Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz namyang #40094 üzenetére

    Segítek :DDD Mivel nekem is az van így már csináltam B Corsát:DDD

    Fejből nem tudom a hangszóró mélységét, de egy Hertz DSK165 szett pont befér, nézd meg annak a magasságát. Annál több nem lehet.
    A gyári keretet asszem le kell vágni a gyári hangszóról, ha minden igaz, utána használható. Mi próbálkoztunk utólag vett kerettel, de nem lett jó.
    A szetthez adnak hangváltót, azt az ajtóba kell tenni a gyári kábelre. Bejön az ajtóba a hangszórókábel, és ha leszeded a kárpitot, látni fogod, hogy a 16-os felett is van egy kivágás középtájon (ezért akár háromutas hangszórót is be lehetne:D) és ott el tudod helyezni a hangváltót. Gyári kábel bejön, rá a hangváltó, kimeneteit meg a megfelelő hangszórókba bekötni. Nem is értem miért gondolod, hogy bármit a fejegységen kéne csinálni a mellékelt hangváltóval :F Valószínűleg a gyári szetten is van hangváltó, már nem emlékszem, azt ki kell hajítani.
    Ablaktekerőt nem tudom, mert nekem villanyos...
    A fejegység cseréje pedig nem bonyolult, de kell hozzá kiszedővilla vagy vékony csavarhúzó és szenvedés. Inkább a jó bekötés szarakodós. Ha nem értesz hozzá bízd rá olyanra, aki már csinálta.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák