- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
ATI HD 4770-esem van, Windows 8.1 Pro 64 bittel.
Jelenleg Win8-as 13.1-es Catalyst van fent.
Viszont itt: http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064
Itt van alul 13.4 "beta" is, esetleg megérné hogyha ráfrissiteném? Attól hogy beta driver, attol még jó?
És gondolom ugye ha felrakhatom, akkor nem kell előtte letörötlni a régit hanem kicseréli azt?
Válaszokat előre is köszönöm! -
SzegediKrisi
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon raktam össze az új gépemet, telepítettem a windowst és minden tökéletesen működik, amíg el nem indítom a gta 5-öt, merthogy egy kis ideig kb30 másidpercig stabilan 60fps-el megy a játék majd kékhalált kap a gép. Ez mindíg a játék ugyanazon pontján történik, és csak a játék közben, amúgy soha.
Mi lehet a baj?A válaszodat előre is köszönöm!
-
Balazs_
senior tag
No furcsa kérdés következik:
Adott a reddit.com. Kábelen kapcsolódva Istenért sem akar bejönni, de wifin csatlakozva telefonon bejön, sőt egy router van access pointnak használva, amire kábelon megy a net és arra wifivel csatlakozva is bejön az oldal.
Kábellal két gépről van nézve, az egyik most lett újratelepítve, a másikon meg most volt vírus/kémprogramellenőrzés.Ez így most mi?
-
pjen
félisten
válasz Norbi095HUN #86801 üzenetére
Szia.A béte pont azért béta mert bôven lehetnek benne hibák,de lehet Nálad pont jó lesz.A régi drivert nemhogy letörölni,hanem eltávolítani kell,mondjuk az eszközkezelôben.Win8 ban van ilyen?Ha mégsem jó vissza rakod a régit.
-
sutyesz96
őstag
válasz Norbi095HUN #86801 üzenetére
szia!
Mielőtt felrakod az újat nagyon ajánlatos törölnöd az előzőt. Keress rá az AMD uninstall utilityre.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
FRENK1988
veterán
Adott 2x1GB ddr2 Corsair ram. Nem jó. Hogyan tudnám ezt garanciáztatni?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
MODERÁTOR
-
FRENK1988
veterán
válasz Intruder2k5 #86807 üzenetére
hát már nem mai csirke szegénykém. van már vagy 5-6 éves is
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
valaki tud egy olyan oldalt, táblázatot, akármit, amiből megtudhatom, hogy egy 1.8V-os ddr2-es és egy 1.35V-os ddr3-as so-dimm memória mennyit fogyaszt.
köszi!
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
VoidXs
nagyúr
válasz BlackPriest #86810 üzenetére
Számolj 4 amperral.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy win8.1 alatt nem minden linket vagyok képes megnyitni böngészőből. Először a tűzfalra gondoltam, de kikapcsolva sem működik. Firefoxot használok, azonban IE-vel sem működött.. Mitől lehet? Esetleg valami win8.1 beállítást kellene keresnem? Nem annyira zavaró, de azért feltűnik néha és idegesítő. -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
AMD Catalyst-ben a Saját VGA Kijelzőm Opció alatt van egy olyan opció, melynek a neve:Tulajdonságok VGA Kijelző.
Ha erre rámegyek ott van egy olyan hogy: Monitor Jellemzői: Kibővitett kijelző azonositó adatok EDID vagy a meghajtó alapért. beállizásainak használata. És benne egy pipa. Ha én kivenném onnan a pipát azzal a mostani 1280x1024-es monitoromon betudnék állitani sokkal nagyobb felbontást? Egyáltalán hogyan müködik ez?
Igazából csak szeretnék nagyobb/ szebb felbontást játékaimba, és igy akkor a windowsba is.
Segitségeket előre is köszi! -
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Pár napja összeraktunk egy gépet. (nem 1 csúcs szuper gép, de legalább új )
A probléma, az, hogy időnként lefagy. WIndowson (8.1 x64) belül is és játék közben is...
A gép az alábbiakból tevődik össze:
ASROCK H97 Anniversary
- Intel Pentium Dual Core G3258 3.20GHz BOX (s1150)
- FSP Hexa+ 400W
- Corsair Vengeance DDR-3 4GB/1600 (CMZ4GX3M1A1600C9B)
- ASUS R7260X-DC2OC-1GD5 R7 260X 1GB GDDR5 PCIE
- Samsung 103sjMinden alapon, semmi nincs tuningolva.
Mi lehet a probléma?
A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz FRENK1988 #86822 üzenetére
Köszönöm szépen! Leszedem ezt: Passmark Memtest86 6.0 (9.40Mb )
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz FRENK1988 #86815 üzenetére
All DRAM memory modules have a lifetime warranty
Pontos menetét nem tudom, de általában nagyon korrektek. Viszont a póstát nagy valószínűséggel oda neked kell fizetni..
Írj ide nekik a problémával,(serial number-al) pontos tipussal, és megválaszolják mi a teendő... -
Vertigo18
addikt
Nagyon meg vagyok velük elégedve! Tönkrement a memóriám, írtam is nekik. Kérték a pontos típust, illetve fényképet a szériaszámról. Ezek után felajánlottak más fajtát, mert ezt már nem gyártják (jó 10 éves modulról volt szó), majd elküldtem postán nekik, és jött is vissza az új memória!
:respect!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
veterán
Üdv!
TeamViewer topic van?
Nem találtam.Azt nem lehet kikapcsolni valahogy, h a lemezterület 10% alá esett, meg h windows frissítések le vannak tiltva, vagy nincs fent vírusirtó, szóval ilyeneket ne jelezzen.
6-7 gépet felügyelek egy accal, és az, h nálam ezeket feldobálja, még elmegy, de faternak otthon ne írja már ki, mert ő nem érti ezeket.
Persze a TeamViewer nem tudja, h én honnét vagyok belépve, csak ahány gép elindul az én accommal belépve, ott feldobálja ezeket.Nem találtam a beállításokban, hol kellene ezt kikapcsolni?
(A Quickkonnect gombot pl. megtaláltam, azt ki tudtam kapcsolni.)Ha jól sejtem, ez az "ITbrain" felügyelet lenne, de nálam ez nincs aktiválva, mivel csak nem fizetős módban használom a programot, mégis jelezgeti a piros háromszögeit. (sóhaj)
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
zka67
őstag
válasz Thunderzolee #86827 üzenetére
Szia, Extrák->Beállítások->Haladó Általános haladó beállítások->Integrált rendszerállapot-ellenőrzés engedélyezése elől kiveszed a pipát.
-
veterán
-
Met
nagyúr
Károsítja az IPS Led monitort ha sokáig ugyan azt a képet mutatja?
Tudom régen ez a CRT-k betegsége volt de rokonnak beégett a kép a macbook-jába (valami típushiba, gariba cserélték a kijelzőt).Azért kérdezem ezt mert időnként nem indul el a képernyőkímélő pedig be van állítva és nem jövök rá hogy mi tiltja le.
Ha sok időre itt hagyom a gépet akkor inkább kikapcsolom a monitort."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Gabo0905
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mit tudok az ellen tenni, ha CRT monitort használok ami 1152*864-es felbontáson tudja -tudná- a 75hz-es képfrissítést, illetve ezt 1-2 órával ezelőtt tudta is, de nyomtam egy gép resit és azóta max 60hz-ig engedi felvinni? Régen is használtam 75hz-en szóval biztosan tudja, de most valamiért megbolondult... Mit tudok vele csinálni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
MODERÁTOR
-
Intel fan11
őstag
üdv! Most particonáltam az SSD-m és van egy 128 megás partíció amire azt írja MSR(fentartva) ezt magától hozta létre. Ez mi pontosan?
Battletag: hojszi#2983
-
MODERÁTOR
válasz Intel fan11 #86834 üzenetére
Szia!
Igen, az MSR-t, azaz Microsoft Reserved Partition-t a Windows hozta létre. Manuális particionálásnál nélkülözhető, de automatikusan felosztva a lemezt mindig létrehozza.
-
pjen
félisten
Üdv Urak,Egy kérdés a UPC horizon gó-t kiválóan tudom nézni wifi n :HTC m7,Sony tablet z,xperia arc androidos készülékeken,az arc on van HDMI kimenet Tv re dugva is elfogadható a kép.Viszont Acer Aspire 5741 win 7.Akár wifi n akár kábelen az adás tölt,szaggat,mosott kép.A noti a sz@r vagy egy windowson direkt ilyen?köszi.
-
nagyúr
Üdv. Melyik az a távoli segítségnyújtó program, ami céges környezetben is ingyenes? TeamViewer, LogMeIn, RealVNC nem játszik. Hátha tudtok Ti olyat, ami nem annyira elterjedt, hogy mindenki hallotta róla, de jól használható,több monitort is képes kezelni. Köszönöm!
-
nagyúr
válasz Intruder2k5 #86839 üzenetére
Ezt néztem igen, kérdéses, hogy bír-e 4 monitort.
-
mmdms
addikt
Hahó!
meg szeretnék nyitni egy nyavalyás oldalt, de állandóan ezt kapom:
Hiba történt az oldal betöltése közben.
Too many connections (1040)Mi a csöcs ez, sose láttam még ilyet.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Deck
titán
Hogyan lehetne egy asztali gépet megcsinálni úgy, hogy nagyon nagyon halk legyen? (a ne kapcsold be nem opció )
Néhány tipp jól jönne
PS5
-
Deck
titán
Köszönöm a válaszokat.
Laptophoz külső monitort kötnék dell u2414H (fhd ips).
Csak a külső monitort használnám a laptopét kikapcsolnám.
Mire kell figyelnem, hogy gond nélkül megtudja hajtani a laptop? Gpu, cpu? Van valami minimális követelmény? Hp probook lenne i5ös.PS5
-
addikt
Ezt most nem értem hogy jön a halk asztali géphez.
A laptophoz való külső monitor csatlakoztatásánál arra kell figyelni, hogy ne legyen lecsukva a laptop fedlapja akkor sem, ha nem használod a laptop kijelzőjét, mert felforrósodhat a laptop. Simán meghatja egyébként, nem kell CPU/GPU miatt aggódnod (csak játéknál). HDMI-vel kösd össze.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs