- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonee
aktív tag
Szép Estét!
Olyan kérdésem lenne skaccok,ha vettem egy telot számlával papirokkal,de a számla nem az én nevemen van,a garancia a készülékre vonatkozik igaz?jelen eseten blade 3 rol lenne szó!A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
Vakegérke
félisten
válasz sesomaru1989 #41354 üzenetére
Itt érdemes feltenni a kérdést.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz sesomaru1989 #41357 üzenetére
Semmi baj.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nemmaradtnév
tag
Sziasztok!
Minden java-t használó weblap összeomlasztja a böngészőt (chromot, ie-t próbálgattam), újratelepítés úgy tűnik nem használ, legújabb verzióval próbálkozom, tudnátok esetleg valamit tanácsolni? (Vagy iylesmivel foglalkozó topicot linkelni, én nem találtam) -
pelenka35
őstag
Sziasztok
Egyik pillanatról a másikra a wifis készülékek nem tudnak csatlakozni az internetre,csak a "vezetékes" net megy.(telefon ,laptop látja a routert csak nem csatlakozik )
mit tudok tenni ?(routert újrainditottam. 2x)
köszönöm
Gamertag:Rob3rt75
-
-
pelenka35
őstag
Ez nekem magas
Linksys WRT54G/GS/GL
Tomato
Version 1.25ez van fent csak a jelszót es a nevet változtattam meg mikor felraktam a router-re, mindent automatikusan állított be és ma reggelig jó volt mire haza jöttem már nem .
-
stopperos
senior tag
válasz pelenka35 #41364 üzenetére
Akkor nem tudom, mert nekem azzal szokott gondom lenni, hogy a Wifi biztonságot rosszul választom meg. Pl n-es hálózattal, a TKIP nem megy. A wifi beállításoknál mi van nálad?
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
pelenka35
őstag
A kis zöld led világit attól még lehet szar ??
(elfáradt a wifi)ki tudom ezt deríteni ???
nyomok egy resetet mi változik ?Gamertag:Rob3rt75
-
-
pelenka35
őstag
firmwaret lecseréltem 1.28 .-ra ,de a probléma fent áll.
telefonok látják a routert ,de nem tudd csatlakozni ,[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
-
choco01
addikt
Szerintem igen,92.-ért jobbat kapsz..látod itt is olcsóbb
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Fincsi,hát figyelj elég jónak ELÉG jó ,példának ezt küldeném: 5760x1080 eléggé meredek .
Hivatalos TDP 200 watt!![ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
Igen,de egyébként mint sok esetben itt is több féle képen kapni..
példáknak: Ez hasonló Sapphire de pici különbségek vannak hardverben.Ez Gigabyte edition Tripla hűtéssel!
Ezek proci órajelbe kicsit jobbak,és ventik szempontjából..én az aqua-sat és bestmark.hu-at nézném.
[ Szerkesztve ]
-
-
Satyricon
addikt
Üdv Mindenkinek!
1-2 hónappal ez előtt újraraktam tesómék gépén az XP-t. Már akkor is sz*rakodott, teljesen belassul a gép. Főleg a net. Alig akar bejönni. Firefox-ot használnak, vagyis használtak, de mióta újratettem az xpő-t, nem tölti be az oldalakat a firefox. Csak az iexplorer tölti be az oldalakat, de az is valamikor hibát észlel, és leáll. A szokásos duma. Meg az xp os elég furcsa nekem. Meg érzi az ember hogy nincs rendbe valami, ha pár100X telepített már újra xp-t. Fogalmam sincs mi lehet a baj. alaplapi driverek fenn vannak...
Pár napja bemérték externet-ék, hogy a modem meg fog halni hamarosan. Lehet összefühhésben a fél holt modem és a gép lassúsáh, ill. hogy nem tölti be az oldalakat a firefox?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
True
aktív tag
-
Satyricon
addikt
Hali
Az volt, hogy nővérem valamit babrált a gépen, asszem a C:\windows mappában törölgetett dolgokat(csak tudnám, minek...). Majd gép kikapcs, és a legközelebbi indításnál xp nem indult(még szép hogy nem!).Újratettem és az óta szrakszik a gép! Szóval előtte jó volt minden. Ha púpos lenne a kondi, akkor azt már előbb is észre lehetett volna venni. Nem? Mindegy, azért megnézem.
szerk.: Én még arra is gondoltam, hogy a memória hibázik, vagy a proci döglődik. Teszteltem a procit(A 64 3500+) a prime 95-tel. 10-20 percig ment és szinte semmit nem írt ki. Mintha fagyott volna a progi, Viszont amikor az én Phenom II X2@X3 550 BE procimat teszteltem, szépen kiírt minden info-t, magonként! Lehet az 1magos prociknál máshogy működik a dolog...
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest