Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Apple notebookok
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
most letöltöttem a ''friss'' drivert, installáltam, most szól (picit talán halk...) de nem települt fel az összes funkció (a cd-n több száz mega van, a letöltött telepítő meg csak 40MB... nem is rakott fel csak egy vmit, az audio consolt, ezen kívül meg még egy csomó minden más hiányzik...)
mit csináljak?
need help
[Szerkesztve]Harrrr!!!!
-
Savage5
senior tag
Nálam is csak a consolet rakja fel, ha a netről leszedett drivert telepítem. Esetleg próbálj meg csökkentett módból RegCleanerrel vagy DriverCleanerrel kiszedni minden egyes Creative cuccot (vagy ami a SoundBlasterhez kapcsolódik) a reg. adatbázisból és utána telepítsd a gyári CD-ről. Nálam is volt kékhalál driver újrarakásánál, végül a Windows reinstallnál kötöttem ki.
...
-
MODERÁTOR
válasz Savage5 #2852 üzenetére
mivel csak az audio consolt rakta fel, gondoltam beteszem a cd-t és arról felteszem csak az xtra dolgokat (speaker settings, eax settings, ilyenek..) elkezdtem telepíteni és 60% körül kékhalál... (lehet csak azért mert ment a winamp..) újraindítottam és fel vannak telepítve (persze nem működik mindegyik )
most megint megpróbálom, ezúttal winamp nélkül (amúgy most szól mint a k**** élet)Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
ezeket az extra toolokat nem lehet valahonnan hivatlaosan letölteni???
(AudioHQ, CTeq, EAXCon, SurMixer, THXCon ezekre gondolok...)Harrrr!!!!
-
Lui76
őstag
-
Grillo
őstag
Sziasztok!
Vettem egy használt Audigy 2 Value kártyát, sb0400, és olyan problémám van, hogy nem tudom rábírni, hogy hajtsa meg a mélynyomót. 5.1-es rendszerem van, de csak sztereóban szól, az alaplapi Realtek vitte rendesen.
Leszedtem a legújabb drivert a Creative-tól, meg találtam valamilyen CD-iso-t is, direkt a 2 Value-hoz, de az meg nem is működik rendesen, a feltelepített programok nem hajlandóak elindulni.
A pax driver ugyebár a Value-val nem kompatibilis.
[Szerkesztve] -
Picco
addikt
vennek hasznaltan egy audigy 2 sb0240-es karit.
kerdesem h letezik vista es linux driver hozza?
nameg h hardware-sen dekodol e vagy sem?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
mod: 2szer ment el....
[Szerkesztve]**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Teki0322
csendes tag
Sziasztok.
Vásárolnék új vagy használt állapotban ''Creative Sound Blaster Audigy 2zs'' hangkártyát.
Ha valaki tud ilyen kártyát szerezni kérem jelezze.
Elörre is köszönöm. -
LJoE
senior tag
sziasztok
összekötöttem a hangkártya digi kimeneten át kis jack - rca az erősítő digi bemenetére megoldással az audigy 2zs-t az erősítővel
olyan problémám van, hogy kb 20 percenként (de rendszertelen az időköz) megakad a hang pár másodpercre, az erősítő elveszti a hangjelet (lcd-jén kijelzi, hogy éppen mit kap, és ilyenkor unlock, majd újra veszi a jelet és szól)
windvd6-al nézek dvd-t, ezzel csinálja a műsort, egyébként tök jól átviszit a dolby digital és a dts hangot is
kérdésem, hogy mással előfordult-e már hasonló?
kösziHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
LJoE
senior tag
-
Pakura
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Abit IC7-MAX3 alaplapi hangbement adott.
Leírás szerint:
- 6-Channel AC 97 CODEC on board - Professional digital audio interface supports 24-bit S/P DIF optical In/Out
Ehhez képest adna-e valami plusszot egy audigy1 vagy 2? Régi (kb. 30-40 éves) családi hangkazettákat másolnék át cd-re.Hipi-hopi jön a vuki!
-
Kiskutya
veterán
hali!
nekem audigy 2 karim van szeretnek mostansag alaplapot cserelni es mit tudtok a mostnai integralt cuccokrol? a realtek hd888-889 erdekelne. szolnak azok ugy mint az en audygy 2 karim? zenehallgatasra meg jatekra hasznalnam!hmm...
-
CZiUM
tag
Hello!
Tegnap vettem egy SB0240es kártyát a fadobozos genius szett mellé és szeretném szoftmodolni az elérhető legjobb szoftverekkel. Olvasgattam a fórumot és az jött le számomra, hogy a Youp pax 2.32-es lenne a legjobb választás, de sehol sem tudom letölteni, minden link halott. Valaki fel tudná rakni valahova, hogy letöltsem?
Előre is köszönöm!
András -
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Audigy2 Zs-t, ezzel akartam leváltani az AudigyLS-emet, de sajnos nem jött be
Az AudigyLS-en gyönyörűen szólnak a mély hangok, ha bekapcsolom a SubWoofer Gain-t, a Bass Management fülön. A gyári driveren ez +0db, de egy újabb (szintén gyári) driverrel +15dB.
Ilyen kapcsoló viszont nincs az Au2Zs driverében, legalábbis sehol sem találtam. Feltettem az Au4 drivert is, azzal is nagyon gyengék a mély hangok van van, de nem az igazi, megszokott dübörgés.
Egyelőre most visszatettem az LS-t, de szeretném a ZS-t használni, ha már megvettem.Minden ötletet szivesen fogadok
-
SteeWe
aktív tag
Hi!
Nem tom volt e már [link]
Nem hivatalos driver cd Vista alá. Esetleg próbálta valaki? Mukodik rendesen Vista alatt az AU2ZS? Most szándékozok venni egyet.mod: ? -- > .
[ Szerkesztve ]
-
Cosmic Gate
aktív tag
Hali!
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy honnan tudok Windows Vista alá letölteni Surround Mixert és Speaker Settings progikat egy Audigy2 ZS-hez?
-
priti
addikt
Sziasztok, mondjátok már légyszi hogy hogy van ez a támogatósdi. Én eddig integrált karival nyomtam, de szeretnék játékokban is 5.1-et, ezért vennék egy audigy1 kártyát ócsóé, de nem tudom, hogy most pontosan hogy van.
Azt tudom, hogy abban EAX 3.0-van, de azt nem tudom, hogy ez hogy is van pontosan, szóval ha a legújjabb játékokkal játszom, akkor azoknak 4.0 meg 5.0 támogatás kell és hiába van audigy-m akkor se fog szólni 5.1-ben, csak úgy mint az integrálttal, mert nem támogatja a szükséges verziót? Vagy 5.1 marad attól, csak nem olyan szépen szól? Hogy van ez? Érdemes még audigy1-et venni? Nekem tényleg csak a játékok miatti 5.1-hez kéne. Nem digitalizálok meg semmi ilyesmi. Vista64 van fenn, de láttam hozzá drivert, azt megnéztem.Hardverlesen
-
Csubeee
tag
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem. Hangkártyát szeretnék vásárolni, de nem tudom melyik lenne a legjobb befektetés. Sok jót hallottam a SB Audigy-kről, de nem tudom melyik lenne számomra a ideálisabb. Nekem egy Genius Home Theater 5,1-van a pc-re kötve. Általában filmeket nézek rajta (dvd, hd). A zene és a játék másodlagos. Autó vásárláson vagyok túl, tehát sok dellám nincs
Köszi a segítséget. -
TaMo
csendes tag
Sziasztok,
A következő probléma lépett fel nálam adott egy Audigy 2 ZS kártya + egy Genius 5.1, legújabb driverek, minden frissítve. Egyszer csak játék közben elkezdett recsegni a center, majd elnémult, a hangfalnak semmi baja, driver reinstall nem segített. Speaker tesztben hallom hogy van center de csak nagyon nagyon halkan és sehogy sem lehet felerősíteni. Ha átállítom CMSS 2-re némileg visszajön de nagyon csúnyán szól. CMSS-ben vagy normál módban egyáltalán nem hallatszik a speaker test-ben.
Mi lehet a gond, ha szoftver hiba miért nem javul meg a driver reinstallal?
Régebben is csinált ilyent, akkor a center+sub nem szólt de azon az driver update segített, most azonban nincs új driver már egy éve.
"Különös kapcsolat van a nehéz és az értékes között!"
-
Funkhouse
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék hogy lehetne megoldani Audigy2 ZS-nél, hogy 2 speaker módban is működjön a bass redirection funkció, tudom, hogy 5.1 ben működik, de ott hiába állítgatok valahogy nem szól olyan szépen a stereo zene, mint 2 speaker módban. Esetleg a drivert nem lehet átírni valahogy? Üdv.
-
vinakos
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az hogy nem megy a DTS filmek alatt hang??? Audidy 2ZS-m van és Vista Ultimate
HELP!!!!
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy Audigy 1-es kártya MP3nál SUB és Center nem szól...
Tesztben szól mind az 5+Sub is. Live 5.1-el megtudtam oldani és Alaplapi hangkártyával is hogy rendesen szóljon mind. Ennél nem lehet? -
A_ScHuLcZ
addikt
Hali!
Audigy 1-es karim van. Amíg XP-m volt, minden működött tökéletesen, elkövettem azt a hibát, hogy feltettem az vistát! Drivert ugye a creative nem írt rendesen alá, csak 1 audio console-t pakol fel és a drivereket, viszont műxik rendesen az 5.1! Bass redirection nekem nagyon hiányzott, ezért feltettem ezt a "módosított" creative CD-t, amit ajánlottatok letölteni, jelentem működik a bass redirection, de az 5.1-em meghalt! első vanna, center van, sub van, a hátsók pedig az első és center keverékéből jönnek! Miért lehet ez? Mit tudnék tenni, hogy legyen 5.1-em meg bass-om is?
ui: míg a creative speaker setup-ban az említett hibajelenség áll fenn, a vista hangtesztelőjében rendesen működik az 5.1!!!! (csak a center szól érdekesen, de csak tesztnél, egyébként nincs baja)
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
parvus
tag
Sziasztok!
Lecserélném az Audigy-m egy Audigy 2zs-re szerintetek halható különbség lenne?menjünk inkább kapálni!
-
PH 5.5
aktív tag
Hello!
Az általad belinkelt driver-re én is rábukkantam már, tegnap próbáltam ki, tökéletesen működik! Audigy 2 ZS (SB 0350), Vista Ultimate 32 bit. A hivatalos vistás driver elég funkciószegény volt, ráadásul mindenféle gondok adódtak vele.
A moddolt driver-rel sokkan szebben szól, végre megvannak ugyanazok a beállítási lehetőségek, mint xp alatt. És most jön a lényeg: a telepítőbe van integrálva az Alchemy nevü program is (ami elvileg fizetős volna, aminek köszönhetően vista alatt is 5.1-ben élvezhetjük a játékokat.- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
tucsok.
senior tag
sziasztok segítséget szeretnék kérni. meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség az
audigy 2 7.1 value sb0400 és az
audigy 2 7.1 sb0240 között ??? melyiket éri meg megvenni?
előre is köszi
üdv. tucsok
"So say we all"
-
somé
őstag
Megkérnék valakit,be tudna tenni egy driver linket (komplett szoftvercsomag)32 bites vistához?Akár moddolt,akármi,csak működjön.
A topikban fellelhetőek sajnos nem jók.
Audigy2 sb0240
A #2866-ban található linkről letöltött állandóan hibár ír telepítéskor,feltesz bizonyos dolgokat,de a pl a surround mixer hiányzik.
szerk: most nézem ebben nincs is SuMix,ellenben van volume panel,amit szintén nem tesz fel,telepítéskor hibára hivatkozva a smart recorderrel egyetemben.[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
Ch4os
aktív tag
UP biza'!
Kérdésem lenne!
Sikerült beszereznem egy profi fejhallgatót. Legalábbis nekem az.
Nem gondolva arra, hogy a Gigabyte 965P-DS3-as integrált 7.1-es hangkártyája tudja majd azt a színvonalat mint amit a fejhallgató képes lenne kiadni magából.
Ezért kérdem: Milyen hangkártyát ajánlanátok?
Amúgy a fent említett fejhallgató mellett egy Genius Home Theater 5.1 5000 hangfal liheg.
köszönöm. -
Ch4os
aktív tag
Mostani nagy problémámat is lehet meg tudná oldani ez a hangkártya, ha egyszerre tudná az 5.1-et a hangfalakra, és a 2.0-át a fejhallgatóra.
Jelenleg szoftveresen kell kapcsolgatnom, ha a hangfalról át szeretnék állni fejhallgatóra. Ezt zenénél nem kell megtennem, de egy 5.1-es filmeknél csak a két első hangfal hangját hallom a fejhallgatóba. -
pasquale
tag
Üdv én nekem is ugyanez az alaplapom van, eddig(amig nem vettem Audigy 2 Ex-et) addig 5.1 ment az erősítőre és a 6 jack dugóból 3 erre elment így a maradék 3 valamelyikébe bedugtam a fejhallgatót megkérdezte mit dugtam be és mondtam neki h fejhallgató, így szólt mind2 egyszerre(erősítő, fejhallgató). Tehát ha ez a fő probléma akkor működik.
De ezzel a hangkarival olyan basszust lehet hallani fejhallgatón, amiket a gigabyte-nál nem! -
Ch4os
aktív tag
válasz pasquale #2887 üzenetére
Az a 6 csatival nekem sincs gond.
3 megy az 5.1-re.
1 mic
2 fejhallgató (régi, új)De azt nem tudja, hogy egyszerre a fejhallgató portra sztereo-t adjon, míg közben a hangfalak 5.1-ben szóljanak.
Mert vagy sztereo-ra állítom, be így minden sztereoban szól, vagy 5.1-re, akkor a hangfalak tökéletesek, viszont a fejhallgatóra, csak a front Left/right meg csak. Így meg egy 5.1-es filmet nem lehet megnézni/hallgatni fejhallgatón. Én meg nem akarom kapcsolgatni a hangkötyü szoftverével, hogy most éppen 2 channel-t vagy 6 channelt-t használok. Remélem érthető a probléma.
De ha van megoldás akkor szivesen fogadom.
Ha ezt tudja már az audigy, X-Fi, akkor olyat veszek.Azt mondod, hogy egy Audigy 2-vel jobb lesz a basszus, akkor Instant Get, mert a fejesen még a magasok úgyahogy, de a mély sehol nincs, pedig tudom, hogy ki tudná adni a fejhallgató. Bass test-en próbálva a fejhallgatóban nem hallotam semmit, vagy alig valamit.
[ Szerkesztve ]
-
pasquale
tag
Így ahogy mondod, régen én is néztem h az AC3 as filmeken mért nem beszélnek az emberek a fejhallgatón, aztán én is rájöttem.Az Ex hez van külső kivezetés oda a fejhallgató van dugva, és szól a 6 csatorna stereoban.
A youtube és a flash hangminőségéről ne beszéljünk de inkább valami helyről szedjél le min 320kbites bass test-et.[ Szerkesztve ]
-
Ch4os
aktív tag
válasz pasquale #2889 üzenetére
Igaz. Itt találtam jobb bass test-eket.
Nem igazán értettem, akkor a te Audigy-d tudja azt ami nekem most probléma? (5.1 - 2.0 egyszerre) -
Luciferkó
csendes tag
Ha jól tudom az Audigy kártyáknak mind egy processzoruk van, a különbség az eltérő szoftverekben ill. szoftveres korlátozásokban van, ami megfelelő driverrel megkerülhetők.
Kivételt képeznek az Audigy LS, és az Audigy Value kártyák. <-- Ezek olyan kakkuktojások, mint a X-Fi sorozatból, a X-Fi Xtreme Audio, tehát amolyan "ál Audigy".
-
addikt
Sziasztok!
Van 1 kis problémám az amúgy nagyon jó ZS2-mmel. Némelyik game átállítja a hangszóró beállítást 5.1ről 2re. Ez nem game allat hanem újrainditás után jelentkezik. Elég idegesítő minden bekapcs után áttenni 5.1re
Valaki tapasztalt hasonló dolgot? Ha igen meg lehet oldani?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Kleroo
veterán
Sziasztok! most vettem egy Xtreme musicot. a túlbuzgó buzi....ismerősöm meg fröcsögő szájjal elkezdett nekem pampogni hogy így megy úgy az audigy kettő meg thx meg125db-es jelerősség blbaaaaablaaa.
szerintem az xfi azért mégis csak egy újabb konstrukció.
valaki tudna válaszolni, esetleg összehasonlító táblázatot linkelni hogy melyik a jobb?[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
mad1
veterán
hali nekem volt 1audigy2 zs platinum pro hangkarim,az lenne a kerdesem melyiket lenne erdemes megvenni pl audigy4 bol vagy2bol hogy ugyanazt a minoseget produkallja?
azert adtam el,mert nem hasznaltam ki a kulso 1seg elonyeit...THXNe szemetelj ! = Steam
-
Ch4os
aktív tag
Egy használt Audigy 2 ZS mennyit ér mostanában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vírusirtó topic
- Adobe Photoshop
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 14 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest