- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz Teal'C #69401 üzenetére
Nallam is ilyen kdx 342bt van a "masodhegedus" automban piros szinben.lehet allitani a dimmert,ja erre gondolsz...manualisan is,de ahhoz be kell allitani az idot automatahoz viszont kell a dimmer csatlakozo szal ami a vagy a kormanykorbacsbol jon(altalaban)vagy mashonnan...de igy lesz autmatice..
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
PiciPeti
őstag
Pedig megfogadtam, hogy nem variálok többet....
-
PiciPeti
őstag
válasz troll81 #69405 üzenetére
Carpower Predator 6/4 és Rainbow profi line magas.
Régebben szereltem, és hallottam más rendszerben is, és nagyon bejött a karakterük, dögös, élettel telt, meleg hangúak.
Egyedül a power miatt aggódtam, a Predator azért elég durva watt-temető, de dinamikusabb lett az alja mint a hidalt emphaserrel (~180 vs ~130W ). Tehát megint az van, hogy kár a számok alapján megítélni bármit is.
Most jön majd a beállítgatás, de egyelőre bíztató.
-
do3om
addikt
Két első ajtóra kellene nekem szigetelés, sokat nem költenék rá szóval átlagos minőség is megfelel.
Van valami jó áron? Illetve kb. mennyi megy egy ajtóra, csak a fémre raknám szóval nem kell külön kárpitra. Átlagos autóméret.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
gabber01
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, autó hifi fejlesztésben, mégpedig egy J Astraba.
Megvan mit szeretnék, de egyszerre nem fog minden menni.
Focal PS 165 tervezek előre, első körben csak az autó gyári fejéről, rendes hangszóró kábelekkel és ajtó szigeteléssel. Most sem hallgathatatlan a gyári audio, de ha ezzel elég nagy lenne s minőségbeli ugrás, akkor lehet itt meg is állnék, nem akarok annyira belemerülni, mint az előző autóval.
Vagy szerintetek ennek a szettnek mindenképpen kell az erő? Az a probléma hogy a beépítő keret ebbe az autóba horribilis áron van, 65k, és akkor kéne canbus fordító is, plusz 30k. Na meg egy rendes fej, 30-40k ha csak 1dinnél maradok. Szóval ez a gond.
Vagy, legyen inkább fej csere, és maradjanak a gyári hangszórók, mert a jobb fejjel ez is dobna annyit hogy megérje?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Teal'C
veterán
Új kérdésem merült fel a fejegység amit választottam ugyebár tud olyat hogy az rca kimeneten mikor aktiválom a mélynyomó vezérlést akkor be lehet különböző vágási frekvenciákat állítani.
Namost a kérdésem az lenne hogy akkor az erősítőt kapcsoljam full range be és a fejegységre bízzam mert így ugye menet közben is tudom változtatni a hangját?Másik kérdés en úgy szoktam beállítani hogy a hangszóró kimenetekre kevesebb mélyet teszek a tisztább hangosabb zene miatt és az erősítőn tekerem feljebb a mélyet ez szerintetek jó megoldás vagy vegyek inkább drágább konponens szettet ami bírja?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
Üdv
Vettem egy ilyen JOYING fejegységet kipróbálásra. Pontosabban cseréltem, de ez végülis lényegtelen. Sajna, leírásom nincs hozzá, így a kérdésemmel, első körben hozzátok fordulnék.A front facia bal alsó sarkában lévő GPS felíratú slotba, mit, vagy milyen kártyát kell betenni? Van beépített GPS benne, de mivel antennát nem kaptam hozzá, ezért nem tudom kipróbálni. Már megrendeltem egy pár fontos alap antennát, de még nem jött meg.
Próbáltam rákeresni, de elég kusza dolgokat kaptam. Volt aki sima memória kártyáról beszélt, amin térképek vannak, volt aki SIM kártyáról, ami adat alapú, stb. De ezek nekem nem tűnnek logikusnak. -
dmad
aktív tag
válasz Teal'C #69412 üzenetére
A fejegységnél finomabban tudod beállítani az erősítőn a vágást, és ha meg van a vágási frekvencia, azon már nem igazán ildomos változtatni.Szerintem csak a "hangerőn" változtass menet közben.
Akármilyen komponens szettet raksz be, nem fogja helyettesíteni a mélynyomót, nem arra van kitalálva.
pitepeti71
Abba kell tenni olyan microsd kártyát amin helyesen belőtt GPS program van térképekkel.Élj úgy, hogy.......
-
dh66e
veterán
válasz #48613632 #69413 üzenetére
Sima SD kártya amire ráteszel pl.egy igo-t,de ha megnyitod akkor látod a méretét valmelyiknél microSD-t fogad sajna a kínaiak nem mindig egyértelműek a leírásaikkal,sőt alin sokszor teljesen más képppel hirdetik a cuccaikat mint ami érkezik aztán a csomagban.
Persze használhatod adat alapon is ehhez csak megfelelő wifi kapcsolat kell pl telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
dmad és dh66e
Ööö .. izé, várjunk ... Ez egy androidos fejegység, ami azt jelenti, hogy voltaképp olyan navit teszek rá, amilyet szeretnék. Akár többet is. Simán google playból felmegy rá.
Akkor mi a különbség? (Van benne 32GB belső memória is)szerk:
Vagy azt mondjátok, hogy pl veszek egy legális GPS appot, ami memória karin van? Mert azt hiszem, ilyesmik vannak. Ennek mindjárt utána is nézek.
De van valami különbség, hogy ha innen futtatom, illetve hogy ha a belső memóriából?szerk2:
Na, utána is néztem, igaz, egyelőre csak felületesen, az ebayen. Amit találtam, azok nagyrészt tipus specifikus appok, pl Vauxhall, Lexus ... stb.
Meg találtam EZT
Ilyesmiről van szó tehát?szerk3
Nem nagyon fogtam meg a témát szvsz. Dobnátok egy konkrét linket, csak a példa kedvéért, hogy pontosan mi kell oda?
Köszönöm előre is, meg a segítő szándékotokat is természetesen[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Hogy nézem a Hanno amit ajánlatotok amennyiben van hőlégfúvó az meg van.
Na de mennyit vegyek? 500x500-ast vennék.
Ha számít Golf 6 5 csak az első kettőre kell.
Ha jól megy megjön az elsőszett ami egy glade golf 6-m.
Rádió még mindig kérdés, can-bus miatt van e valami ami beleszólhat.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
pengusz77
senior tag
válasz Teal'C #69412 üzenetére
Én pont fordítva használom, nekem a fejen van 250Hz-en a vágás, és az erőn vágok (a subot) Viszont amikor beraktam a subot, rettentően búgott, ezért Picipeti segített fejen beállítani a vágási frekit, majd azt reprodukáltam a potméterrel
Ennél a fejegységnél (is) tudod a fejen állítani a sub szintjét, versenyen én is mindig visszaveszem -5-re -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Adott egy Blaupunkt Buenos Aires 200 típusú fejegység, ami rádió hallgatás közben, random el kezd keresni a rádió állomások közt, de sehol sem áll meg, hanem folyamatosan keres. Mintha antenna nélkül elindítanánk rajta a rádió keresést.
Az AF. ki van kapcsolva rajta, mi lehet a gondja? -
gabber01
addikt
Régen nem volt ilyen döglött ez a topik...
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
válasz troll81 #69431 üzenetére
Passzív. Nyilván javasolt erősítő, amihez mindenképpen kell fejcsere is. Az plusz 100ezer ft minimum.
Mivel most nem akarok ennyire belemelyedni, ezért kérdés hogy érdemesebb e inkább gyári hangszóróknál és erősítő + fejcsereben gondolkodni, vagy marad a gyári fej és arról a Focal szett? Melyik hozna fajlagosan tobbet, mert pénzben kb ugyanannyi. Szigetelés mindkét esetben lenne.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
troll81
addikt
válasz gabber01 #69432 üzenetére
kerdes mennyi idot tolszesz az autoban illetve meddig tartod meg? 63 eu tol talaltam keretet
Mivel most nem akarok ennyire belemelyedni, ezért kérdés hogy érdemesebb e inkább gyári hangszóróknál és erősítő + fejcsereben gondolkodni, vagy marad a gyári fej és arról a Focal szett?erre akkor derul feny ha kiprobalod mindenkeppen,de ami tobbet hoz az a komplett atepites.ez eleg komplikalt a mai ujabb autoknal sajnos vagy tablet fej plusz dsp parositas es minden marad a helyen.van sok otlet de az osszegek sulyosbodnak sajnos.
-
mosquetoo
tag
Sziasztok,
szeretném autómban lecserélni a gyári fejegységet 2 dines nagy kijelzős változatra.
Konkrétan ezt néztem ki:
[link]Szerintetek, az 1gm ram és 16gb rom mennyire lesz elég ?
Nem akarok semmi extrát használni rajta ami a lényeg lenne az a tolató kamera + usb bemenetről zene.
Valakinek valami vélemény ? -
vasi89
addikt
válasz mosquetoo #69438 üzenetére
Androidhoz kevés manapság már a 2gb is, ha nem akarod magad szívatni olyat keress amiben 4 van. Hiába csak kevés dolgot akarsz, kb megőszülsz az 1gb mellett. Vezetés közben sem túl kényelmes mindenre másodperceket várni ha funkciót akarsz váltani. Illetve mivel kínából jönne erre azért mér kerülne sarc de ezen az áron szerintem sokkal jobbat nem fogsz kapni, inkább várj egy kicsit aztán drágábban de jobbat. Én az Eonont szoktam javasolni, ez sem hibátlan de ismerősi körben több is üzemel és nincs különösebb panasz. Habár nem autó specifikus de külön lehet keretet kapni. Ez angliából jön.
[ Szerkesztve ]
-
Z0mbi
senior tag
Na megkezdodott az osszelapatolasa a cuccoknak. Mivel egy helyen elijesztettek egy eleg magas osszeggel eldontottem hogy hasznaltban fogom megkeresni az alkatreszeket (amiket tudok) es azokbol epitek.
Amire kivancsi lennek az a kovetkezo: hozzaertok, van e olyan alkatresz ami kilog a sorbol?
*Fej: DDX4018BT (ez mar megvan)
*Duppla din keret mar megvan ACV - ebay.de (megvan)
*Rockford Fosgate 800a4 - (ez is megvan mar) - errol az elso komponens szett lesz hajtva
*Rainbow SL C6.2 (itt agyalok hogy megerne e Pro t venni vagy sem)
*Rocford Fosgate - valamelyik ketcsatornasa hidban sub hajtasra (360a2 pl)
*Alpine SWR-T10 mely. (a Gladen SQX08 al is szemeztem) akar mi is az zart ladaban lesz
*Cordial CFU-6CC osszekotok
*Cordial CLS-225 hangszorokhoz
*STP (valamelyik) bitu + hab ajtokba
*50 es hegesztokabel tapnak/bizti/elosztoElso nekifutasra lehet a szub/erositoje kimarad anyagi okokbol, belesz huzva neki minden elore...
SQ -t szeretnek, a 800as Rocky kicsit overkill, akkora ero nem fog kelleni de ez volt epp eladoKoszi
Udv
Z -
Tdizsolt
senior tag
válasz gabber01 #69429 üzenetére
Én ezért koccoltam innen...Néha felnézek,de látva a helyzetet már tovább is állok... Sosem kaptam érdembeli válaszokat,max lekezelő,lenéző kommenteket,amiben odaböfögték látatlanban is,milyen tudatlan vagyok,amire nem igazán vagyok kiváncsi.Egy fórumnak nem ez lenne az alapja.
Fa@zbúúkon sokkal segítőkészebbek,barátságosabbak,itt sajnos már semmi sem a régi...Psn ID: Tdizsolt
-
pengusz77
senior tag
válasz Teal'C #69424 üzenetére
Ha ezt a kategóriát nézted árban, akkor inkább ezt:
[Audio Sytem]vagy ezt:
[Gladen Alpha] -
PiciPeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs