot,vagy keresel itt egy Tv s topikot.
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #86759 üzenetére
Ha minden igaz, a tévék csak 1 teráig kezelik a HDD-t.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
pjen
félisten
válasz Intel fan11 #86759 üzenetére
Szerintem egy telefont megér,de valószínűleg Vakegérkének igaza van.
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #86761 üzenetére
Itt valószínű, hogy tudják.
-
Shingen
addikt
-
Vakegérke
félisten
válasz Intel fan11 #86766 üzenetére
Lehet hozzá házat kapni.
-
freaghill
őstag
Most telepítettem újra a számítógépemet.
Rendszernek raktam félre 100 gigát. Sajnos azt vettem észre, hogy a maradékot nem állítottam be, így csak ezt az egy meghajtót látom. Van valami megoldás? -
freaghill
őstag
válasz philoxenia #86770 üzenetére
8.1, azzal csináltam, köszi!
-
sültkrumpli
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagy egy nagy pc guru, ezért kérnék véleményt a tapasztaltabb emberektől. Már régóta szenvedek a gépemmel, többször újratelepítettem és nem tudom megszüntetni a hibát.
Probléma a következő: először böngészés közben jött elő a dolog. Néha, amikor videókat néztem elment a kép, pillanatok múlva visszajött és a jobb alsó sarokban megjelent, hogy a videokártya illesztőprogram egy hiba után helyreállt. Itt mondtam, hogy ok, max youtubon nézelődök majd. Aztán pár hete már youtubos videóknál is elkezdte csinálni. Sötét képernyő, lefagyás kékhalál agyvérzés... Most konkrétan ott tart a dolog, hogy már a videószerkesztést se tudom megcsinálni, mert behal a gép egy pillanat alatt. A drivert próbáltam frissíteni, de nem segített. Viszont ha játékot futtatok ott semmi hiba nem jön elő. Mondjuk csak a world of tanks van fent, szóval ez nem biztos, hogy mérvadó.
Mit lehet tenni a dologgal? Szedjem ki a videokártyát és nézzem meg, hogy mit művel az alaplapra integráltal? Mondjuk azzal játszani biztos nem fogok tudni.... Ezt a gépet 2011-ben vettem meg egészen januárig nem kellett hozzányúlni. Újratelepítve sem volt.
1 dolog viszont eszembe jutott: Az alaplapi lant le kellett tiltanom, mert elég gyakran nem tudott csatlakozni a netre. -
localhost
Közösségépítő
válasz Vakegérke #86775 üzenetére
De a helyes válasz, hogy mindegyik binárisan determinált és non-logaritmikus algoritmusok tételes fordítását és implementációinak szükségességét adja a forgalommérési alfajok viszonthatásaihoz.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
janos1988
addikt
Az ncore másnak sem érhető el?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zozzo698
tag
Sziasztok,
Megpróbáltam visszaállítani a telefont alapbeállításokra ami sikerült is, de a facebook-ot nem tudom visszatenni rá...valami ötlet mitől lehet? azt írja sikeresen telepítve, de elindítás után fehér képernyő, és tölt le adatokat...hagytam 10 percet dolgozni, de semmi... gyorsítótárba tett 900kb adatot.tel.:0630 942 (79) 13
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz sültkrumpli #86773 üzenetére
Mindenképp próbáld meg az alaplapi iGP-vel, ha azzal nem jön elő, akkor tuti a vidkari a ludas
(#86780) zozzo698: Teló, Android típusa? Esetleg töröld le a FB-t, indítsd újra a telefont és próbáld meg újra!
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
SzegediKrisi
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon raktam össze az új gépem, minden tökéletesen működik, kivéve hogy a lakás bármely internet dugójába dugom azt írja hogy nem kapcsolódik, miközben az előző gépemnél nem volt ilyen probléma!
Mitől lehet ez?A válaszokat előre is köszönöm!
-
pjen
félisten
válasz SzegediKrisi #86782 üzenetére
Háló kártya drivert felraktad?
-
localhost
Közösségépítő
válasz zozzo698 #86780 üzenetére
Frissítések után nekem is csinálja... Olyankor a futó feladatok listájából kilövöm, leállítom restart és jó.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
MODERÁTOR
Szia!
Vannak olyan particionáló programok, amivel lehet átméretezni meglévő partíciót, adatvesztés nélkül! Hirtelen ami ilyen eszembe jut, az a PowerQuest Partition Magic, bár ez fizetős, de talán a MiniTool Partition Wizard tudja ingyen is. Elsőként törlöd a D meghajtót, majd a feltehetően kiterjesztett partíciót, aztán a C meghajtót már át tudod majd méretezni, a rendelkezésre álló szabad hely erejéig.
http://www.partitionwizard.com/resizepartition/resize-system-primary-partition.html
-
MODERÁTOR
De ha letöltöd a Hiren'S BootCD-t, és arról indítod a számítógépet, azon tuti találsz alkalmas programot erre, mondjuk a GParted-et.
szerk.:
Sőt a GParted-nek is van saját Live ISO-ja, így még csak a Hiren'S BootCD-re sincs szükség.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #86790 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #86792 üzenetére
De itt nem egyszerű particionálásról van szó, mert Ő a rendszerpartíciót szeretné átméretezni, amit szerintem a Windows nem támogat, legalábbis én nem tudok róla. Persze lehet tévedek...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #86793 üzenetére
Kisebbre simán vettem a "C:"-t nemrég, szerintem bővíteni is lehet. Partíció törlése a "D:"-n és aztán partíció bővítése talán? Csak nagyon időigényes a folyamat...
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #86794 üzenetére
Igen, igazad van, Windows 7 alatt már valóban lehet.
Igazából én nem használok Windows-os lemezkezelést, talán még XP alatt néztem rá utoljára, és az biztos, hogy ott nem lehet meglévő partíciót átméretezni, semmilyen irányba. Bár átméretezésre már elég régen volt szükségem, de minden egyéb particionálási feladatot is leginkább hálózatról indítva a gépet (PXE Boot Server), szoktam csinálni.
Az meg, hogy lassú, teljesen természetes, mert adatokat kell áthelyezni, ez hasonló a töredezettségmentesítéshez. Főként lassú lehet, sok adat, nagy lemezek esetén...
[ Szerkesztve ]
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Kinek lenne ötlete,hogy a netten hol tudnám élőben nézni a káni filmfesztivál zárónapját ami 1 órán belül kezdődik?
-
MODERÁTOR
-
Shingen
addikt
-
MODERÁTOR
-
Shingen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Android játékok topikja
- Ingyenes parkolást!!!!
- Meditáció
- Nintendo Switch
- Wise (ex-TransferWise)
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest