Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz Timer #30813 üzenetére

    Profi modell nem fog pénzért sem menni fotózni. Nekik nem mindegy hova kerülnek a képek.. és hogy milyen fotók készülnek róluk. Profi modellnek van ügynöksége- nem is engedik hogy csak úgy menjenek. Ráadásul olyan mint a ws fotói... kicsit önbecsapás. Vagy inkább nagyon. Ha adott egy tökéletes modell, aki tudja hogy mely póz áll jól neki, és te lefotózod... azt egy átlagos lány esetén nem fogod tudni használni. (jó eséllyel)
    Félprofi? Az aki egyetem mellett pl vállal pénzért modellkedést és van rutinja? Nos.. kicsit ők is ez a kategória. Ha nincs weboldalad, nincs referenciád, akkor nehezen indulnak el.
    A legtöbb komolyan vehető lány neve alatt még a fb-on is ott szerepel az ügynökségük neve. Minden meló előtt az ügynökségnek írnak levelet hogy egyáltalán jöhetnek-e... úgy hogy az elmúlt évben jóval kevesebb melójuk van. És nem is nagyon tudtak külföldre menni.

    De hogy ne csak negatívumot írjak. Fordítsd meg a dolgot. Ha szánsz X összeget erre a projektre és örömfotózásnak tervezed, akkor keress olyan szép lányt akiről már láttál fotókat. Aki inspirál, és látsz benne fantáziát. Írj rá, és valahol a mondatok végén írd oda hogy nem kéred ingyen...

Új hozzászólás Aktív témák