Hirdetés
- Riasztó topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #2500 üzenetére
Ja igen, Audigy2 ZS dobozosom van.
-
Raveman
tag
válasz Johnny Cage #2501 üzenetére
Egyenlore ugy alakult hogy a sajat kis privat serveremen erheto el a letoltes altalaban delutantol ejjelig itt [link]
A hivatalos leirasok szerint ehez a szeriahoz is tokeletesen mukodik.
A tezteleseket audigy,audigy2,audigy zs-en es kulombozo konfigu rendszereken vegeztem sikeresen.
Van ennek a drivernak 2.33-as verzioja is, de az nem tartalmazza a teljes packot, csak a drivert.
A 2.32-ben az audigy4 teljes szofvere es a X-Fi par alkalmazasa talalhato.Ravers Nature
-
Johnny Cage
addikt
Most a PAX-NewYear2005-öt töltöttem le és telepitettem apróbb nehézségekkel, de végülis rendben felment. Az első benyomások egyáltalán nem ragadtattak el: semmilyen új használható funkciót nem látok, és a MediaSource is meglehetősen silányan szól (no és mi a fenéért szól a sima sztereó forrás valamennyi hangsugárzóban?). Úgyhogy egyelőre nem vagyok elájulva tőle.
-
Raveman
tag
válasz Johnny Cage #2503 üzenetére
En szoltam hogy a 2.32-et szedd le.
Ez volt (van) tesztelve es 100bol 99en megvannak elegedve!!
Nem eroszakolok senkire semmit. Mivel kertek csinaltam egy ftp servert ahova felraktam.
En ezt hasznalom mar eleg regota, egy 5.1-es fadobozos szettel, es 101%an megvagyok elegedve.
Meg hozza tennem hogy elegge vajt fulu vagyok, es nehez a kedvemben jarni a hangok teren.
Termeszetesen mindenki sajat izlese szerint valogat.
Csak azt tudom javasolni, hogy a 2.32-et probald telepiteni a leirasom szerint.Ravers Nature
-
Raveman
tag
válasz Johnny Cage #2505 üzenetére
Ahogy mar azt jeleztem, a server delutantol online ejjelig(hajnalig).
A letoltesi sebesseg alacsony, de a celnak megfelel.
Azert vannak 10megasra csomagolva hogy ha hiba csuszna a dologba, ne kelljen az egeszet elolrol kezdeni.
Ha kerdes van, nyugodtan feltehetred privat kapcsolatban is, amit a profilomban megtalalsz.
sok sikert!Ravers Nature
-
Kiskutya
veterán
meg nem volt idom kiprobalni de ahogy lesz leirom en is a velemenyem ha meg szoftveres akkor kart ugy se tud csinalni max visszarakom a gyarit
hmm...
-
fap333
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van nekem is egy Audigy2 (SB0240) hangkártyám, csak egy OEM változat, de szeretem, meg vagyok vele elégedve. Előállt egy olyan problémám, hogy jó lenne nekem két mikrofon bemenet. Integrált hangkari nincs az alaplapomon. Szerintetek képes lenne működni két azonos típusú Audigy2 hankártya egymás mellett?10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Raveman
tag
Hat eleg ketelkedo lesz a valaszom, mivel nemhiszem hogy tud 2 hangkari mukodni egyszerre. Mar csak ha a driver szintjet vesszuk is.
Valoszinuleg ezt egy speci softal lehetne megoldani, aminek letezeserol nem tudok.Mivel hogy a hangkari drivere , nem kepes 2 hangprocit ellatni.
Ha lenne integralt hangkarid a lapon, akkor ez megoldhato lenne.
Vegyuk pl. a VGA-kat amik SLI-ben mukodnek egyszerre mondjuk 2 a te esetedben.Van egy kulon bekotesuk, hogy egymassal kommunikaljanak, vagyis osszehangoltan egy Mag-kent mukodnek.
Az audigy-n is leteznek kulombozo bekotesek, de speciel errol nem tudok.
Remelem valaki tud majd segiteni ebben.Ravers Nature
-
Johnny Cage
addikt
Néhány apróság a 2.23 telepitésénél:
-Amikor az Audigy4 driver-t telepiti, a következő hibaüzenetek jelennek meg (nálam):
RegSvr32 fails to register C:\Program Files\Creative\ShareDLL\CADI\ctpxspi.dll
RegSvr32 fails to register C:\Program Files\Creative\ShareDLL\CADI\ctsf.dll
RegSvr32 fails to register C:\Program Files\Creative\ShareDLL\CADI\ctksspi.dll
RegSvr32 fails to register C:\Program Files\Creative\ShareDLL\CADI\ctmbspi.dll
-Normális az, hogy az AudioHQ-ban három eszköz alatt ?? szerepel? -
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #2511 üzenetére
Mindemellett egyelőre úgy tűnik, hogy normálisan működik.
-
fap333
aktív tag
válasz Raveman #2510 üzenetére
Amit írtál, sajnos teljesen logikusan hangzik. De mondjuk akkor egy másik márkájú kártyával, ami más drivert használ, esetleg működhetne adolog.
Tényleg. A totyik legelső kérdésére, ami arra irányult, hogy megtudja, hogy melyik tüske micsoda a kártyán, arra született végül is válasz? Olvasgattam az elejébe is, de nem találtam érdemleges dolgot ezzel kapcsolatban.10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Johnny Cage
addikt
[Szerkesztve] -
Raveman
tag
Most akkor neked a 2.23-as driver van? Mert arrol fogalmam nincsen hogyan mukodik.
Amirol eddig irtam az a 2.32-es.Ehez meg a manual a serveremen megtalalhato, hogy ne legyenek problemak.Ravers Nature
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #2517 üzenetére
Egyébként miután megpróbáltam felrakni a 2.33-ast (nem könnyű eset: nem engedi magát feltenni addig, amig lát létező drivert/szoftvert előző verziókból felrakva, utána meg hiába teszi fel magát, ha előtte az összes lényeges dolgot leszedette velem ), azóta dobja ki ezeket a hibaüzeneteket, hiába tisztitom le szűzre a rendszert.
-
Raveman
tag
válasz Johnny Cage #2518 üzenetére
Nem mondhatod hogy nem szoltam
A manualt felraktam neked Word95 es htm formatumban.
Probald torolni Driver Cleaner -el.
[Szerkesztve]Ravers Nature
-
fap333
aktív tag
válasz Raveman #2519 üzenetére
Üdv!
Szeretném én is kipróbálni ezt a youp-pax-ot, de sajna nem tudom letölteni az ftp-dről. Azt írja ki, hogy noncs hozzáférési jogosultságom. Próbáltam rákeresni interneten, de mivel nyelvtudásom elégé gyér, és nem találtam egyérelmű linket, nem tudtam letölteni sehonnan. Légyszi segítsetek begyűjtenem valahonann ezt a drivert.
Előre is kössz!10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Raveman
tag
Igen, sajnos a servert most nemtudom mukodtetni technikai okok vegett.A Drivert letoltheted innen [link] az instalacioval kapcsolatos leirast priviben elkuldom.
Remelem hogy ez tartalmaz mindent ami kell.Meretben akkora amekkoranak kene lennie, de en ezt nem toltottem le ugyhogy minden megeshet.
Sok sikert
[Szerkesztve]Ravers Nature
-
SimS
senior tag
válasz Raveman #2522 üzenetére
Gondolom Te is tudod h ez nem a 232... valami 236 vagy mifene - ez is jó??
ha adtok még 1 (vagy 2 ) napot ígérek b@szok valamit és felmonyom a 232-t egy tárhelyre, de csak azt... mivel nem kapni ingyen elég nagy helyetYour journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Raveman
tag
Hat ez enyhen szolva kuva nagy kibaxas!!! Merges is vagyok.
Most neztem ujra a linket es mar mas van ott, nem amit tegnap kikerestem.
A tegnapit direkt megneztem 380mega volt, nagy betuvel odairva 2.32.
A kocsog szemetjei!!
Sorry, de ez nem az en hibam.
A servert meg sajna nemtom most elinditani. Agyon van csapva a rendszerem, es nincs idom a javitasokra.
Ha tudod akkor dobd fel valami ingyenes terhelyre.Ravers Nature
-
achon
aktív tag
Sziasztok,
Au2 keresek megvételre, ha lenne vkinek az elérhetőségem az adataimnál.
Bocs, az OFF-értA legszebb múzsa a határidô.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Nekem valaki találjon már ki valamit légyszi.
Vagy írjunk a Creative nak az ügyemmel kapcs..
Ugyanis kezdem unni az újraindítgatásokat...
Már említettem a problémát de mindenki magasról.. szal akkor elmondom mégegyszer.
EAX efektel rendelkező játék indít, kilép, majd indít tv tuner progg, és az eax efektet rányomja a kártya (pontosabban a driver és a programja gondolom....) a tv tuner kártya csatornájára, vagyis amin be van kötve a hang, magyarul a Auxiliary csatornára... és ilyekor szépen eax osan szól a tv ami nem kicsit idegesítő...
Csak az újraindítás segít (próbáltam még a Creative Restore Defaults al is, nem segít, meg a Creative Audio Console ban lévő resetelő menüvel is, semmi változás... azon kívül még a készenléti üzemmód majd vissza sem segít...), a driver kezelő menükben az EAX résznél ki vannak halva az efektek, szal még azokat se lehet ilyenkor állítani...
Mindemellett minden szoftver a legfrisebb, kártya egy Audigy 2 ZS
Kérem valaki valamit találjon ki, előre is kösz.
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
válasz ---Lasali--- #2526 üzenetére
Hello! Nálam is vannak ilyen dolgok. Én az elején beszéltem a creativosokkal, és hát. Nem nagyon tudnak segíteni, neked kell megoldani. Elmondom mit mondanának: Telepítsd ujra a géped, formázás után. C: meghajtóra tedd a rendszert, és a programokat. Telepítsd a legfrissebb audigy drivert. És mennie kell mindennek rendesen...
Nálam ha úgymarad az EAX akkor az EAX beállításoknál nincs bekapcsolva látszólag semmi, de a TV-re ráteszi az effekteket. Na meg a többi csatornára is. A lényeg hogy olyankor aktiválom az EAX-ot, kiválasztok valamit, aztán deaktiválom. És akkor elhallgat. Sőt olyan is van, hogy Stereo Surroundot használok, az is van kijelölve, és magától átvált CMSS-re, amit csak hallok hogy abban szól, de marad bepipálva a Stereo Surr. Olyankor átnyomom valóban CMSS-be majd vissza és onnantól jó megint. Szóval vannak zavarok a szoftverben. Nem mondom elég sok apró hiba. Beállításaimat se szereti megtartani. Ez van. Effektező nagyon nehezen elérhető benne, flanger, chorus, stb... pedig én használnám. Ezekre irhattak volna külön kis progit ami elindul alkalmazásként, nem pedig az EAX-ból kell nyitogatni és paraméterezni.---> Sounds Best On: 24bit Sound Blaster <---
-
Protezis
őstag
válasz ---Lasali--- #2526 üzenetére
Probald ugy, hogy a Creative Audio Console-ban allitod az EAX-ot. Jatek utan tedd No effects-re (bar ugy vettem eszre jatekban is no effect-tel van eax, vagyis az, mint a regebbi driverekben a game beallitas)
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz Dj Don Pepe #2527 üzenetére
Aham, kösz.
Most 4 kor már nincs kedvem kipróbálni ezeket a variációkat de majd ki fogom....
Tényleg kösz. -
@lx
csendes tag
Sziasztok ! Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol tudok venni CREATIVE AUDIGY 2 ZS-hez digitális audiokábelt. Előre is köszönöm a helpet a hozzászólóknak.
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.
-
Dj Don Pepe
tag
Digitális audio kábel? Most ha arra gondolsz akkor a digitális kimenet egy RCA dugó, a másik vége is szintén RCA. Bárhol kapsz ilyet. De feltételezem hogy olyan videokártyád van amihez pont egy ilyen kábelt adtak a TV-out részhez. De ha optikai kábel kell, akkor az más más kérdés. De azt is lehet kapni nagyobb boltokban.
[Szerkesztve]---> Sounds Best On: 24bit Sound Blaster <---
-
@lx
csendes tag
válasz Dj Don Pepe #2531 üzenetére
Látom nem voltam érthető . Következő a helyzet adott az Audigy 2 ZS és egy Denon AVR-1706 erősítő őket szeretném összekötni, mégpedig digitálisan , a jobb hangminőség érdekében. A probléma a következő az AUDIGY digitális kimenete nem más mint egy jack aljzat és nem ''RCA''.Tehát egy olyan kábel kellene aminek az egyik vége ''RCA'' dugó(ez megy az erőlködőbe) a másik vége pedig jack dugó .(ez pedig menne a hangkártyába) Viszont ilyen kábel nem terem minden bokorban(''Bárhol kapsz ilyet'') , csak a creative csinálja a digitális kimentet jack aljzatosra .Tehát a kérdés az hol a Rákba lehet ilyen kábelt kapni, mindenhol próbáltam már de semmi. HELP MEEEEEEE !
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. Igaz nem audigy 2 ről van szó, de kinéztem két audigy 1 karit méghozzá egy aranyozott csatis audigy playert meg egy audigy SE-t. Melyiket lenne érdemesebb megvennem illetve miért, vagy mik a legfőbb különbségek?
Előre is köszi Üdv ArmanDÖreg vagyok már bohócnak!
-
Dj Don Pepe
tag
Hello! Bocsi, én már abban a kábelben gondolkodtam amit a creative ad a kártyához. Szóval az úgy néz ki, hogy egy 4pólusú jack dugú és 3lengő RCA aljzat. Ide kell az RCA-RCA. Na én elmondom hogy csináltam. Bementem egy hiradástechnikai boltba. Vettem 4pólusú Jack dugót + 3eres árnyékolt kábelt és 3db lengő RCA aljzatot. Összeforrasztottam és működik. Ennyi.
De nem jó ha mono dugót dugsz a kártyába, mert rövidre zárja a másik 2kimenetét. Ez a jack dugók átka. Szóval a sztereo se a lagjobb megoldás. Inkább a 4pólusú jack. Remélem most már érthető. De felhívom a figyelmet még arra is, hogy a digital out kimeneten külön külön jön ki a 6CH jele. Szóval (FRONT+REAR+CENTERSUB) három külön digitális kimeneten. --> Ha az erősítőn csak 1 SPDIF bemenet van, akkor csak sztereo jelet fog kapni.---> Sounds Best On: 24bit Sound Blaster <---
-
@lx
csendes tag
válasz Dj Don Pepe #2537 üzenetére
Köszi a segítséget ! Asszem elnézek a kácsa audioba és összerakatok egy ilyen kábelt.
-
Danecay
addikt
Hi
Olyan problémám van, hogy új Win és hangkártya telepítés után ha rákattintok a tálcán lévő Creative Volume Control ikonra, azt írja, hogy:
[url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/060714/SBA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]Ötlet?
Felraktam hozzá a WEB update-t de semmi
[Szerkesztve] -
Dj Don Pepe
tag
válasz Danecay #2539 üzenetére
Ez is előfordult nálam. Vagy felraksz egy új drivert, vagy csinálsz az egész creativos cuccról egy uninstallt, gépet feltétlenül újraindítod, majd telepítessz újból és figyelsz közben nem-e ir ki hibát. A másik dolog amit ezek előtt próbálj még meg, hogy a creativ-os drivert az eszközkezelőben saját kézzel frissíted, nem pedig automatán.
Jónak kell lennie. Ez szoftver hiba. Főleg ha eddig ment...---> Sounds Best On: 24bit Sound Blaster <---
-
ArmanD.
őstag
Honnan tudnám letölteni a legfrissebb moddolt Youp pax drivert az Audigy ES-emhez?
Előre is kösziÖreg vagyok már bohócnak!
-
krystman
őstag
A Youp-Pax driver az tartalmazza a OpenAl-t esetleg?Vagy azt külön valahonnan kellene letölteni?Köszi.
-
FishAir
senior tag
válasz krystman #2544 üzenetére
A legújabb YouP-PaX driver az az eredeti audigy 2-es 2_08_0004 verziószámú driverének a hackelt változata. Ez január elejei amiben még nincs OpenAL 1.1 támogatás. Elvileg amit most nemrég adtak ki X-Fi-hoz 2_09_0001 felmegy Audigy 2 ZS-re (SB0350) úgy, hogy WHQL meg minden, szal nem is csipog. Csak Prey meghal tőle. Ez már támogatja OpenAL 1.1-et (ha jóltudom a driverben benne is van, nem kell külön telepíteni). Most folyik a munka, hogy valahogy meghackeljék ezt a 2_09_0001-est, hogy szuperáljon rendesen. Egyébként Creative kap hideget-meleget a hivatalos fórumon, hogy az X-Fi-hoz még csak most, ettől lefelé pedig még egyáltalán nem oldotta meg az OpenAL 1.1 támogatást, de szerintem meg is érdemlik. Ha jól emlékszek Audigyhez július végére igérik az új drivert.
YouP-PaX-ot letölteni és naprakész infokat innen lehet kapni regisztráció után (igaz angol): http://www.youp-pax.org/iDontcare
-
WJulcsi
csendes tag
[OFF][/OFF]
-
FishAir
senior tag
válasz Raveman #2546 üzenetére
Ok tökre félreinformáltam magam ja. Szal a nem hackelt 2_08_0004-es driverrel megy a Prey. Nekem egyik Youp-os driverrel sem volt hajlandó menni ezen kívül, mindig resetelt. Quake4-et nem ismerem meg lehetőségem sincs kipróbálni sajnos, de az azt hiszem még nem használja openal újabb verzióját, mert maga a játék régebbi, hacsak nem adtak ki hozzá valami patchet ezen a téren. Egy biztos a Youp féle 2.32-es még a 2_08_004-es driver előtti amiben kétlem, hogy lenne openal 1.1. Egyébként kész a 2_09_0001-es X-Fi driver hackelt változata, amivel sajnos szintén fagy a Prey. Úgyhogy amíg végigjátszom marad a gyári driver gyári szoftverekkel aztán megy vissza a 2_09_0001-es hackelt Audigy 4-es szoftverekkel.
iDontcare
-
FishAir
senior tag
Új verzió van YouP-PAX Fi v3.33
Ezt hackelték:
Creative Technology Ltd.
; Copyright (c) Creative Technology Ltd, 1994-2005.
;
; Description
; This inf file contains the following device for Creative's audio card.
;
; Audio Device - PCI\VEN_1102&DEV_0004&CC_040100
; - PCI\VEN_1102&DEV_0002&CC_040100
;
; Modified Date: 8 December 2005
; Version: 2.08.0004.7
;
; YouP-PAX Fi v3.33 Drivers
; ÓÎÆ®2006Äê7ÔÂ22ÈÕ (YouP)
;
; --- www.YouP-PAX.com ---
Állítólag megy vele a Prey, igaz még nem néztem mert ilyen 4k-val jött lefelé úgyhogy feladtam. Nemsokára feltöltik valami gyorsabb helyre.iDontcare
-
s7evcsenko
addikt
Ciao All!!!
Érdeklődnék!!!
Van egy audigy 2zs-m és egy ASUS A8N SLI Deluxe lapom!
Vennék egy MSI K8N SLI Platinum lapot, amin SB Live 7.1 van!
Engem lényegében a digitális kimenet érdekelne, mert van egy franyó
házimozi erősítőm!
Az lenne a kérdésem, hogy a digitális kimeneten lesz-e valami füllel fogható
különbség a két hangkártya között, illetve van-e valami olyan tulajdonsága az
audigy 2zs-nek, amiért esetleg érdemesebb lenne azt a kombót megtartani????
Köszönöm"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro + 5G 8/256GB /// Újeszerű // Áfás Számla
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 14 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest