- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz nova001 #34850 üzenetére
A dvd ripelés meglehetősen gépigényes művelet. Könnyen elképzelhető. Több memória és erősebb cpu gyorsíthatja a műveletet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AusWolf
őstag
válasz moha21 #34838 üzenetére
Eszemben sincs. Még valami: Származhat valami probléma abból, ha a garancia elintézéséig öcsém a kép hullámzásának ellenére is játszik a géppel?
Mod: Érdekes módon ezzel a videokártyával a Firefox olyan homályos, mintha mosógépből vettem volna ki, a GMA HD-vel meg nem.
[ Szerkesztve ]
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
Ricardo128
senior tag
Sziasztok, van egy tökmindegy (portal, hehe : D), hogy milyen webkamerám, és azt szeretném megkérdezni, hogy amikor használom, hogyan tudom azt csinálni, hogy a háttérzajt, vagy egyáltalán a ajt csökkentsem? Mert olyan érzékeny a kicsike beszélgetés közben, hogy a gépem olyan hangos benne, mint egy M41 2313-es mozdony max gázerővel
A válaszokat előre is köszönöm.
gölmétcsül ©
-
oregcsóka
őstag
válasz Ricardo128 #34858 üzenetére
Vedd ki a pipát a mikrofon boost (erősítés) kockából, és jó lesz. (Vezérlőpult)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
99zoli
csendes tag
Sziasztok. Segítség kéne! Vettem egy mobil internetet. Feltelepítette saját magát (egy virtuális meghajtót is ), működött is, de amikor kikapcsolom a gépet majd újra be, nem találja a program a modemet. Csak annyit csinál, hogy keresi a modemet, és a virtuális meghajtó is eltűnik. Csak akkor működik újra ha letörlöm és újratelepítem. Miért tűnik el a modem és a virtuális meghajtó?
-
őstag
Helló!
Van egy laptopom: Fujitsu Siemens AMILO Pi 2530, amivel van egy problémám.
A baj az lenne, hogy mikor internetezek és nyitogatok új lapokat, ablakokat, egyszer csak fogja magát és nem enged újat nyitni és nem is akarja az előzőt betölteni. Teamspeak3 az szokott közbe menni, de ott nincs leállás és youtube videó is tölt. Szóval csaj a lapok betöltése okoz gondot neki egy idő után. Nem tudom mi tévő legyek, segítségre van szükségem. Légszi, aki tud segítsen.Üdv:Hali
-
chizow
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Nagyon sokáig Win XP-t használtam, de úgy döntöttem lecserélem Win 7-re. Minden teljesen simán ment (driverek is) kivéve a hangkártya feltelepítése. Egy Sound Blaster Audigy 24 bit-ről lenne szó (?) nem vagyok túl jártas a témekörben. Megpróbáltam leszedni a legújabb drivert a Creative honalpjáról, de ahányszor fel próbálom telepíteni újra és újra azt írja, hogy nincs hangkimeneti eszköz telepítve. Az eszközkezelőben meg egy kis sárga háromszög jelenik meg az SB Audigy-nél. Csatolok pár képet a problémáról. Előre is köszönöm a segítségeteket!ÉS a driver amit letölöttem :[link]
Take it, Hold it, Love it ! < Samsung Wave S8500 Ebony Black Bada 1.2 JL2 >
-
őstag
válasz Realradical #34862 üzenetére
Másik böngészővel is ugyan az a probléma. Sokszor csinálja azt is, hogy alaphelyzetbe áll, de akkor a frissítés gomb segít rajta, viszont van, hogy teljesen megáll. Víruskeresőt lefuttatok, de szerintem nem az a baj, mert hetente futtat egyet, de azért ráküldöm.
-
Irvkhf
aktív tag
Tudja valaki hogy a 4 * es Pci csatlakozó mekkora sebességű adatforgalmat tud. Mekkora a különbség a sata 3 és a 4 * es Pci között.
[ Szerkesztve ]
-
kjani18
őstag
válasz Irvkhf #34868 üzenetére
-Itt többet megtudhatsz a PCI expressről.
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Gabeee
tag
Adva van egy Windows Vista 32 bites oprendszer, 320 GB HDD, 3 partíció.
Kinőttem a vinyót, vettem mellé egy 500 GB-os WD-t. Mivel memória bővítést is tervezek, ezért kézenfekvő, hogy 64 bites Windows 7-et rakjak fel.
Miután feltelepítem az új HDD-re a 64 bites Win 7-et, szeretném átmásolni a letöltéseimet a régi vinyóról az újra.
Szóval az a kérdés, hogyha fent van az új 64 bites Windows 7, fogom-e látni a másik vinyót, és át tudom-e másolni, amit szeretnék?
Nem vagyok egy nagy guru, 64 bites rendszerrel még nincs tapasztalatom, és nem a saját káromon szeretnék tanulni."Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
pc-eye
tag
Hello!
Már pár napja fordultam ezzel a problémával hozzátok és azóta semmi sem változott.A lényeg tehát az hogy a gép komolyabb játékoknál egyszer csak elszáll a gép . Fekete monitor és semmit nem csinál, semmi nem működik. Eseménynaplóba Kritikus hibának írja és mellé azt teszi, hogy Kernel-Power milehet a probléma?
-
pc-eye
tag
Mégse az a probléma. Az operációs rendszer hibaellenőrzés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x0000007e (0xffffffffc0000094, 0xfffff8800592f5ad, 0xfffff88004129ca8, 0xfffff88004129500). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: 070311-18735-01. Ezt most találtam eseménynaplóba.
-
pc-eye
tag
Akkor mindjárt felírom. Csak szerintem semmi köze ahhoz mert minden létező tesztet lefutattam.
-
pc-eye
tag
CPU típusa QuadCore AMD Athlon II X4 635, 2900 MHz (14.5 x 200)
Rendszermemória 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Videokártya ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) ->ez 5770
Alaplap ASUS M4N68T-M LE V2Tápról fogalmam sincs milyen.
-
ch003067
addikt
válasz #65675776 #34891 üzenetére
Háth nem nézném ki a gépedből, hogy meghajtja egy olyan táp. Mondjuk azt se tudtam, hogy 425-ösből van moduláris.
Nekem ilyen gépem van, de ezek szerint akkor nem kéne neki ekkora ( mind1, ingyen volt )
Intel Q6600 + 6gb ddr2 + 2 winyó + msi p45-8d így nagy vonalakban.Délután felvettem MSN-re, azóta vagy nem lépett be, vagy nem igazolt vissza. Pedig volna 1-2 kérdésem, mert hallottam valami 'érdekes' dolgot. Neked van MSN-ed, amin tudnánk beszélni, ha Kalandor nem igazol vissza ?
-
törölt tag
válasz Irvkhf #34893 üzenetére
A sima PCI esetén az összes eszköz osztozik a teljes sávszélességen. Ez 32bites 33MHz-es PCI (ami ugye a széles körben elterjedt) esetén 133MB/s. A PCI-E x1 esetén a sávszélesség dedikált, azaz annak az egy eszköznek teljes egészében rendelkezésére áll. Ez PCI-E 1.x esetén 250MB/s, PCI-E 2.x esetén 500MB/s irányonként.
Az x16 csatlakozókba minden esetben bekötnek legalább 4 sávot. Szóval használhatod így.
ch003067: Pedig simán viszi. Miért ne vinné?
Jelenleg nincs bejelentkezve. Írd le privátban a problémádat, meglátom tudok-e válaszolni.
-
Gaben1
tag
üdv tudna valaki segiteni? van egy 2gb-os mp3 sony lejátszóm ha rádugom az asztali gépre semmi nem történik egyik usb-be sem minden egyéb eszköz működik de az nem a laptopomon viszont kifogástalanul működik. beolvassa és tölti is mi lehet a baj? (egyébként friss xp van az asztalin )
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
maláj
addikt
üdv
az érdekelne engem, hogy a lapcsalád rss-eit be lehetne -e úgy állítani nálam, hogy azonnal a nyomtatóbarát verziót nyissa + a FF a Feedreader-ből kattintva vagy ilyen verzió nincs rss-ből -
Gaben1
tag
válasz moha21 #34898 üzenetére
meglestem az eszközkezelőt ott látja ugyan a lejátszót
de sárga háromszög
mikor rámegyek a frissitésre
akkor hiányol egy file-t
a pontos név Sony NWZ B142[ Szerkesztve ]
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűnyíró topik
- Wuthering Waves
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest