Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Sziasztok!
    Föleg tapasztalat megosztás miatt írok, illetve pár kérdésem lenne.
    Van egy 2005-ös Opel Combo-m, pár éve vettem, pár hónap után le is cseréltem a gyári hangot mert botrányos volt :(. Föleg hogy egy Vectra B-böl ültem át, amiben alapból nincs rossz hangszóró (mármint gyárihoz viszonyítva). Szóval egy alap kiépítés történt az alábbi komponensekböl: JVC X50BT fejegység és elsö két hangszóró cserélve ground zero hangszórókra. Típust pontosan nem tudom, elöbb mikor kivettem gondoltam felírom de elfelejtettem, árban 2 éve kb 35-40e között volt a két darab.
    Szólogat, nem mondom hogy hejde rendszer de elviselhetö. Most picit fejlesztgetem, ezért elsö lépésnek az ajtók szigetelésével kezdtem. Ma végeztem a bal elsövel, itt egy kép róla. Jobb lett, nem mondom hogy annyit dobott mint vártam, de nagy hangerön nem zizeg, a jobb oldali ami nem szigetelt az viszont igen. Adtam neki amúgy mindenhol rendesen, kívül, belül, középen, ahova fért, ott kapott. A vékony kivágott részeknél duplán is kapott.
    Mit javasoltok következö lépésnek? A gyári kábelek cseréjét? (az nem tudom miért maradt ki eddig) Szerintem az nem dobna rajta túl sokat. Esetleg a hátsó két gyári hangszóró cseréjét? Vagy hangszóróban tovább lépni?

    A jvc fejegység amúgy tetszik, jól kezelhetö, sok minden beállítható benne, viszont a kihangosító mikrofonja nagyon gyenge (pedig már a kormány mögött van rögtön, tehát nagyon közel hozzám) és nagyon fájó pont hogy .flac formátumot nem játszik le. Nem is értem, hogy ha minöségi fejegység miért pont ezt nem játsza le?

    [ Szerkesztve ]

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák