- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
A következő problémám van egy 8 GB-os Kingston pendrive használatakor:
Van két gépem, mindkettőben Gigabyte alaplap. Az egyik GA-M56S-S3, a másik GA-MA770-S3. Az előbbi nForce, a másik pdig AMD chippes. Az nForce-os gépbe működik rendesen, az AMD-s gépben pedig csak olvasni lehet, nem tudok rá írni. Hasonlóan jártam már régebben egy 2 GB-os PQI-val is, de azt egy AMD chippes MSI lap esetén nem tudtam használni rendesen, illetve ezt a Kingstont még olvasni sem tudta az MSI. Szóval nem igazán vágom, hogy mi a gond, mert egy régebbi P-IV-es Matsonic, illetve Abit lappal is működik rendesen. Talán az AMD chip válogat, illetve nem tudja rendesen kezelni az USB eszközöket?DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
cirkus
aktív tag
Felvenni, pontosabban letölteni szeretnék, olyan oldalról , aminek saját lejátszója van (online rádió) , valahogy meg lehet -e kerülni azt ,(nem lejátszatni azt recordingolva) az adott szerverükről letölteni a mixet ? Van-e erre program stb. ..
-
Tibord
senior tag
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne.
Szeretnék egy 22-es monitorba beruházni.
Konkrétan BENQ E2200HDA típusút. [link]És akkor a lényeg.
Nem vagyok egy nagyon finnyás (legalábbis szerintem) így a kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi SAMSUNG 720n Monitorom hoz képest ez milyen pozitív vagy negatív tulajdonságú (a méretváltozást az hagyjuk)
Igazság szerint arra vagyok kíváncsi hogy az új monitor tudja-e azt a képminőséget hozni mint a jelenlegi. (Bár őszintén megmondom nem tudom hogy a 720-as jónak vagy rossznak számít a monitorok közt)
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Ja és általában játszom vagy filmet nézek rajta. (Esetleg fórumozom )
Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.
-
jasszer
őstag
válasz runner 125 #26823 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ! (én is így sejtettem)
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
kommunism
aktív tag
Kedves csimav kollega ajánlott 1 gamepadot szeretném még 1szer megköszönni megvan a cucc és baromira bevált 1 kérdésem van hogy a force feedback csak ps en működik???
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
-
dolbyman
tag
Üdv mindenkinek.
Nem tudom jó helyre írok-e, de....
Tegnap este kikapcsolt a gépem, csak úgy magától. A bekapcs gombra semmi nem történik. A Tápra gyanakszom, mint gyenge láncszemre, hogy lehet kipróbálni.
Ha jól tudom valamelyik két kábat össze kell érinteni a 24-es csatlakozóban, és akkor el kellene indulnia? A gép új tegnap lett feltelepítve.help
Bandi
-
jimmy399
senior tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Prohardver! főoldalán vannak kis ablakokban a többi társoldal hírei. Nos az lenne a kérdésem, hogy "A Microsoft vérdíjat tűzött ki a Conf..." kezdetű sor miért nem közvetlenül magára a cikkre mutat és miért csak az itcafe.hu-ra?
A többi rovat érdekes módon magára a cikkre mutat, ezt miért nem lehet megtenni az itcafe-nél is?
--- N/A ---
-
MODERÁTOR
válasz Tibord #26854 üzenetére
Hali!
Én is pontosan ilyen monitort szeretnék, illetve hát ennek a sima HD-s változatát, de azt sajna most nemigen kapni Ahol csak néztem szinte csak jót írnak róla olvasd el itt a véleményeket, van ott pár link is a monitor tesztjéről. Szerintem érdemes megvenni
jimmy399: Nálam is ugy van, itcafe-s híreknél mindnél csak a kezdőlap jön be, és nem a cikk..
dolbyman: legegyszerűbben ugy, hogy szerzel valahonnan egy másik tápot, és ha azzal megy, akkor tuti hogy ot a baj.. Abban az esetben viszont minél előbb cseréld le, nehogy magával vigyen elhalálozáskor más cuccokat is..
Más: beteszem ide is, hátha valaki tud megoldást rá:
Egy kis help kéne. Van valami olyan eszköz, amivel gépre lehet vinni a digitális tv dekóder jelét veszteség nélkül? Tehát ha pl Hd-ban jön az adás, akkor azt abban is vigye át a gépre? Mert nemigazán lelek olyan tunert, amin lenne ilyen bemenet(svideo-rca meg nem viszi át a HD-t..) A másik meg az, hogy tuner nem is kellene, csak valami ami megjeleníti gépen, és rögzíteni tud. Talán digitalizáló való erre a célra, de szvsz azokat meg csak felvételre találták ki, nem "nézésre", és abbol sem találtam olyat amin lenne digitális bemenet.
Amugy egy T-Home satTV dekódere menne rá. Azon van hdmi és YPbPr kimenet, tehát ezt kéne hogy fogadja valahogy a gép..
Van egyálltalán ilyen cucc baráti ártartományban?(vagy ugy egyébként is)
THX a válaszokat[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DeFranco
nagyúr
Szerintetek egy P3 900-as proci elmegy passzív hűtéssel? Tágas házban van, alul bemegy a levegő, hátul fent a táppal ki. Most egy kb 4cm-es 6000-et pörgő szélfojgóval 26-29 C.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Barthezz2 #26867 üzenetére
Everest szerint. Egy régi szutyok tomato lapon van, ami vagy jól mér, vagy nem, szóval én sem hiszek neki feltétlenül, de ennyit ír rá. A lényeg, hogy egy kb proci méretű oldallapokkal rendelkező kocka alakú bordán van egy kb akkora venti. Azzal ennyit produkál hőfokban.
Elmegy ez passzívan? Ha igen, akkor mire figyeljek a hűtő kiválasztásánál? Van egy hűtő, 770-et hűtött eddig passzívan, annak lehet esélye?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DeFranco #26868 üzenetére
Hát arra sajna nemtudok mit mondani, hogy menne-e passzívan. Az mindenképp kellene, hogy a jelenlegi aktív bordánál nagyobb legyen rajta ha passzívan akarod hűteni,meg persze arra is figyelj hogy ebben az esetben azért járjon a borda körül a levegő a házban.
De várj meg valakit aki esetleg próbálkozott már ilyennel, és ő biztosabbat tud mondani..Everybody lies.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni pl. hogy beállítom egy programmal a gépemnek, hogy reggel teszem azt 7:30-kor kapcsoljon be, és automatikusan csatlakozzon is a kedvenc rádióadómra a winamp?
Ébresztőóra nem vált be...
Üdv.:
Misi -
tucsike86
tag
válasz misirulez #26875 üzenetére
Szerintem ez azt tudja, hogyha sleep mode-ba rakod a gépet, akkor felkel. Nem hinném, hogy teljesen kikapcsolt állapotban bármilyen progi képes lenne elindítani a gépet. Próbáld meg alvó üzemmódba rakni a gépedet, és úgy használni a progit, úgy működhet (mivel azt írja, hogy a power settings-ben lehet konfigolni).
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz misirulez #26875 üzenetére
a legtöbb BIOSban van időzített bekapcsolás.
nem tudom milyen lapod van, de AWARD BIOS esetén (pl Gigabyte vagy Abit alaplapon) a Power Management - Wake Up by Alarm opcióját kell átállítanod Enablere, és utána megadni az időpontotAMI BIOSban (pl Asus alaplapon) Power fül - Power on by RTC alarm opció
(nem biztos, hogy a te alaplapodon is pont így hívják a menüpontokat, de kiindulásnak jó lesz)
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Nándiee
tag
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy belépek egy játékba, eltelik 5-10p és elkezd ütemesen szaggatni a kép. Hang, fps marad ugyan úgy és még a kurzor sem akadozik. Ki alt-tabbolok elinditok valami alkalmazást, ott minden rendben megy.
-
dolbyman
tag
válasz tucsike86 #26878 üzenetére
tudnátok segíteni táp ügyben.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H alaplapban AMD 5600+ proci 160GB WD vinyo, illetve DVD író. ja 2*1GB ddr2 800 MHZ kingmax Ram.
Videókari egyenlőre nincs.
ehez szeretnék egy megfelelő tápot. Csendeset, üzembiztosat, senem túl kicsit, senem túl nagyot.Előre is köszönöm az észrevételeket, ajánlásokat.
Bandi
-
elfelejtette
veterán
válasz dolbyman #26885 üzenetére
Itt kérdezz inkább ebben a témában. És azt írd oda, hogy milyen vidkarit tervezel venni, vagy legalábbazt, hogy mennyiért...
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Nándiee
tag
Úgy vettem észre, hogy ahogy telik az idő, úgy rosszabbodik a helyzet. Most már az FPS-em is lecsökkent 1-re. Bár lehet a sok alt-tab miatt bár ezt nagyon kétlem. Igazából nem vagyok túl hozzá értő. De azért felhasználói szintet lazán megütöm.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
dolbyman
tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz DeFranco #26887 üzenetére
simán megpróbálhatod, a bios-ban azt állítsd be hogy ha túlmelegszik a proci akkor kapcsoljon le!
Ha eszt észleled hogy kikapcsol a gép, akkor az azt jelenti hogy vissza kell tenned a processzor hűtőt
vagy keresel egy nagyobb ventit és ráaplikálod. (gondolom azért vennéd le mert bazi hangos)Üdv: Csabee.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Csabee. #26892 üzenetére
Hát, azért Proci nélkül az élet nem ugyanaz... De tényleg nem ver azért földhöz.
Nem tudom, abban is van valami, amit Tucsike86 mond, parázok kicsit, de ha paszta nélkül egy óra terhelés után 29 fokos, akkor csak megér annyit, hogy legalább a BIOS-ig megpróbáljam.
Egyébként ha teszemazt mégsem működik, akkor mekkora a különbség aközött, hogy a lent leírt hűtővel operálok, vagy ha passzív borda + egy 8 cm-es 1000-1200-as fordulatú ventivel?
Érzésem szerint hasonló eredménynek kellene lenni, halkabb működés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
upsz, mellé...
[ Szerkesztve ]
-
Nándiee
tag
Futattam memtestet, lecseréltem a VGA driver-t és megnéztem túl melegedni sem melegszik melegszik semmi. Valakinek valami ötlet? Eddig gond nélkül ment minden. Tegnap elött lesült a winyóm, azóta cseréltem. De a winyót is kizárnám, mert megnéztem HDsentinel-ben a kondíciót és a teljesítményt és azokkal sincs gond.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Csabee. #26896 üzenetére
Na, csak hogy egyértelmű legyen: itt most a hűűtsd le alatt azt érted, hogy
a) hűtsem aktívan
b) vagy hűtsem passzívan
c) vagy hűtsem passzívan, de akkor közvetlenül a közelébe tegyek valamilyen ventit kiegészítéskéntNem azért, ha azt mondjátok esélytelen, nem erőltetem, csak kérdezek hogy okosodjak.
Aktív témák
Hirdetés
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest