-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ifjdan1
csendes tag
Sziasztok, segítséget, tippet, ötletet szeretnék kérni egy tőlem okosabb embertől, már három napja elakadtam ebben:
Pinnacle 110i TV kártya, Win7, TvCenter 6.4 (frissen telepített, nem aktivált, de az talán nem számít a problémában)Minden működik, csatornák megtalálva, semmilyen hibaüzenetet nem kapok - csak éppen se hang, se kép.
Kérek szépen tippet: mivel próbálkozzak, mit állítsak át, mit töltsek le, mekkora kalapáccsal verjem szét az egészet?
Előre is hálásan köszönöm bárki tippjét!
Ifjdan.
-
kcsa
veterán
válasz TESCO-Zsömle #40700 üzenetére
omg, pedig gugliztam aktívan, de semmit nem találtam elsőre, úgyhogy hagytam.
ifjdan1:
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
draff
aktív tag
Olvasgattam itt-ott a neten erről a RAW-problémás és véletlenszerűen "automatikus" lemezmeghajtó-átállásokról. És akkor majd kiverte a szememet egy javaslat - a Linus Live-ben a GParted nevű progira.
Megkerestem ... és kipróbáltam.Mostantól azt kell mondanom, az elromlott és behalt adathordozóknál LINUX a király!
Megcsinálta nekem a láthatóan "menthetetlen" pendrive-omat, amit azután már FAT32-ben a windows-zal le tudtam formázni és át tudtam nézetni a Hard Disk Sentinellel.
Mostantól tehát újra van egy jól működő eszközöm.
Hipp, hipp, hurrá! -
zsolt1129
addikt
Szerintetek lehet segíteni még azon az SD kártyn,ami teljesen behalt,a windows felismeri viszont semmivel nem tudom a rajta levő képeket lementeni. Lenne erre valami megoldás? Köszi előre is .
-
attiati
veterán
meg lehet keresni valahogy itt PH-n egy felhasználó összes hozzászólását?
Hiába írom be a részletes keresőbe a user nevét, és hogy mindenhol keressen; nincs találat.
-
masíína
csendes tag
Sziasztok!
Összedobáltam ma egy konfigot régi alkatrészekből, de van egy olyan probléma h a monitor nem kapcsol be amikor elindítom a gépet....
Az alaplap egy asus p4s800-mx/s amibe egy p43ghz procit tettem és van még egy 512 es ddr ram.
A monitor tuti h jó! Szóval csak villog a led de nem kapcsol be. Ja a vinyó egy 80gb samsung ami totál le van formázva... Ötlet? Előre is köszi! -
Outlander
addikt
-
masíína
csendes tag
az amit írtál
-
masíína
csendes tag
próbáltam másik vinyóval ,rammal de semmi...
-
Outlander
addikt
válasz masíína #40726 üzenetére
Ha rajta a speaker, és nem csipog semmiért sem..
Akkor van az, h halott a lap, vagy a cpu vagy a táp... így tehát ezekkel kellene bohóckodni...
uI: gondolom az nem furdalhat elő, h távtartó nélkül szerelted be a házba az alaplapot, és így kontaktos?
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bjoka33
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem,most tettem új vinyót a gépbe,de a rendszer nem érzékeli.
Újra kell tennem az oprendszert? -
bjoka33
csendes tag
válasz MasterMark #40734 üzenetére
Nem, a lemezkezelő sem látja. Most néztem meg.
-
Ace Ventura
addikt
Na feltettem az XP-t a samu notira, de mégis bennem van a kisördög, hogy a win 8-at is kipróbáljam, ha már van.
Kérdés.
Hogyan tudom feltenni a recovery particióról? Nem kaptam hozzá kulcsot.Azt is tartalmazza a recovery?
Samu NP300E5C noti.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
ggg666
őstag
válasz Ace Ventura #40740 üzenetére
Xp mellé utólag megnézem hogy rakod fel egy winyóra a win 8-at.
Vagy törölni akarod az xp-t?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ace Ventura #40740 üzenetére
Újraindulás után f8- vagy f12. Vagy f2 nem tudom, de valamelyikre bejön.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ggg666
őstag
válasz Ace Ventura #40743 üzenetére
Klónozd le acronissal, és utána már 5-10 perc alatt bármikor varázsolhatsz újra xp-t ha akarsz.
-
Ace Ventura
addikt
válasz ggg666 #40744 üzenetére
F4-re előjött a recovery.Kérdés, hogy ez már egyből aktivált lesz, ami kulcsot nem kér?
Drivereket fel kell pakolnom hozzá, vagy magban foglalja azt is?
Bocsi a láma kérdésekért, de én eddig minidg csak lemezről telepítettem rendszert.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
ggg666
őstag
válasz Ace Ventura #40745 üzenetére
Nekem anno driverestől mindenestől, kulcsostól telepítette a vistát ami a megvásárolt laptopomon volt.
Win 8-nál nem tudom így van-e. -
choco01
addikt
Hali.
Miért van az hogy egy routerre rákapcsolódok,és amint egy másik géppel mindkettőnknél rossz lesz a net..?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest