Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajzi

    csendes tag

    Sziasztok! Akadt egy kis gond a gépemmel (valószínűleg az alaplapra vezethető vissza), ennek megoldásában szeretném a segítségeteket, mert megrekedtem.

    Nemrégiben videós terhelésre elkezdett spontán rebootolni a gép (nem kékhalál, egyszerűen kikapcsol, majd pár másodperc múlva vissza). Eleinte játékoknál csinálta, de csak ritkán és időszakosan, majd egyre gyakrabban fordult elő a dolog, most már az oprendszer betöltésekor kikapcsol és újraindul a végtelenségig.

    Mindent kipróbáltam, videokártya, ramok hibátlanok és nem is régiek, táp szintén. Szellőzés több mint megfelelő, nem melegszik. Kisebb gépigényű játékoknál is csinálta, szóval niem lett túlterhelve sem. CPU stressztesztet simán bírta, furmarkkal teszteltem a videokártyát, gyakran egyből rebootolt. A procit és a lapot nem tudtam külön külön tesztelni, de meglepne, ha a procival lenne a baj. Szerintetek?

    Lap: Asus P6X58D-E
    Proci: Intel x5650
    RAM: 4x4GB Kingston hyperx blu (1600mhz, 1333-on működik)
    Táp: Chieftec smart 750W
    VGA: GTX760

    Ui: Egyes fórumokon azt olvastam, hogy ez a lap-proci konfig nem feltétlen szereti az ssd-t, de nekem sokáig működött, mielőtt ez a probléma megjelent volna, illetve próbáltam sima hddről is (win 7tel és 10zel is), a hiba nem szűnt meg.

    Kérlek segítsetek, előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák