- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz Magnum_ #19200 üzenetére
Hoppá, ezt nem tudtam
Újratelepítés? Csak tipp, MUI pakkal még nem volt dolgom.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolesz010 #19201 üzenetére
ujra kéne rakni a winfost??? jajj nee..
köszi
I humbly and respectfully decline™
-
zsolesz010
senior tag
válasz Magnum_ #19202 üzenetére
Jajj, nem a winre gondoltam, hanem csak a hun MUI-ra.
Szerk.:
(#19204) Ööö, programok telepítése/törlése listában megjelenik egyáltalán? Nem volt vele dolgom soha. Ha ott figyel a listában, akkor uninstalláld, és telepítsd fel újra.[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Magnum_
nagyúr
-
tothm
őstag
Hi! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki, hogy hogyan lehet itt bazárt nyitni? Pénzbe kerül? Köszi: Máté
-
thug
tag
Sziasztok!
Vettem egy SAMSUNG HD502IJ hdd-t.
Ugye ez egy 500Gb-os cucc, namármost leparticionáltam NTFS-re a tulajdonságokban a kapacitása 476938mb, ehez képest winfos alatt 127gb-ot lát csak!Bios látja az 500gb-ot, sentinel is látja windowsban 127gb, xp-ről boot-oláskor detto 130gb-ot lát és csak azt lehet leparticionálni!
Alaplap amibe csücsül(ne):
Asrock 775i65G.Mi lehet a gebasz?
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Melyik maradt fenn tovább, a Magyar Korona vagy a szlovák korona?
-
KisCobiii
aktív tag
Szia!
Semmi baj, a windows-nak ez egy kis "bug"-ja ha szabad így fogalmazni. Na most Xp- alatt nemtudom pontosan hol is van, mert rég használtam, de pl. Vista alatt, ha rákatintasz a 'Sajátgép ikonjára jobb klikkel--->kezelés' majd azon belül 'Lemezkezelés' ott lesznek a még nem particionált területek, azokat meg aktivvá lehet tenni ott. De xp alatt asszem, Vezérlőpult--->Lemezkezelés. Remélem tudtam segíteni valamelyest.
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
@lbert
tag
Üdv minden fórumozónak!
Lévén egy vista telepítő lemezem, ami oprendszer alatt autó run-os.
De ha íj módon telepítem fel az "xp-re" akkor nem formázza meghajtót, és nem is az xp-re települ, hanem egy külön könyvtárba, és a régi windows egy old windows könyvtárba kerül, ami elérhető, de a program files programjai nem működnek tovább. Ezért szeretnék egy olyan telepítő lemezt létrehozni, ami bios-ból indul, és formázza a meghajtót. Azt nem tudom, hogy alapból a formázási funkció adott-e a telepítő csomagban, mert mint írottam, windows alatt a drága ilyennek nyomát sem mutatja.
Van egy xp lemezem ami bios-ból indul, próbáltam ultra iso-val lehúzni a boot táblát róla de nem jött össze. Mármit az hogy bios-ból induljon. Virtuskodtam neves császár urunkkal is (nero), valamint power iso-val. Eredmény semmi.
Keresgéltem neten, goglival, dobált is ki nekem mindenféle oldalt, boot disk címen, de nem jutottam előbbre.Szíves segítségeteket kérem eme probléma megoldásában.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz @lbert #19217 üzenetére
Érdekes probléma...
Elvileg az eredeti Vista DVD-k képesek bootolni. Azt már én is tapasztaltam, ha XP alól indul a telepítés, akkor nem lehet formázni. Ha viszont bootol, akkor lehet. Ez tuti. Igaz magától nem ajánlja fel, de elő lehet csalni belőle, ott, ahol a telepítőben kiválasztod, hogy hova települjön a Vista, van egy gomb, amire ha ráklikkelsz, akkor előjön a formázás lehetősége. Sajna most nem ugrik be, hogy mi van ráírva, de egyértelmű lesz, ha meglátod. Na XP-s telepítésnél ez a gomb nincs.Expressz módban válaszd a mentett project kiírását! Úgy bootol.
Ha nem, akkor van egy vlite nevű ingyenes programocska, amivel lehet Vista telepítőt buherálni. Ott bele lehet integrálni frissítéseket, meg belőni azt, hogy hajlandó legyen bootolni.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! most szorakozik a notimon az Xp... bekapcsolom a gépet, automatikusan csatlakozott eddig wifin keresztül a netre, de most amikor belép kiirja, van hálozat, vagyis mutatja a tálcán az ikon, de pár perc mulva azt mutatja, hogy nincs kapcsolat, de közben van-tudok netezni, msn, stb, de 5-10 percenként meg ledob.... mitöl van ez, il mi a megoldás? leszedtem már a wifi driverét, ujratettem, stb...
I humbly and respectfully decline™
-
whited
addikt
szoasztok
bocsi az offért
de most vettem egy genius hf5.1-t 5000-st és gondok támadtak az összeszereléssel.
a hangfalak rákötöttem a mélyre de nemtom h kell a mélyet a gépre kötniHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
őstag
válasz whited #19220 üzenetére
"Three pairs of RCA jack for two-channel audio sources"
Tehát csak RCA dugó van rajta. A mélyet 3 kábellel kell a gépre kötni, mert az adja a jelet a többi hangszórónak is. Veszel 3 darab kis Jack -> 2x RCA jack kábelt. Az RCA-kat bedugod a mélynyomóba a 6 db RCA csatlakozóba, a 3 jacket pedig a gépbe.
A hangkártyán/alaplapon zöldbe a front left/right jack, feketébe a rear left/right, narancsba a ceenter/subwoofer csatlakozója.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz whited #19225 üzenetére
Na akkor.
Elvileg kell venned egy ILYEN drótot.
Ebből kell 3 darab.
A mélynyomó hátulján kell lennie 6 db piros és fehér csatlakozónak (az az RCA). Az, hogy melyik dugó melyik hangszóróé, vagy oda van írva mellé, vagy a kézikönyvből tudhatod meg. Ezekbe kell dugni az RCA dugókat. Az egy jack-hez tartozóknál egyiket a pirosba, másikat a mellette levő fehérbe, leírás szerint értelem szerűen.
A jack dugó pedig az alaplapba megy, a már fentebb leírt módon.Elvileg ennyi. Ilyen kábel kapható minden nagyobb áruházban, vagy olcsóbbért elektrotechnikai boltokban.
Fontos még, hogy a jack dugó 3,5mm-es, mini jack kell, hogy legyen. RCA csak egyféle van.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
whited
addikt
válasz mave13 #19226 üzenetére
ilyeenből nekem 1t adtak csak a hangszóróhoz meg olyat ami 6-6os elosztásvban van+olyat ami a inputba megy hátulra 9pines és abbol jön ki 3 szin amit a alaplapra lehet dugni
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
őstag
na az lesz az. A kilenctűs, amiből 3 jack dugó jön ki.
Abból kell az alaplapon a zöldbe, a feketébe, és a narancsba dugni a jackeket.
A windowsban pedig ha a tálcán a kis hangszóró ikonra klikkelsz, előjön egy menü, amiben le tudod tesztelni, hogy jó-e a csatlakoztatás, mindig mondja, hogy épp melyik hangszórónak kéne szólnia.A hangszórókat a kapott csupasz végű drótokon kell rádogni a mélynyomóra. A leírásban megvan, hogy melyiket hova.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
whited
addikt
válasz mave13 #19226 üzenetére
az a 9pines amit a mélyre dugok az nem jo ehhez, mert 3szin van rajt és ha rádugom az alaplapra nem lesz jo?mert ez igy elég vicces h a gyári cuccokkal nem lehet gépre rakni a hangfalat
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
őstag
válasz whited #19230 üzenetére
Miért nem lesz jó az a kilenc tűs? Ha kaptál hozzá olyat, akkor jónak kell lennie. Elvileg azaz. Egy 9 tűs kör alakú csatlakozó, aminek a másik vége 3 db színes 3,5mm-es jack dugó.
Az egyik vége ilyen, a másik meg ilyen.Egyébként ITT a topikja. Itt segítenek akiknek ilyenjük van.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
(Bundás)
addikt
Bin kiterjesztésű image fájlról meg lehet állapítani vajon, hogy melyik programmal lett készítve?
Egy image fájlt kéne készítenem, ami bájtra pontosan megegyezik egy másikkal. A fájl tartalom 100%-ban a rendelkezésemre áll, UltraISO mégis pár kb-al rövidebbre szabja.
A kísérő "cue" fájl-ban annyi különbséget érszleltem hogy az eredeti "REM SESSION 01"-et emleget, míg UltraISO már "TRACK 01"-ezik. .D Előbbi ismerős valakinek, valami programból?
-
Balint133
aktív tag
Sziasztok, amm lehet mar kerdeztek, nemtom nemolvastam vegig 19ezer hsz-t de van egy olyan aprocska gondom, hogy Vistan masolok eppen, egy pendrivera (USB2.0), es vmi hihetetlen lassan dolgozik: [link] 20KB/sec (es itt meg gyorsan dolgozik, nem tudja vki, esetleg h letezik e ennek a problemanak megoldasa? koszonom elore is
Két küklopsz négy szem közt!!
-
Lotusz
tag
üdv, asus notimon win reinstall után az a fura helyzet áll fenn, hogy nem hajlandó hangot kiadni ha a fejhallgatót rádugom, vagy bármiféle hangfalat stb. ez mitől lehet? drivert már próbáltam újrapakolni stb.
előre is köszi
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
törölt tag
Mennyibe kerül a 20x20-as szögvas métere?
Tudom, Google a barátom, de nem találtam semmit, pedig feltúrtam a netet...
-
sanyixXx
senior tag
sziasztok!
notebook vinyót milyen módon tudok asztali géphez csatlakoztatni?
köszi
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
KisCobiii
aktív tag
válasz sanyixXx #19242 üzenetére
Szia!
Tudomásom szerint vannak errel a célra ugynevezett "Külső Mobilrack" van PATA és SATA is ebből. Sztem olyannal probálkozz meg.
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
Magnum_
nagyúr
-
pee13
senior tag
Valaki #19063?
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
senior tag
HTML-be szeretnék képletet beilleszteni. Hogyan csináljam?
- valami kiegészítő telepítésével? melyikkel?
- XML-ként
- vagy Wordből PrintScreen
- egyéb?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- HP Elitebook 840 G8 - i5-1145G7/16 GB DDR4/256 NVME /FHD/ világítós bill garis 2026.12.31
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest