Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    válasz balazska92 #47619 üzenetére

    Szia!

    Ideális felállás: 16-os első szett + mélyláda, tehát nem 13-as szett és ovál se kéne. Ki kéne deríteni, hogy befér-e egy 16-os szett előre vagy mindenképp 13-asban kell gondolkodj. Olcsóbb szettekből jó az AS mx széria (130 vagy 165), viszont ha erősítőről lesz hajtva hosszútávon a RAP-hez (meg úgy minden máshoz) jó lenne egy komolyabb 16-os szett, pl. DLS vagy legalább kicx6020 (ami ezekhez a zenékhez illik). Ezekhez viszont jó eséllyel beépítés is szükséges ami megint súlyos tíz ezreket emészt fel. Talán egy 13-as DLS még beférhet beépítés nélkül, viszont ez használtan kerül kb 25-30-ba és fontos megjegyezni, hogy egy ilyen komolyabb szettnek mindenképp kell erősítő, különben szarul fog szólni. Ha fejről hajtod akkor maradj az audio system mx130-nál.

    Ajtó szigetelést mindenképp ajánlom, a két ajtó szigetelése ha magadnak csinálod kb. 10k-ba fog megállni ezzel az anyaggal. 2.5nm2 elég kell legyen a 2 ajtóra, ilyen módon kéne megcsinálni.

    Döntsd el, hogy mennyire szeretnél belemenni a dologba, szeretnél-e ládát, erősítőket stb. és utána arról is beszélhetünk :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák