- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
total90
veterán
Hali!
Vista Ultimate 32bit alá kellene egy szótárprogram,olyan mint a Jómagam szótár.Elméletileg a Jómagam szótárt is lehetne Vista alatt futtatni de mivel sehogy sem sikerül gondoltam megkérdezem itt,hogy van-e más hasonló program.Szóval valakinek ötlete,tippje ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
RootRulez
félisten
válasz - = Zk = - #26348 üzenetére
Rákatt az indító exére a nfs4 könyvtárban jobb gombal, tulajdonságok menü.
Ott a kompatibilitás fül ott bepipálod szépen, a jelölőt, amit bekarikáztam és win 98ra viszed a választódobozt. alkalmaz, ok, és próba, talán sikerülni fog, de nem tuti, nekem sok régi játéknál bevált... ha nem megy win 98assal, próbáld meg win95el is...
Meg lehet ott még variálnia pipákkal lista alatt is...[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
- = Zk = -
félisten
válasz RootRulez #26353 üzenetére
ezeket próbáltam,semmi nemtörténik
deazért hálás vok fáradozásodért..[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RootRulez
félisten
válasz - = Zk = - #26354 üzenetére
nagyon szívesen, más ötletem meg most nincs így hirtelen...
nincs hozzá véletlen valami peccs, ami XP-síti a játékot?═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz - = Zk = - #26354 üzenetére
ezt találtam neked, a nfs4 eleve nem fut xp-n viszont van hozzá pecs
Előbb próbáld meg a 4.et, ott va külön pecs, ha nem megy az első az az egész gáma[ Szerkesztve ]
-
PiciKenny
senior tag
Sziasztok tudom hülyének néztek, de kajak elfelejtettem, merre van az a fórum ( itt phn ), ahol ár/érték arányban felbecsülik az eladásra szánt gépetket
Adnátok egy linket? :$
[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
-
fastleslie
senior tag
Fontos kérdés: a W7 hogy viszonyul az XP-hez? Másik partícióra feltehetetem az XP mellé? Mert a Vista bizony nem éppen testvériesen bánt a jó öreg XP-vel... És jó lenne, ha nem kellene újratelepíteni az XP-t egy kis kísérletezgetés kedvéért. Virtuális gépre is gondoltem, de 100%-on szeretném kipróbálni...
-
RootRulez
félisten
válasz fastleslie #26363 üzenetére
Szia WD750esem van eddig XPnek adtam 14 gigát, többi az adatoknak, utána levágtam a nagyobb rész végéből még 10 gigát (eredetileg pistának), de most W7 van rajta de a lényeg és ami válasz a kérdésedre IGEN, W7 megy másik partícióra telepítve XP mellett
Üdv[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Jofi81
őstag
Most költöztünk át másik albérletbe, ahol a konyha kivételével sehol nincsenek földelt aljzatok. Okozhat bármiféle problémát, ha a számítógépet földeletlen aljzatról használom?
-
Dany007
veterán
Hello!
Hogy mondják angolul azt, hogy : @ ???
Most beszéltem egy angol ügyféllel és balfasz módon nem tudtam elmondani az email címünket mert nem tudtam elmagyarázni neki a kukac szót :S -
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik a Gigabyte alaplapok közül az, amelyik rendelkezik Dolby 5.1 Creatorral vagy Dolby Master Studioval?
Köszönöm, HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
fastleslie
senior tag
Vista alatt bekapcsoláskor egy csomó dolog elindul automatikusan, és nem tudom kikapcsolni pl. nagyító, narrátor stb. Hogyan kapcsolhatóak ezek ki? az msconfigban nincs benne egyik sem, elméletileg ha bezárom őket, nem kellene újraindítás után is megjelleniük...
-
Metalfan
senior tag
Heló!
Tudna valaki mondani egy helyet itt Debrecenben, ahol lehet porszűrőt venni a ventillátorhoz? Eddig nem nagyon láttam a netes árlistákon sehol sem, személyesen meg az EUComp vagy nem tudom milyen nevű boltban (ami az Egyetem sugárúton van) voltam, és szintén nem volt. Ha valaki tud egy helyet, ahol lehet kapni, az privátba is küldheti az infót, valószínűleg hamarabb észreveszem. Köszönöm!
-
Malklar
tag
Sziasztok lenne egy kis problémám a .NET Framework 3.0-vál. Amikor elindítom a telepítést csomagol majd Telepítés közben ezt az üzenetet kapom: A termék (Micrisoft .NET Framework 3.0 x86) telepítéséhez és beállításához a Vezérlőpult "Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása" párbeszédpaneljét kell használnia. A panelt meg is találtam a Programok és szolgáltatások ablakban de fogalmam sincs mit kéne kipipálni vagy épp bepipálni. Oprendszerem Windows Vista Ultimate SP1. Valakinek ötlete esetleg tapasztalata?
-
kételkedem
addikt
válasz Metalfan #26377 üzenetére
Debrecenben nem tudom, hol kapsz de Nyudíjas bazárjában van több féle is.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
glutamin
őstag
Sziasztok!!
Van egy kb 20 éves Itt nokia 72cm-es tv-m. Olyen tüneteket produkál, hogy néha bepirosodik az egész képernyő. Elképzelhető, hogy azért pirosodik mert melegszenek a belseléyben kondik (esetleg nagyon poros). Érdemes szétkapnom egy takarításra vagy más jellegű lehet a gond.
lelkiekben már felkészültem egy új tv vásárlásra, csak nem akarom, hogy valami banális, egyzserű javítást kihagyjak. Hátha...
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
kételkedem
addikt
-
glutamin
őstag
válasz kételkedem #26382 üzenetére
Hangfal nincs. Illetve azt már korábban láttam mit csinál vele. IUtt az egész képernyő pirul be. Asszem egy takarítást mindenképp megér a dolog.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Stirbi
addikt
üdv az a problémám állt be,hogy a firefoxban yuotube videonézéskor amikor beteszem fulscreenre akkor a monitor két háromszögre bomlik szét és az egyik háromszög szürke a másikfekete, ez az internetexplorer ban nincs ,mi a teeendö? fe ltetem az uj flashplayert is de semmi segitsetek pls
-
FullGas
aktív tag
Szevasztok!
Van egy Acer Aspire 5735Z laptopom aminek kijelzője: 15.6" és 16:9-es.
Ehez szeretnék venni egy táskát, csak nem tudom milyen méretűt.
Belemegy a 15,4"-esbe vagy nagyobb kell?
Elöre is köszi a választ -
siriq
őstag
Ventit akarok venni de szetneznek topicban elotte. Van esetleg ilyen itt a Ph!-n? Ha valaki be tudna linkelni...
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
honyike
aktív tag
Hello!
Windows 7-nél jók azok a driverek/programok amik Vista-hoz lettek írva? Vagy ugyanúgy nem működik, mint a Vista megjelenésekor az XP-s dolgok?
-
bostongeorge
tag
Sziasztok!
Station ripperrel felvettem egy csomó zenét, csak az a baj hogy nincs feldarabolva egyik track sem és 1 -1,5 órás mixeim vannak. Utazás közben jobban jönne ha 10 perces trackekben lenne. MP3DirectCut-al próbáltam feldarabolni párat de nagyon lassan ment.
Tudna valaki ajánlani olyan progit amibe csak betöltöm az aktuális fájlt megadom hogy 10 perces trackeket csináljon és legenerálja valahova. Előre is köszimsn: bostongeorge@freemail.hu
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Olyan gondom akadt a gépemmel, hogy játékok alatt(főleg újabbaknál) a pálya betöltése után szinte azonnal meghal a rendszer. Értsétek ezalatt, se kék halál, se hibajelzés, semmi csak hirtelen fekete képernyő és annyi. Érdekesség h a hang kb fél percig még megy tovább, pl egy zeneszám végét még le is játssza sokszor. 1.5 napig ment rajta folyamatosan! 3Dmark, ill egyszer 8 órát Everest rendszerstabilitás-teszt, vmint memóriánként 4-4 óra memtest. A tesztek alatt a hiba nem jelentkezett. Közeli jól bevált szervizben volt 2 napig, ott játék alatt sem jelentkezett a gond. Létezik az hogy akár monitor\klaviatúra\egér konnektor stb. okozhat ilyen szintű instabilitást? Ha esetleg tudnátok mondani bármilyen kiindulást a probléma megoldására, azt nagyon megköszönném. Ill. egy megfelelő topicot ha nem ide kellett volna írnom.
# ANTAL Tuning #
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki!
Lenne egy két kérdésem a mai nap. Ki kell dolgoznom az alaplapot, és egy kiselőadást tartani belőle. Van egy két dolog amit nem tudok mire van, és mi az.
Elsőnek a FET lenne az. Arra lennék kíváncsi hogy mire is van ez pontosan. Csak 1-2 mondatban kellene leírni. Googliztam is, de nem túl nagy sikerrel, és mivel előttem van még a fél téma, és rengeteg mindent kell még googléznom, ezért fordultam a PH forumozóihoz.
Előre is köszönöm a segítséget!
MA még lehet lesz 1-2 hülye kérdésem -
Vasinger!
nagyúr
Egy villám kérdés. Kb 3/4 9-ig válaszoljatok, azután tárgytalan.
Rendelkezik vki 1600-as S-FlEX-szel? Ha igen leírná tapasztalatát? Motorhang? Szabályozást, hogy bírja?
-
zyzzyadi
tag
válasz duduati #26397 üzenetére
csáó a fet az tulajdonképpen egy kapcsoló illetve lehet akár"potméter" is tehát(majdnem mint egy transistor csak ez nem amper hanem voltvezérelt és emiatt kevesebb a disszipáció és a kapcsolóüzem áramfelvétele) fl fettel vezérlik a ventik fordulatát vagy a processzor tápellátását.fetről infókat hogy tulajdonképpen mi azt sztem megtaláltad gugliba mert millió meg egy én csak azt írtam hogy alaplapokba mire használják
fajtái mosfet gasfet hexfet .....
sok sikert ha megtalálom a haverom szakdogáját neten akkor abba levan írva pöpecül fullra az alaplap részei működése stb...
sok sikert ![ Szerkesztve ]
PSP V1,V2(fat,slim)javítás,Motorola/Sonyericsson/nokia/samsung mobilok szoftver frissítés.Robogószervíz! Monitor/számítógépszervíz egy helyen. ha érint akkor PRIVI ;)
-
RootRulez
félisten
válasz honyike #26396 üzenetére
Igen használom, de XP is van, mert torrent stb, még nem költöztettem át, meg nem akarok kellemetlenül csalódni, amugy megy szépen és igen, angol nyelvű (nincs magyar)
Nod 32-őt ne tegyen rá snki, lehúzza (nem kompatibilis vele) helyette ajánlom a Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Workstations-t═════════════════════════════════════════
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest