Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
válasz misirulez #18900 üzenetére
Szia!
Nekem is elég nehezen lehetett visszahajtani, de ne félj, nem lesz semmi baja, ha tényleg jól raktad bele a procit.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
gyulabs
tag
válasz misirulez #18900 üzenetére
Szia!
Egy kicsit nehezen lehet ranyomni a fulet.Viszont azt a muanyag lapkat ami vedi az alaplapon a kis tuket, nehogy eldobd! Alaplapi garanciat csak azzal egyutt lehet ervenyesiteni! Meg figyelj a huto felrakasara, a "bolhak" nem minden esetben maradnak fixen!
Ellenorizd le,mozgasd meg mind a negyet!
Remelem tudtam segiteni!
Sok sikert! -
Termafrocky
csendes tag
-
Lejszi
senior tag
Leírná nekem vki, hogy hogyan jöttek ki a NFS-ek . milyen sorrendben.
NFS Underground
NFS U 2.
....Milyen sorrendben jön a többi? (most wanted, carbon....meg ezek, van még pár ha jól tudom) A pro street az uccso ha jol tudom.
[ Szerkesztve ]
-
gyulabs
tag
Szia!
Az 58C az nem magas homerseklet, attol meg nem kellene fagynia!Inkabb valami szoftveresen kavar be.Esetleg valami "vendeg", vagy rossz driver.Az egyik regi kollegam vagy 3 hete hivott, hogy nagyon fagy a rendszer 85C- volt a processzor!Tele volt a processzor- hutoborda porral es "bakapehellyel"!Tisztitas utan 53C-re visszaallt a hofok. -
Garold
senior tag
válasz Termafrocky #18904 üzenetére
Ez nem lehet probléma, pont ugyan olyan memó van most is benne mint volt, még a márkája is ugyanaz.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
jorden06
senior tag
Tud valaki valamit, a bithumen torrent oldalról? Nem akar bejönni már 2 napja.... Legutóbb akkor volt ilyen mikor lefoglalták a szerverüket tavaly novemberben.
[ Szerkesztve ]
-
Oly
őstag
válasz kételkedem #18894 üzenetére
Azért akarom 2x felrakni, mert ez egy látványtervező program lenne, amit az egyik gyártó kicsit átdolgozott a saját bútorcsaládjára hegyezve.
Az a baj, hogy annyira átdolgozta, hogy az eredeti program adatbázisa és az átdolgozotté nem kompatibilis egymással...
Az alap program motorja viszont teljesen azonos.
Egysztrű megoldának tűnne a két oprendszer a gépen és ollé... de nem rebootolhatok félóránként.
Ez a VirtualPC mit tud? Holnap első dolgom lesz, hogy utána nézzek...SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
őstag
Ez egy ingyenes program, Microsoft fejlesztői felület, igazából egy számítógép Windows alatt. Feltelepíted a Virtual PC-t (microsoft honlapról letölthető), és csinál egy saját gépet. Erőforrás a procitól, RAMból memória, HDD-ből egy image file szerű merevlemez.
Erre teszel egy XP-t, és felteszed a programot. Ha kicsit kitanulod, beolvassa a CD-t a meghajtóból, mountol be Image filet, fel lehet vele ismertetni az USB-t, és kilát a netre, meg a hálózatra is.
Mintha egyszerre két gépen dolgoznál. Kicsit erőforrásigényes, igényel egy kis tanulást, de nem vészes.[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
quigon
tag
Hello!
Ezt a házat lehet valahol kapni [link]?Csak a házat. -
misirulez
senior tag
válasz gyulabs #18902 üzenetére
Szia!
Igen végülis izombol rányomtam és utána ok volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy erőhatás kell neki, én eddig még csak am2-eseket raktam fel.
Jah, a "bolhákkal" jó sokat szenvedtem (amúgy egy p5b lap, és miután felment a procihuto rendesen, akkor egy kicsit meggörbült tőle az alaplap) -
veterán
hi all!
Valaki megtudja mondani , mi a különbség a router és a switch között??
THX!
3njoy the Lif3
-
őstag
Üdv!
A router az netet képes szétosztani gépek között. Van egy WAN bemenet, amin megy be a net, és azt osztja ált. 4 gépnek. Van beépített tűzfala, saját BIOS-a, tehát elég komoly cucc egy switch-hez képest.
A switch pedig csak egy olyan eszköz, amivel gépeket lehet összekötni egymással hálózatban. Nincs saját tűzfala, nem lehet közvetlenül a modemre kötni, csak gépek egymás közti kommunikációjához kell. Ezért olcsóbb is.Icewolf || kósza ||
-
őstag
válasz juliabrilke #18929 üzenetére
Üdv!
Jogos.
Én is elolvastam, amit linkeltél, és hasznos volt. Köszi.Icewolf || kósza ||
-
nrbii
tag
Üdv mindenkinek!
Egy nagyon fontos dologban kérnék segítséget. Adott egy Java-ban írt MotionCam nevű program. Ez arra való, hogy ráteszem a telefonra, és ha mozgást érzékel, képeket csinál. Ezt meg is lehet tekinteni a telefonon, de nekem szükségem lenne ezekre a képekre számítógépen.
Megtaláltam, hova menti, egy "rms.db" nevű fájlocskába, amit nem tudok megnyitni sehogy sem. Próbáltam esetleg ZIP-re, vagy RAR-ra átnevezni, de nem működik.
Mivel tudnám kinyerni belőle a képeket? Életbevágó lenne...
-
bandus
veterán
-
quigon
tag
válasz juliabrilke #18925 üzenetére
Gondoltam hogy ezt a választ fogom kapni.A ebay-en már kerestem,eddig sikertelenül.
A komlett gépet hétfőn láttam a Mediamarkt-ban[link] €.2999.- -
quigon
tag
válasz juliabrilke #18937 üzenetére
Már van 1 de az is annyi. [link]
-
bocsika
aktív tag
hali
most vettem egy Canon LBP-2900 es mono laser nyomtatót. Sajnos magyar leírás nem elérhető az nagol 324 oldalast pedig nem igazán értettem meg.
Na a kérdésem hogy hogy lehet kétoldalsan nyomtatni vele, mert én még nem jöttem rá.
köszi -
őstag
válasz bocsika #18941 üzenetére
Mármint hogy érted, hogy kétoldalas?
Office-ban File -> nyomtatás, ott beállítod, hogy csak páros oldalak, majd megfelelően visszateszed a már kinyomtatott lapokat, és akkor pedig beállítod, hogy a páratlan oldalakat nyomja ki. Arra kell figyelni, hogy a lapokat jól tedd vissza. Érdemes először egy 4 oldalas próbát csinálni, nehogy megkeveredjenek a lapok. Ennyi.
Vagy valami másra gondoltál?De be lehet klikkelni, hogy kézi adagolású kétoldalas, és akkor neked kell adagolnod a lapokat.
[ Szerkesztve ]
Icewolf || kósza ||
-
Adrian Mole
senior tag
válasz VinoRosso #18897 üzenetére
Milyen szövegről van szó? Ha sima txt, akkor bármiben, pl ha csak olvasni akarod, egy böngészőben, és ott a nézetnél be tudod álítani, hogy milyen kódolást használjon. Ha szerkeszteni is akarod, akkor, ha kicsi méret, akár notepad is jó lehet: Formátum-Betűtipus, itt kiválasztod a cirillt. Ha komolyabb, hosszabb szöveg, akkor pl. Word, de akkor legyen hozzá feltelepítve és beállítva a megfelelő dokumentumnyelv.
42
-
atesss
addikt
Haverokkal holnap megyünk ki Pozsonyba, és vennék pár olcsó, artisjus mentes DVD-t.
Egy NEC 3500-as íróm van, esetleg le lesz cserélve egy NEC 7201 -esre (a legújabb tipus, Lightscribe-al, remélem jól emlékszem a számára).Milyen olcsóbb, de még türhető minőségű, PLUSSZOS DVD-t tudnátok ajánlani?
Kb. 40-50 ft-ért lenne jó, vagy nemtudom mennyire változtak mostanában a DVD árak a szomszédoknál.
Elsősorban HD Filmek meg (ha találok) HD sorozatok mennének rá, tehát nem túl kritikus adatok.Mod: Viszonylag sürgős lenne, mert holnap 6:30-kor indul a vonat amivel kimegyünk...
[ Szerkesztve ]
-
uszkart
tag
Hi!
Gyors válaszra lenne szükségem!
Van nekem egy SP2-es magyar XP-m, ami szépen meg van variálva. Integrálások, eltávolítások, stb. Ez az XP simán felment egy SATA2-es WD winyóra (asztali gép).
Ez müködni fog egy SATA-s laptopnál is (Dell Inspiron 1525), vagy a két dolog nem ugyanaz? -
zsolesz010
senior tag
válasz uszkart #18946 üzenetére
Szia!
A két dolog nem ugyanaz.
Ha nem megy elsőre, mert nem látja a notid vinyóját, akkor nézz be a BIOS-ba, keress olyasmit, ahol IDE/SATA/AHCI szót látsz, és állítsd át.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
atesss
addikt
válasz uszkart #18946 üzenetére
A SATA és a SATA2 közt ilyen szempontból nincs különbség, az a kérdés pontosan mi van beleintegrálva / kiszedve.
De alapvetően fel kéne mennie ha plusz driver van fent, remélhetőleg csak nem használja, mert felismeri hogy nem az a hardver.
De leginkább a Chipset számít ebből a szempontból, meg kérdés mi van még integrálva a CD-re. -
uszkart
tag
válasz zsolesz010 #18947 üzenetére
Hi!
Bakker, pedig azt hittem meguszom az nLite-ot, vagy mit!
Mert gyanítom, hogy ha telepités után visszaállítom a Bios-t, akkor megint, se kép, se hang nem lesz, igaz?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 7590 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest