- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
siebener
aktív tag
Üdv Urak.
Az mitől lehet, hogy egy számítógép egy bizonyos felhasználóval bejelentkezve nem akar működni?
Konkrétan, a felhasználóval belépve elindul a Windows, majd teljesen lefagy, és semmire sem reagál.Telepítésnél megadott rendszergazda felhasználóval simán be lehet lépni, és működik is vele szépen.
Hogyan lehetne helyrehozni a hibát? Egyáltalán mi okozza?
-
AkosAkos
aktív tag
Nekem az AMD Vision Centerben a teljesítmény fül alatt csak a GPU tuningolására van lehetőség(csak egy menüpontom van). Hogy lehet, hogy másnak ilyen is van:
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz siebener #40210 üzenetére
Rendszergazdaként belépve valószínűleg ki lehet másolni az adatokat. Utána törölhető a fiók, és újra létrehozható. Már csak vissza kell másolni, és passz.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
hun620
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg, hogy ez(ek) a képek milyen beállítással készült(ek): [link] ?
A színei nagyon tetszenek. (A tartalma most nem lényeg )
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
Dexter-2000
őstag
Mivel érdemes lekonvertálni azokat a videókat amivel frapsel vettem fel hogy ne foglaljanak ennyit viszont alacsony adatveszteség legyen?
Szép napot!
-
>Deego..
senior tag
válasz Dexter-2000 #40222 üzenetére
Egy tipp csak, nekem tökéletesen működött anno.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
moha21
veterán
Hali!
Csináltam egy olyat, hogy készítettem egy másik fiókot windows 7 alatt.
Mivel én elvileg rendszergazda vagyok ezért a biztonság menüpont alatt megpróbáltam nem hozzáféhetővé tenni file-okat. Ez olyan jól sikerült, hogy én sem férek hozzá...
Mit tudok csinálni vele? Hogyan állítom vissza?
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
>Deego..
senior tag
válasz moha21 #40226 üzenetére
Akkor a mappán:
tulajdonságok - biztonság - speciális - hozzáadás - legfelül, rendszerbiztonsági tad kiválasztása - a hely alatti nevet másold az üres helyre (én nálam XYZ-PC csak az XYZ-kell) - név ellenőrzés (ha nem jelez) problémát akkor okAztán már kiválaszthatod az alapvető engedélyeket: teljes hozzáférés pipa - aztán ok
Legfelül létrehozál még 1 teljes engedéllyel rendelkező személyt, alkalmaz - ok.
Akkor ugyan úgy katt a mappára, tulajdonságok - biztonság - kiválasztod az imént létrehozottat és alkamza.
Elvileg működnie kell.(Ha mégse természetesen ki tudod törölni)
tulajdonságok - biztonság - speciális - a létrehozott személy katt és eltávolítás[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék, biztos lesznek tippek, a problémám megoldására:
win7 + chrome, 4 gb memória, ssd-t használok pagefile és hiberfil ki van kapcsolvamostanában folyton előjön, hogy ha sok lap van megnyitva előugrik chrome hibaablaka, hogy "a manóba... újratöltés" ha esetleg egy pdf-et vagy skypot is megnyitok mellette, akkor pedig a kevés a szabad memória windowsos hibaüzenet jön már elő, miközben néha a böngészőt is bezárja a rendszer
kb 1-1,5 hónapos a rendszerem, előtte ilyen nem igazán volt, vagy inkább csak akkor jött elő, ha sokkal több erőforrást fogyasztó alkalmazások voltak megnyitva
bármilyen tanácsot szívesen veszek
kösziOne Ring to rule them all
-
moha21
veterán
válasz >Deego.. #40229 üzenetére
ŰDe elvileg teljes a hozzáférésem, gyakorlatilag meg nem. viszont 1-2 képet tud olvasni belőle. ( csak képek vannak benne. ) A többit is látja, de nem nyitja meg...
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
-
@matthew@
őstag
Arról vki tud vmi infóval szolgálni h mobiltelefonra lehet-e biztosítást kötni vmilyen biztosítón keresztül? Azt tudom h tmobile és vodafone-nál van biztosítás, de én Telenoros vagyok és náluk nincs ilyen lehetőség, ezért keresek külsős megoldást
Gúgliztam de nem jártam eredménnyelMatthew 24:42
-
Llew
senior tag
Pár napja lefagy az egerem. A gép megy, billentyűzet működik, csak az egér nem reagál. Nem világít, nem csinál semmit, mintha be sem lenne dugva. Aztán pár másodperc múlva 1-2 vagy van, hogy 5-10 is újra működik.
Először csak játék alatt volt feltűnő, de elvétve előfordult normál működés pl. böngészés közben is.
Kérdeztem mi lehet, azt a tippet kaptam, hogy az haldoklik az egér (4-5 éves Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1A), esetleg az USB port.
Azóta ezeket kizártam, mert az egér más gépen hiba nélkül megy, továbbá a jelenség a gép összes USB portjával előfordul, de pendrive, vagy billentyűzet csatlakoztatásakor nem, csak az egérrel.
Ugyan akkor böngészés közben sűrűsödik az előfordulása.
Szóval most további ötleteket kérnék, hogy mi lehet, illetve megoldási javaslatokat azokra.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
gerisz23
őstag
Hali!Kaptam egy Cinergy TstickRC Terratec tv-s vevőegységet.Arrra már rájöttem,hogy kell vele rádiót hallgatni,node hogy lehet vele tvzni?magyar nyelvű leírást nem találtam,aki tud help!
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Llew
senior tag
-
agressiv
addikt
Minden működik egészen addig, amíg el nem romlik. Nálam sincs feszítve a kábel, de attól még folyamatosan mozgatva van.
Amúgy mostanában elkezdett az enyém is ugyanígy szórakozni, de már háromszor szabtam le a kábeléből ls azóta cseréltem is egyszer.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
>Deego..
senior tag
válasz Dexter-2000 #40243 üzenetére
Lenne ez és ez, de sajnos fizetős.
De a mai világban szinte bármit be tudsz szerezni egy kis okossággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest