Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz Cheesy #35579 üzenetére

    Hátsó usb-s. :) Pontosabban hátul is van neki. Vagy ott a 92SD. Még jobb fej.

    (#35554) opeter70:
    Az erősítő nincs rögzítve, az ülés alatt nagyjából mozgásképtelen. :) Szóval nem érintkezik fém felülettel.

    (#35561) Joe fiú: "mert rca-ról akart áthúzni testet, testhiba miatt" erre gyanakszom és valami ilyesmit mondott a szerelő a legutóbbi javításnál.

    Igen, a test vékonyabb és rosszabb minőségű is, mint a coroplast (ötvözetnek néz ki). Nem kaptam jobbat Szombathelyen, többszöri rohangálás után sem, de gondoltam, mivel jóval rövidebb, mint a 12V (4m vs 1m), nem lehet gond. Postáztatni nem fogok 1m kábelt. Ha valakinek van elfekvőben, az szóljon! :)

    A felületet lesmirgliztem, tehát a kontakt elvileg jó. Az még lehet gond, hogy a csavarra egy anyát kellett tennem és úgy rá a sarut, mivel nem tud felfeküdni egyenes felületre. Ilyesmi a cucc, kellett alá anya. Lehet hogy ez már nem elég jó érintkezés? De ha így van, miért csak pár havonta hal meg a cucc és nem is brutál bömböltetés közben, csak úgy random. Ezen kívül 2-3 hónapig egy Pio fej volt előtte, azután egy X50BT 10 hónapig, egyik se panaszkodott. Ez meg 5 hónap alatt 2. fossa össze magát. Mondjuk közben több komponens is változott. :U

    (#35571) ThodEE: Kösd át a jobb és bal oldalt. Ha még mindig a bal oldal rosszalkodik, akkor erősítő, ha a jobb, akkor valószínűleg a szett. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák