- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
Melyik a jobb videokártya a hd radeon 4670 vagy pedig a nvidia geforce 9500gt? Gyorsaságra értem hogy melyik a legjobb.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
MSN-nél mióta van új fiók létrehozásánál napi korlát?!
Egy barátom szólt h valszeg a netjük szar, mert nem tud a nőjének fiókot csinálni, megpróáltam én is,de ezt dobja ki miután beírtam minden adatot;"Elérte a Windows Live ID azonosítók létrehozására érvényes napi korlátot. Várjon egy napot, és próbáljon meg újból regisztrálni, vagy kérjen segítséget az ügyfélszolgálattól."
Próbáljuk meg reggel vagy éjfél után?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
csimav
őstag
válasz runner 125 #26906 üzenetére
Szia! Én kiprobáltam az uj fiok létrehozását és működik. Szivesen megcsinálom neki,ha kell. Az adatait nem használom fel,jelszavát megváltoztathatja.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Mach5
aktív tag
Kösz a segítségeteket! Még 1 kérdésem lenne, olyan 18-22-23 körül milyen videokártya jo? Vagy ezek környékén a hd radeon 4670 a jo?
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek valaki tudja az UTP befűző szerszámon mire jó a két tekerő [link]?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
csimav
őstag
válasz lakatosturbo #26910 üzenetére
Sajnos nemtudom nagyon ,hogy mire jo.. Ha jol látom a felsore az van irva,hogy impact ami ütközést jelent. Az also meg reverse(ha jol látom) ami ellenállást jelent. Vmeikkel gondolom belehet állitani,hogy milyen vastag kábellel szeretnél dolgozni.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
jimmy399
senior tag
Szevasztok!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne egy Nokia 3120-as FW-jét frissíteni. Ez a teló régi már, és a Nokis Software Update nem ismeri fel, azaz nem kompatibilis vele. A Nokia weboldala sem ad semmiféle frissítési lehetőséget....
Valami ötlet esetleg?
--- N/A ---
-
ANT
addikt
Megy valakinél mostanában (mondjuk tegnap óta) a data.hu? Nálam egyszerűen semmilyen módon nem indul el a letöltés - se letöltésvezérlővel, se manuálisan.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Konvertálnom kellene word-ből pdf-et, eddig ment is de most "eltünt" az a 3 ikon, amivel lehetett...
Néztem az excellt, abban benne van.
1. levettem acrobat-ot, levettem office-t
2. feltettem mind a 2-t újraCsak nincs benne a word-ben továbbra sem...
Tud valaki segíteni?
Köszönöm:
- Alex -
-
Senorito
csendes tag
Sziasztok!
I.
Nem tudjátok,h a vista-án hova rakja a játék mentéseket?(NFS U2),mert én akár hol keresem sehol se találjal..:/II.
nfs u2-vel szeretnénk játszani hamachi-n keresztül..
csak az a bibi ,h a többieket nem engedi fel mivel routerem van..
nem tudjátok,h ezek közül melyikhez kell beírni a hamachi portjait?http://kepfeltoltes.hu/view/090213/121227240N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090213/N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/090213/N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.jpgElőre is köszi
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, kellemetlen problémám van:
vettem egy samsung 500-as sata2-es vinyót. beszereltem, feljött a windows, de onnantól kezdve nem működött se a billentyűzet (usb-s logi wave) sem az egér (microsoft habu usb). levettem a vinyót, a billentyűzet működik, az egér nem, holott áramot kap, drivereket is felraktam, átdugtam más usb-be, de semmit nem csinál, meg se mozdul. most egy ps2-es egérrel nyomom. mi lehet a gond?
előre is köszi -
HellGreg
őstag
válasz csimav #26924 üzenetére
megtettem, semmi, föltelepül majd továbbra se csinál semmit. a billentyűzet megy továbbra is. nem tudom, van-e köze a dologhoz, de az eszközkezelőben felkiáltójeles az "SM buszvezérlő" és a"PCI-memóriavezérlő". nem tudom, eddig is az volt-e, eddig tökéletesen ment minden, amíg azt a rohadt vinyót be nem tettem.
-
HellGreg
őstag
A windows megtalálja, feltelepíti, közben kb 25 másodpercig működik, majd meghal és jóccakát. ahányszor kihúzom és bedugom, új hardverként telepíti föl.
-
HellGreg
őstag
Nem lehet esetleg, hogy kevés a 450-es chieftec az alábbi konfighoz, és amikor belekerült a vinyó, letiltotta az usb-t vagy valami ilyesmi?
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Most vettem új gépet, és amikor telepítem az xp-t, mindig kékhalál lesz. Még teljesen új minden, tehát végülis bármi lehet a probléma, de én a vinyóra tippelnék, hogy valamit be kéne állítani rajta, csak nem tudom, hogy mit. Már néztem a használatikat is, de hát nem jutottam velük sokra, nyelvi korlátok miatt. Egy 640-es samsungról van szó.
-
kételkedem
addikt
válasz bendzso #26928 üzenetére
Reseteld a biost, minden legyen alapon. Ellenőrizd az összes táp és adatkábel csatlakozását. Telepítés előtt ntfs fájlrendszerre formázd a vinyót.
Ha van rá lehetőséged készíts nlite-vel egy sp3-as integrált xp telepítő cd-t. Telepítéskor csak az a vinyó legyen bedugva, amelyikre a wint teszed. Kékhalál számtalan okból jöhet.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zsolesz010
senior tag
Van valakinek regisztrációja a biosagentplus.com-ra?
Szutyok notebook (Mitac alaplap) Phoenix BIOS-ához talált frissítést a progijuk, de reg nélkül nem lehet letölteni. Feltúrtam a netet, de sehol máshol nem találok frissítést, mert olyan ritka a lap
Szerk.: a Phoenix honlapja is hozzájuk dob át, ha a BIOS Update menüpontra megyek.
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
bendzso
senior tag
válasz kételkedem #26929 üzenetére
Najó, de hogy formázzam?
-
bendzso
senior tag
válasz tomcsi23 #26934 üzenetére
A házam egy Sharkoon Rebel9 Value. A cpu hűtő pedig egy Asus Triton 78. És működik mindegyik
-
Stirbi
addikt
üdv segitség msn ezt kodot irja: hibakod:80048820
bövitet hibakod: 80048412 sürgös -
raider5
csendes tag
Helló. Segítséget/tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek egy Epox EP-8KHAL+ Alaplappal, 2 darab DDR-es RAM-al(egy 256MB-os és egy 512MB-os), egy esetleg GeForce6600-as videokártyával, egy AMD Athlon XP 2200+ 1800Mhz-es órajelű procival a gépem úgy egész jól működne vagy el se indulna esetleg meg se próbáljak ilyen összeállítást? Ha nem jó akkor légyszíves írjátok ide, hogy az itten gépösszeállítással csak más videokártyával ami fel van szerelve Pixel Shader-rel és Vertex Shader-rel, hogy tudnám összeállítani a gépet? vagyis felújítani/újítatni..Köszi előre is.
(Ja mellesleg az 512MB-os RAM az Kingston a másikat pedig nemtudom.) -
Robick
tag
Ezek az UPS-ek közül melyek amik összeférnek a Chieftec 450-es aktív PFC tápommal?
Rotronic, Trust, Inform Guard, APC
Lehetőleg 1000VA-es határig kellene, és kérném a pontos tipusát adjátok meg! -
keke69
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy NEC 7201S tipusú dvd írót.Az lenne a problémám,hogy a wndows nem ismeri fel,ha elindítom a gépet akadozik a windows betöltés,aztán szagatottan szól a hang,és az egér mozgás is darabos!!
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm a válaszokat!!!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
8800gt
csendes tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Ez igy stim?
Asus m2n-e
Asus gtx260
Amd athlon 64 x2 6000+
Super flower aurora 750 watt
A válaszokat előre is köszönömAsus M2N-E, AMD Athlon 6000+ 3.1ghz, Asus EN8800GT, WD6400AAKS, Kingston 800mhz 4X1gb, Zalman hűtés a procin és a videókártyán
-
MODERÁTOR
válasz 8800gt #26945 üzenetére
750es tápnál lehet kisebb is elég lenne, meg azért ramokat is tegyél hozzá, de nekem tetszik
Ja meg annyira nem vágom a dolgokat, de lehet hogy a 6000+ kevés lesz a VGA-hoz..
Még várd meg míg valaki más is idekukkant..keke69: próbáld ki egy másik gépben is, ha ott is ez a szitu, akkor valószínű az író hibás..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
8800gt
csendes tag
Hali!
Olyat nem lehet csinálni hogy 2 db Amd athlon 6000+-ot egymásra rakni és akkor megduplázódik a teljesitménye?
Lehet hogy hűlye kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!Asus M2N-E, AMD Athlon 6000+ 3.1ghz, Asus EN8800GT, WD6400AAKS, Kingston 800mhz 4X1gb, Zalman hűtés a procin és a videókártyán
-
elfelejtette
veterán
válasz Barthezz2 #26948 üzenetére
Végülis megoldható, csak először az alsó proci tetejére fel kell szerelni egy újabb foglalatot, azt be kell vezetékelni az alsó prociba, berakni a felső procit, azután jön majd a gond, hogy nem lesz olyan hűtő, ami alá befér a két proci...
Ja meg persze írjon egy új drivert a laphoz, hogy rendesen felismerje mindkét procit. Na az lesz még sok idő..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest