- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz Rabbitf_24 #19403 üzenetére
Azért - nem sértésnek írom - , gondoltam tudtok ilyeneket is. De nem baj. Semmi gond nincsen.
--- N/A ---
-
bme
tag
Az miért van, hogy mikor levelem jön akkor nem mindig jelenik meg a kis boríték, és nem mindig játssza le az üzenetjelző hangot az outlook?
-
sto1911
veterán
Kulfoldi allampolgar TAJ kartya NELKUL vallalhat itthon munkat? (ugy, hogy ha munkaba all, akkor csinaltat kartyat, de addig nem szandekozik a munkaltato/allam helyett havonta min. 20k-t becsengetni, amikor nem is beteg)
-
ByB
addikt
A Live Mail hova archivál?
(Outlook Express - C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Identities...)
-
ádyz
addikt
Üdv.
Kérdés: Most vettem egy Samsung 913NW 19" Wide monitort.
Működik szépen, csak az a kérdésem, hogy 1440x900-ban nem lehet 60Hz-nél feljebb menni?
-
whited
addikt
sziasztok
most vettem egy 74gbos raptor és akarok felrakni rá a wistát de vmi hibát ir ki és nem engedi.
De sztem még leformázva sincs hogy tudnám egyszerüen gépről leformázni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Mi annak a programnak a neve, amivel az Intel is teszteli a processzorai stabilitását és állítólag sokkal hatékonyabb, mint az orthos, prime és társai programok? Logouton olvastam régebben, de mér nem tudom pontosan hol bukkantam rá, arra progira pedig szükségem lenne.
Előre is köszönöm!mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
sgergi
veterán
-
netboy
senior tag
Sziasztok!
Valaki megmondaná mi a külömbség a következő telefoncsatlakozók között?
6/4
6/6
4/4 -
jorden06
senior tag
Hali!
Tudna valaki olyan komolyabb külföldi oldalakat linkelni mint nálunk az árgép.hu? Elsősorban az angol, amerikai és osztrák árakra lennék kíváncsi (internetes rendelés céljából).
-
sNORh
addikt
válasz whited #19417 üzenetére
Hali
először egy Kötetet kell létrehozni, majd azon lehet partíciót csinálni.
Vezérlőpult/Felügyeleti Eszközök/Számítógép Kezelés/Lemezkezelés:
Itt alul látnifogot a 74GB-os sávot. Jobbklikk rá-> Kötet létrehozása v vmi ilyesmi, a beállításai értelemszerüek. Ha ez megvan utána Jobbklikk mégegyszer a 74Gb-os sávra, Partíció létrehozása, és kész.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
karl85
csendes tag
Jó estét!
A közeljövőben szeretnék venni egy UPS-t
A kérdésem ,hogy a APC Back-UPS ES 700VA BE700GR Elbírna egy
alaplap: ASUS P5K SE/EPU, CPU: INTEL Core2 Duo E8400 3.00GHz, Ram: 2*1GB, VGA HD3850, ODD,Hdd: 3db, 22"TFT ilyen konfigot, min 3 percig elbírna?
A 23.000 Ft árat megéri, vagy legyen az eggyel kisebb testvér a APC Back-UPS ES 550VA BE550GR a 3000 Ft-al olcsóbbik? Ebben a témában nem vagyok jártas és az itteni tesz egy gyengébb és régebbi típusról szól.
Milyen szempontot kellene még szem előtt tartani ilyen berendezés vásárlása esetén?
A másik szempont, hogy nem jó nekem az álló házas kialakítás, nincs helyem és a 25k határt nem tudom átlépni.Köszönöm segítségeteket.
az élet egy játék, nyerni nem enged.
-
Hulk24
aktív tag
Szisztok!
Segítség kéne!
Szeretnék egy házban, ami csak erre van kialkítva 13-15 winyót bekötni! Ezt hogy csináljam, mi kell hozzá? Milyen táp? Milyen vezérlő? Alaplap kell e?
Köszönöm!Sorry, ha van ilyen topic de nem találtam meg!
Thx!
-
rii
nagyúr
hello
azt szeretném megkérdezni, hogy melyik HDD-t érdemes most megvenni, ár-érték arány szempontjából is.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zsolesz010
senior tag
-
szente
addikt
sziasztok
kaptam egy router-t,és a régi gazdája nem tudja megmondani a beállításokhoz szügséges felhasználónevet és jelszót.az admin páros nem jött be,a reset sem segített.hogyan lehetne megoldani a problémát?
üdv -
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19433 üzenetére
Keress rá neten a routered User's manual-jára. Abban benne kell lennie az alapértelmezett felhasználónévnek/jelszónak.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19434 üzenetére
írtam,hogy az admin admin páros nem jó(ez az alapértelmezett).megváltoztatták,meg is mondták mire,de azt sem fogadja el....
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19435 üzenetére
Ha resetelted a routert, és nem fogadja el az admin/admin-t, akkor biztos, hogy ez a routeredhez tartozó, a leírásban is feltüntetett alapértelmezett páros?
Direkt megnéztem az előbb, és reset után törli a beállított felhasználónevemet/jelszavamat is, és visszaáll a gyári értékre. Valami Dana vezetékes router.
Próbáld meg azt a resetet még egyszer szerintem, mert olyan nincs, hogy egy működő routert nem lehet nullázni.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Csabcy
tag
helló,
A hp patronokon van szavatosság megjelölés. Vajon bontatlan állapotban tárolva meddig használható fel a szavatosság lejárta után?
köszi:
Cs
-
Tanya-
tag
Sziasztok.
Mondjatok már pár torrent kliensses routert, vagy nas-t. Néztem a dlink dns-323-at csak drágállom kicsit.
Mi most a best buy? -
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19436 üzenetére
Use the Factory Default Reset button: First, turn off the router's power. Second, press
and hold the default reset button then turn on the router's power, until the SYS LED lights
up (about 3 seconds). Last, release the reset button and wait for the router to reboot.szóval kihúzom a konektorból nyomom 3 másodpercig a reset gombot majd vissza dugom?vagy amíg nyomom a gombot közben vissza dugom az áramot?
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19440 üzenetére
Nyomod a resetet, és közben dugod vissza, majd ha kigyulladt a sys led (szerk.: ez kerül kb. 3 másodpercbe), akkor elengeded a resetet.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19441 üzenetére
na most már jó,csak routerrel nincs net windowsba úgy van beállítva a hálózat,hogy hubon keresztül kapcsolódik.a router beállításánál végig nyomtam a quick setup-ot ott dynamic ip állítottam be(chello).meg a másik gépen ahol usb wifi lenne fel akarom telepíteni és azt írja a telepítő,hogy már fut egy és azt fejezzem be.feladat kezelő nem mutat semmit,ha újra indítom a gépet akkor is ugyan ez a probléma...
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19442 üzenetére
Chello-nál ugye MAC-cím alapján van a net?
Ha igen, akkor add meg a router-ben a MAC-cím klónozásnál azt a címet, amit megadtatok a szolgáltatónak.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19443 üzenetére
oké.jó lett! akkor a telepítő gondot kellene már csak megoldani...
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19444 üzenetére
USB wifi ugye nincs bedugva a gépbe, amikor próbálod telpíteni?
Ha igen, akkor húzd ki, telepítsd fel a progit, kövesd az utasításokat, majd ha fent van, dugd be cumót és hagyd a winnek, hogy szépen felismerje a pöcköt.
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19445 üzenetére
semmi,pedig újra is indítottam a gépet...
-
Lotusz
tag
üdv, 'véletlenül' feltettem még1x a windowst, de a mappáit már letöröltem viszont a gép indításánál mindig megkérdezi, hogy melyiket indítsa el, ezt hogy tudom kitörölni vagy kikapcsolni?
köszi
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
zsolesz010
senior tag
válasz szente #19446 üzenetére
Wow!
Az USB-s vacakot egyelőre hagyd, amíg a szoftvere nincs fent, úgysem kell bedugni.
Volt már korábban azon a gépen használva USB-s wifi adapter?
Programok telepítése/törlése listában ugye nincs benne a progija?
CCleaner-rel nézhetnél egy takarítást is próbaképp.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz Lotusz #19447 üzenetére
A C: meghajtód gyökerében van egy boot.ini fájl, ami rejtett. Azt nyisd meg pl. jegyzettömbbel, töröld ki a régi oprendszer bejegyzését, és mentsd el.
De előtte csinálj róla egy biztonsági másolatot valami jó helyre, hogy ha gond van, csak vissza kelljen másolni.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
szente
addikt
válasz zsolesz010 #19448 üzenetére
siker!rossz volt a cd-rom így tömören.lényeg most már siker,megy mind a két gépen a net!köszöntem szépen a türelmet,és a segítséget!
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Opel topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Honor 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128gb - Szép állapot, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest