- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
senior tag
Rendeltem digitális kábelTV szolgáltatást a T-home-tól.
Tegnap felhív időpontot egyeztetni a csávó, már majdnem lefixáltuk, mikor megjegyeztem, hogy én majd számítógépen tervezem nézni a műsort.
Erre ő: "Hát az probléma, mert azon nem lehet." - Mi a *#$%? Most is azon nézem az analógot, és a digitálissal ezt pláne miért nem lehetne?
Aztmondja, hogy SCART-on csatlakoztatná a TV-hez. Tudja koaxon is, csak akkor az analóg lesz. Már megint mi a *#$%?Milyen beltérit ad a T-home a digitális kábelTV-hez, hogy csak 1db SCART és 1db koax kimenet van rajta, ami ráadásul analóg?
A SCART meg hogy lesz digitális? Ezer éves csatlakozás...Mit csináljak? Meg tudná nekem mondani valaki milyen csatlakozók vannak a digitális kábelTV beltérijén?
-
MODERÁTOR
válasz Csabee. #26733 üzenetére
Konfig az adatlapomon.
Mostanában kezdte el csinálni, mert ugy döntöttem nekiesek, és megnézem mit bír tuning terén a gép . Tudomtudom, akkor attól fagy, de ezt azzal cáfolnám, hogy ha csak a cpu-t huzom 3ghz-re(elég rég óta ennyit ment vista alatt, csak most win 7re vettem alapra), akkor semmi hiba, illetve ha csak a vga-t huzom, szintén semmi, de a kettő együtt nem megy Ebből gondolom hogy a táp a ludas, mert már nem bírja el a cuccost. Amugy hogy Tomate kérdésére is válaszoljak, egy noname 400as táp. Tudom a táp a lelke a gépnek, de akkor mikor kellett hirtelen ez volt, azóta meg nem jutottam el új táp vételhez, de már érkezőben van. Pont ma néztem egy 550es HKC-t
Tehát én valószínüsítem hogy a táp a ludas. Jövő héten jön is egy próbatáp, aztán ha azzal nem lesz gond, akkor megyek is a boltba venni egyet, addig meg inkább nem kínzom, nehogy vigye magával az egész berendezést..
Csak nem vagyok/voltam biztos ebben, és gondoltam hátha itt rögtön rávágja valaki, hogy bizony ugy van ahogy mondom..NoX1: szerintem maradjunk a T totyikjában, már írtam ott másodjára is..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kommunism
aktív tag
Tudna valaki ajánlani olcsó gamepadot(4k) ami vistán is tuti megy és legalább 1 analóg de inkább 2 van rajta.
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
csimav
őstag
válasz kommunism #26756 üzenetére
Szia! Trust GM-1520-hoz mit szolsz?
Amiket ir rola a gyárto:
PC with USB port and Windows Vista or XP or Sony Playstation 2* Digital USB gamepad with 2 analogue joysticks, compatible with both PC and PlayStation 2
* 8-way D-pad, 4 shoulder buttons and a total of 12 programmable action buttons
* Ergonomic design with rubber coating ensures optimal comfort with solid grip
* With pressure sensitive buttons and vibration feedback technology (when connected to PS2 only)
* Macro function with LED indication to assign a key sequence of up to 15 actions to one button[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Charlento
tag
Üdv.,
Hogyan lehet megoldani, hogy ne lehessen programokat, fileokat vagy egyéb
mást letölteni a NETről? (WIN XP)Charlento
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek hogy hívják angolul a krimpelő fogót?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
_calogero
tag
válasz zsolesz010 #26740 üzenetére
érdekes.. amint lehúzzuk az usb-s eszközt akkor megy.. a notimat lassan már 2 éve használom és sosem volt ilyen jelenség, csak pár hete, mióta ezen a modemen keresztül használom.
az asztali már itt lett élesítve.. azon kezdetektől fogva így van.
hmm... fura -
-
MODERÁTOR
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz honyike #26720 üzenetére
"Tudom, bocsi, de a megoldást nem tudom!" Ha nem tudod, akkor minek írsz értelmetlen választ?
Megnéztem a gépet, explorer.exe folyamatosan 99%-on állt, nem tudom, mi volt az oka, lehet, hogy vírus volt, nem foglalkoztam vele, egyszerűen újratelepítettem az XP-t, nem tököltem a kiderítéssel, főleg, hogy nem indult el még a Vezérlőpult sem...
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz lakatosturbo #26759 üzenetére
Sk8erPeter
-
csimav
őstag
Vki ERRE
-
Xmodule
őstag
válasz lakatosturbo #26759 üzenetére
Erre valaki? kérdés
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
nem tudjátok, hogy tudom beállítani a hangot erre 24 bit, 48 000 hz (stúdióminőség) a gépemen? Vezérlőpultba sehogy se találtam. Realtek hang driver van fenn de ott sincs semmi konkrét!Live poor, die rich.
-
havast
aktív tag
hello!az lenne a kerdesem,h van 1 ilyen lapom: GA-MA78GM-S2H F7es biossal/asszem legujabb/.2x1GB 800mhz-s kingmaxxal,meg 1 phenom9500 x4-el.az a helyzet,h biosban nem tudom,h hogy lehet bekapcsolni a ganged mode-ot.a gyarto azt irja:"
Phenom CPU have two individual memory controllers (DCTs), each one of them controls single memory channel (64 bit). These two DCTs can work simultaneously when memory modules are installed on different memory channels. It is called “unganged mode”.
You can switch to “ganged mode, 128bit” when you are using two or four of the same memory modules. Please kindly enter BIOS setup program, to press CTRL+F1 key to enable advanced BIOS setup features then enter "MB Intelligent Tweaker(M.I.T.)\ DRAM Configuration", to set the “DCTs Mode” as “Ganged”.
csakhogy a dram confignal nem nagyon latok olyan menut,h DCTs mode.....elore is kosz a segitseget!
-
MODERÁTOR
-
Macros
csendes tag
Sziasztok!
Van egy linksys Routerem, egész pontosan egy wrt54 gl - linuxos firmware (tomato1.22 lett feltéve rá).
A gondom hogy minden ki és bejut amit szeretnék kivétel az ftp! Eddig nem volt ilyen gondom és az ftp nagyon kellene! Nem váltottam szolgáltatót és nem változtattattam az op-rendszereimen sem!
Biztos hogy a router fogja le! De nem ismerem ezt a firmware-t eléggé ahhoz hogy megváltoztassam a helyzetet!
Tud valaki segíteni? Specifikus kellene és nem egy olyan hogy keresem meg a port forwardingot és ott állítsam be! Mert ennyivel nem leszek okosabb! Mit és hogy konfigoljak?
Köszi előre is!
macros
-
Jofi81
őstag
Van rá valami mód, hogy egy weboldalon található összes képet egyben letöltsek?
-
MODERÁTOR
válasz gyáliSanyi #26777 üzenetére
Huhh, xp alatt nekem is ilyen volt. És nem nagyon emlékszem rá, hogy ott hogy is lehetett állítani lehet hogy sehogy
Everybody lies.
-
-
csimav
őstag
Marcos: akkor bocsi.
Vki Erre válaszoljon!
-
Charlento
tag
válasz fastleslie #26772 üzenetére
Háát... ezt nem nagyon értem...
Arról van szó, hogy bármit meg lehessen nézni a NETen de engedélyem nélkül semmit se lehessen letölteni!Charlento
-
lakatosturbo
aktív tag
Valakinek van ilyen kábel kábel tesztere [link]?
ha van hagy kérjek már pár fotót róla főleg a kijelző érdekel.
Előre is kössz!Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz lakatosturbo #26784 üzenetére
Sk8erPeter
-
Xmodule
őstag
még mindig aktuális lenne a kérdésem ez
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szandisas
őstag
Miért lehet az, hogy egy weboldalt nem lehet megjeleníteni? Se IE, se Mozilla se Opera alatt nem megy, fehér lapot ad csak
aláírás
-
Xmodule
őstag
válasz Tomate #26789 üzenetére
Driver van fent, hisz az eszközkezelő is írja, hogy Motorola SM56 Data Fax modem. Ha úgy csinálom mint sima modemnél akkor nem csinál semmit. Beírom felhasználó nevet, jelszót kiirja tárcsázás és ennyi. Semmit nem csinál. Amúgy nem lehet, hogy ez a modem nem is tudja kezelni az ADSL vonalat? De fura, hogy a kábel meg pont bele passzol.
-
zsolesz010
senior tag
válasz Xmodule #26790 üzenetére
Az a régi betárcsázós kapcsolathoz van, amikor egy telefonszámot kellett a modemmel "felhívni" és maximum 56k-s kapcsolatot hozhattál létre. Nézd meg a telefonszolgáltatódnál, hogy mi a központ száma, és hogy milyen percdíjjal használhatod a betárcsázós netet, ha van még nálatok egyáltalán. E-mail-t megnézni még épp elég az 56k.
Szerk.: Az ADSL-t nem fogod tudni használni.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Xmodule
őstag
válasz zsolesz010 #26791 üzenetére
Értem. Köszi. Egyébként én is erre gondoltam, de mivel annyira nem értek hozzá így inkább megvártam míg valaki megerősít benne. Köszi.
-
honyike
aktív tag
Hello!
Win 7 van fent, és olyan gondom van vele, hogy a Utorrent piros pipát mutat allul! A feltöltési sebességem ugyanolyan mint Vista alatt, pedig ott a zöld pipa volt!
Mitől lehet ez, és hogy tudom orvosolni? Vagy van valahol ehhez kapcsolódó leírás?
Köszi!
-
total90
veterán
Csákó!
Vista Ultimate (32bit) alatt szeretnék audió CD-ből mp3-at csinálni a PC-re.Eddig 4 fajta grabberrel próbálkoztam de ugyanaz a szitu van.
Amikor konvertálni akarom kiírja,hogy kilép a programból vagy lecsekkolja a gondot a netről.Rányomom az utóbbira és ugyanúgy kilép majd nem történik semmi.Valakinek 5let ? Esetleg egy 100% működő progi ? Érdekes,hogy a Nero 7-ben is ha megnyitom az "Audió fájlok kódolás" ikont akkor is EZT DOBJA KI.Amúgy minden műxik,minden más átalakító (mp4 to DVD,DVD to mp4...) amit használók műxik,csak ez nemHa nincs jó, ló a szamár is.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Beraktam egy új winyót a gépbe, és ez a kép fogad bekapcsoláskor. [link]
Biztos ami zicher, gyorsan le is formatáltam az új winyót NTFS-be, és utána is bekapcsoláskor ez az üzenet fogad.
Amúgy ha bezárásra kattintok, be is zárul, és tudok másolni írni az új winyóra, csak idegesít ez az üzenet, ha van tippetek pls, ne tartsátok vissza.Üdv.:
Misi -
Lenry
félisten
válasz misirulez #26795 üzenetére
az alkalmazás nevét googlébe pötyögve azonnal vírusvadász oldalak tömegei jönnek be... szerintem nézd végig a géped egy vírusirtóval, valószínűleg valami kártevő volt azon a vinyón (már amennyiben használt lemezről van szó)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest