Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz vargalex #14879 üzenetére

    Az nem leveszi, hanem a nagy áramfelvétel miatt beesik a tápfesz, amit bizonyos eszközök/komponensek elviselnek, bizonyosak meg nem. Az elektronikák nem szokták tolerálni, azok ki-bekapcsolnak. Megy a költségcsökkentés az autóiparban, ahol 15-20 éve még 70-80Ah-s akkuk voltak, ott jó ha manapság van egy 40-50Ah körüli, az akku tartó kereten is spórol mert kevesebb anyag kell, meg az akkun is foghat pár dolcsit autónként.
    Ha van valami gyorsabb műszered, vagy tárolós esetleg, akkor le lehet mérni hogy mennyire esik be a 12V az indítás pillanatában, szerintem simán le tud menni olyankor 10V alá is arra a pár pillanatra amikor elindul a többszáz amper. Alacsony belső ellenállású akkuval esetleg lehet csökkenteni az effektet. Trollok meg biztos bemondanák, hogy rendes autót kell venni.
    De ha te dugdosod a szivargyújtót, akkor miért nem indítás után dugod be?
    De vannak olyan kamerák, amik táp elvételkor várnak pár másodpercet mielőtt elkezdenének leállni, szokták figyelni hogy pár mp-en belül visszajön-e a fesz.
    Nekem 70mai pro és sima kameráim is vannak, firmware frissítés changelog-ban egyszer olyan is volt, hogy javították az indítózás miatti táp ingadozás kezelését, de meg nem mondom melyiknél és mikor. De rendes gyártónál ilyenre is figyelnek, mert létező probléma.
    Ez a Lamax egy régi filléres kínai kamera átcímkézése, már csak az AVI rögzítési formátumból is látszik hogy nem mai technika. Firmware meg soha az életben nem lesz hozzá. Ezek a kínai ipar szítázó/cimkéző gépsorait megdolgoztató "új márkák" már csak ilyenek, nagyon ritka amelyik nem csak az eladásról szól hanem valami támogatás félét is megpróbálnak.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák