- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli7610
tag
-
daniel2121
senior tag
válasz BénaNyurga #41799 üzenetére
Köszi a visszaállítás megoldotta.
-
pokerarcsuny
tag
üdv
ha azt szeretném hogy minden program rendszergazdaként legyen elinditva ,mi a lépese ennek
és van e valami hátranYa ? -
kornyiktamas
aktív tag
hali
Realtek driver van a gépen.
Füllhalgatóm van és ha valaki beszél mi közbe én is akkor visszahallja magát. hogyan oldjam meg, hogy ne hallják vissza magukat? köszi ezelőtt másik gépen jó volt -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy egyszer csak elment a net a gépemről.
Wifin van tehát valószínűleg nem a router/szolgáltató miatt van. Jól sejtem, hogy az alaplapi hálókártyán világítania kellene lednek? Hogyan tudom letesztelni, hogy alaplapi hálókártya-e a baja? Mert a lap garis csak feleslegesen nem küldözgetem ha nem muszáj.Köszönöm.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz daniel2121 #41904 üzenetére
örülök, hogy segíthettem
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Killerlaca #41908 üzenetére
igen világítania kellene... egy tipp áramtalanítsd a gépet kb 1 percre hátha észheztér persze attól ez még nem természetes érdemes elgondolkodni a gariztatáson gondolom eszközkezelőben meg látja a hálókártyát ? ha ott nem látja akkor mehet gariba
[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
válasz BénaNyurga #41910 üzenetére
sajna ott látja...
azt még kifelejtettem, hogy bekapcsolás után pár másodpercig van net és utána vége..
Áramtalanítás megvolt.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Killerlaca #41911 üzenetére
driver reinstall?
esetleg vírus ?
egy próbát megérne egy víruskeresés...[ Szerkesztve ]
-
zoli7610
tag
válasz Killerlaca #41911 üzenetére
Próbáld meg letiltani a tüzfalat, előbb a gépeden, majd a rutereden ha ugy van net, akkor akörül kell keresni a problémát
Telefon: 30 8822700
-
lyzzard
aktív tag
válasz zoli7610 #41913 üzenetére
pingelni tudod a routert?
Start, indítsd el a parancssort, írd be, hogy ipconfig
fogsz látin egy alapértelmezett átjárót, az a router
írd be, hogy ping <átjáró címe>ha jön pingválasz, akkor a géped kommunikál a routerrel. ha már ipconfigra sem kapsz választ, akkor letörölném a kártyát eszközkezelőből, és újra felismertetném.
ha a gép kap pingválaszt a routertől, akkor mondjuk pingeld meg a guglit: ping google.com
na, mik az eredmények?
-
Killerlaca
senior tag
pingeltem a routert de semmi...
na de jóóó ujabb gond belehalt a BIOS updatebe. Nem is kapcsol be a monitor ha bekapcsolom a gépet.
Életre lehet valahogy kelteni? Nincs még egy bios vagy valami rajta z77 pro3.Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
pokerarcsuny
tag
üdv
ha azt szeretném hogy minden program rendszergazdaként legyen elinditva ,mi a lépese ennek
és van e valami hátranYa ? -
BénaNyurga
aktív tag
válasz pokerarcsuny #41917 üzenetére
nem kell ezt 20x megkérdezni ha valaki tud rá válaszolni és akar is majd fog
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Killerlaca #41916 üzenetére
Na most már tuti viheted gariztatni
Sajnos nem dual biosos-így nem hiszem hogy csak úgy natúr helyreállítható! -
lyzzard
aktív tag
válasz BénaNyurga #41919 üzenetére
csak azt ne mondja, hogy a biosba halt bele inkább azt, hogy magától halt meg
-
draff
aktív tag
Halihó szakértők!
Van nekem egy pendrive-kinézetű, az internetes hálózatra felcsatlakoztató elektronikus zsebszerkezetem (szaknyelven - USB Wifi adapter), melynek tipusa: Netgear WPN111.
A véle kapcsolatos szakmai kérdésem -
milyen hatótávolságban képes ez a kütyü wifi jelet fogni?
Otthon a lakásban még elmegy (tehát olyan 3-6 méteren belül) úgy-ahogy, de valójában mekkora lenne az a jó vételi hatósugara, amelyben még egyáltalán használható?
Azért kérdezem, mert nincsen rajta szemmel láthatóan külső antenna (lehetséges, hogy benne van), és én nagyjából egy 45-50 méterre eső router adójáról szeretném "fogni az adást".
Vagyis - az adó maga benn lenne a házban, én meg - mondjuk - kinn a kert végében.Azt olvastam róla a neten, hogy kb. 120 méter a hatótávolsága, mindez tényleg igaz lenne?
-
VectorworksH
tag
Sziasztok!
Szokott valamelyikőtök Letitbit.net-ről töletni? Én elég rég óta erről a szerverről töltök, a saját segédprogijával ( SkyMonk ) ami eddig ment is, de most pár napja az " Error! Free download Blocked" üzenet jön.
HydeIP-vel is próbálkoztam ugyanez az eredmény. Nagy átlagban 15-35mb-os file-okat töltök.Esetleg Rapidgator-ra valami jó letöltő progi????
VW
Grafikai tervezest vallalok! Kivitelezes is megoldhato! behance.net/vectorworkshun
-
agressiv
addikt
Nyílt terepen lehet, hogy van 120 méter, de a lakásban lévő routerrel ez nem valószínű, hogy össze fog jönni, de ,ha mégis, használhatatlanul lassú lesz.
VectorworksH
Azt jelenti a szöveg, hogy az "ingyenes letöltés blokkolva van", nem a programmal van baj.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
zoli7610
tag
válasz pokerarcsuny #41917 üzenetére
Engedélyezd a rendszergazda fiókot a windowsba, és lépj be rendszergazdaként, de értelmét nem látom esetedben, ne haragudj, de ha megfog az hogy egy vinyót berakj a gépbe, akkor miért akarod a rendszeredet is agyonvágni?
Telefon: 30 8822700
-
ggg666
őstag
Attól kérdezném aki már csinált ilyet.
Raid 5-ös tömbökön gondolkoztam, de wd green winyóim vannak, ezzel is meg lehet csinálni?
Vagy nem érdemes?
-
Met
nagyúr
Céges gépen ha a startlap főoldalán rákattintok a hir24 linkjére (ha a link fölé viszem az egeret akkor a hir24 linkjét mutatja alul) akkor a sensenet.com oldal jön be. Otthon kipróbáltam, ott a hir24 jön be.
Már futtattam HitmanPro-t, Malwarebytes-t és Kaspersky-t de egyik sem talált semmit.
Ha beírom a címsorba a http://www.hir24.hu/ akkor is a sensenet jön be.Böngésző Firefox, IE alatt nincs ilyen gond.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Killerlaca
senior tag
válasz BénaNyurga #41921 üzenetére
Elvileg nem bukatatom le magam mert már korábban kérdeztem a boltot ahol vettem, hogy a BIOS update jár-e gari vesztéssel és azt mondták nem!
Megírtam nekik a dolgot most a válaszukra várok, hogy mehet-e gariba.... remélemAsus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Killerlaca #41932 üzenetére
Én is remélem Sok helyen elfogadják a bios update közbeni hibásodott lapokat de van ahol nem ezért nem szokás rá felhívni a figyelmet...! Remélem simán megy majd minden
-
toki87
tag
Köszi mindenkinek, sikerült!
-
Krisinto
őstag
Üdv
van egy roccat taito egérpadom.
Szegényem elég poros lett és azt szeretném megkérdezni, hogy mivel lehetne lemosni, hogy szép tiszta legyen? -
Vakegérke
félisten
válasz BénaNyurga #41937 üzenetére
A mosogatószerben akadhat erős anyag, a sampon viszont ártalmatlan.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Outlander
addikt
Mondjunk a sampon meg habzik... és mire lemossa elázik a félország és még akkor is foltos marad...
Sima tisztítókendő esetleg?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem is inkább egy tisztítókendővel kellene kosztalanítani.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Outlander
addikt
válasz BénaNyurga #41941 üzenetére
Nem érdekes.. inkább hasznos.
Mert a törlőkendő szerinted feloldja a szövetet? Vagy most miért írod, nem értem?!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz Outlander #41943 üzenetére
csak mert én próbáltam már itthoni szövetpadot tisztítani kendővel csak az eredménye nem volt valami kielégítő! De lehet béna vagyok benne... lehet egy sima langyos vizes tisztítás is elegendő lenne de nekem a törlőkendő szövet padon még nem jött be...
csak ezért kérdeztempersze ettől még egy próbát megér! Csak az apró résekben lévő dzsuvát nem fogja kiszedni...
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz BénaNyurga #41937 üzenetére
(#41938) Vakegérke
Köszönöm szépen!
-
őstag
válasz Krisinto #41935 üzenetére
Én autó kárpittisztítóval szoktam takarítani az ilyesmit. Rányomsz egy kicsit, az egészet jól bedörzsölöd, és valóban tiszta hab lesz minden, és jól beszívja a habot, de ennek így kell lennie. Utána vizes ruhával addig dörzsölöd, amíg abba nem hagyja a habzást. Utána 1 nap száradás fűtőtest vagy napfény mellett, és garantáltan olyan lesz mint az új.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
-
adrianwow352
csendes tag
Hello!
Az lenne a problémám hogy a gépem belassult valamiért.
Amúgy egy AMD Phenom II X6 1055T 2.80ghz proci és 4GB ram.
Sokszor összeomlik ez az ha nagyon gyorsan használom használok egyszerre na de ez régen nem így volt.
Egyszer a win7-es profilom is össze omlott újra kellett rakni a gépet.
Mondjuk most próbáltam törölni a Skypeot a vezérlőpultnál és erre olyan lassan törli hogy az hihetetlen le is állítottam a törlést.
Szerintetek mivel lehet a gond?(am remélem jó helyre nyitottam csak mert más ilyenfajta kérdéseknél ezeket linkelték be)
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Sziasztok
Nem tudtok weboldalakat ahol légitársaságok relikviáit gyűjtenek?
Van egy nagy Malév gyüjteményem és szeretném értékesíteni de itt nálunk elég sovány összegeket ajánlanak érte.
köszi a segítséget.
(ebay kilőve,fizetős) -
M_o_g_y_i
őstag
válasz adrianwow352 #41948 üzenetére
Gyakran telepítesz programokat "Next>>Yes>>Next>>Yes" módszerrel?
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest