Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz mezis #81753 üzenetére

    Köszi! E27-es foglalatos volna a legjobb, épp azért merült föl az ötlet, mert a LED-es megoldásunktól szabadulni szeretnénk, kiderült, hogy rémes (nekünk - más még szeretheti azért). 60 W-os "rendes" vagy halogén izzóval használnánk. Apu barkácsműhelyében van egy csomó szerszám, nem hiszem, hogy az gondot jelent.
    A konstrukció: valami ilyesmi, mint a két képen, hogy nagyjából körbe lehessen forgatni a félgömb szinte minden irányába. Nem tudom, ezt az alkatrészt minek nevezik.1. kép, 2. kép
    És valami ilyesmi burát szeretnénk rá, de az ötlet még kiforratlan, csak ma délután merült föl. A bura mögött pedig a mindenfelé fordítható foglalat bújna meg az izzóval: [link], [link], [link], [link] Persze a forma attól is függ, milyen anyagot találunk, ami bírja azt a hőt. Hány fokot kell kiállnia?

    Spet:
    Köszi, pont ilyenre gondoltam! Ezzel a műszaki gondok nagy része megoldódna. Tudom, mire gondolsz, ismerem azt a "gégecsövet", volt olyan lámpánk. Azt hiszem, az nekem túl hosszú volna a linkelt buratípusokhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák