- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz FeRRaR1 #4951 üzenetére
na leszükítettem a noti keresést két product-ra
-Asus X59sl
-Acer 5520G
én szvsz az ASUS-t venném bátyámnak.
mellete szól :-alig használt, az intel prockó ,3gb(de csak 667-es) RAM és a 2év asus gari(1év teljeskörű akár leejtésre is gariznak lehet évenete véletlen pont el lesz ejtve)másik mellett a VGA(bár pontosan nem tudom mennyivel jobb a 8600GS mint a 3470),(legális ) feltelepített OS,800mhz RAM-ok("csak" 2gb[2*1024mb]),nagyobb HDD,bluetooth(ez pótolható a másiknak)
na vélemény?
ASUS vagy Acer?[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
WesTM
őstag
válasz FeRRaR1 #4947 üzenetére
Még szép!!!!
Ma sikerült megint fogyni pár kilót. Kórházba kellett mennem, és mentem is 8ra reggel, hogy hamar végzek és zuzok ki horgászni... Hát ez nem jött be. Elküldtek 10kor röntgenre, és kideülr, hogy ami tartja a keresztszalagomat drótszál, az elszakadt...
Na ekkor 2óra idegbeteg ülés, amíg vártam a röntgen leletre. Visszamegyek, közbe a doki elment műteni. Ekkor még 2 óra várakozás következett, el lehet képzelni, hogy be voltam szarva...
Meg jött a doki, behívtak, kideült a szalgom már letapadt mint állat, nagyon király a lábam, csak az a szar szakadt el, de az sose baj, mert már a szalag a helyén. Ha ez akkor történt volna, még nincs letapadva, akkor most készülhetnék a következő műtétre...De jó hely a suli!!! Kezdek rájönni...
-
törölt tag
válasz nixx-21 #4948 üzenetére
Én Playstation 2-t, hiába régi, de:
Elég olcsó, még mindig nagyon jól lehet vele játszani, a graf az újabb játékoknál már szép (szerintem), DVD filmeket, XVID-et viszi, tonnányi játék van rá és még a sarki zőccséges is kicsippelteti. A barátom a barátnőjével (mindketten jóbarátaim) együtt vettek egy slim PS2-t (EyeToy kamerával) és nagyon jól elszórakoznak vele. Azt a kevesebb, mint 30 ezer forintot simán megéri.Hétfői zene ajánlat: Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Stoneface and Terminal Vocal Mix)
- = Zk = -: Jó lett az avatarod! Ed, Edd és Eddyből való?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #4954 üzenetére
igen, onnan. ez a lagnagyobb mindközül szvsz. de mind a 3 tud alkotni.
volt a 3muk közül valamelyik, és a lászlótáborból kelemen. ugyhogy döntöttem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Badman 4ever
őstag
válasz - = Zk = - #4958 üzenetére
Na, látom, megjött az új skin....
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Badman 4ever #4959 üzenetére
megám
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Hétfő estére egy lazulós zene: Cressida - Onyric (Stoneface & Terminal Remix)
-
subaruwrc
félisten
meghót a karim srácok
-
FeRRaR1
őstag
válasz subaruwrc #4962 üzenetére
Kellett neked a 900
nixx-21
Nem tudnék dönteni, egyik se tetszik 100% osan nFos meg előbb utóbb meg hasad
De miért van csomó AMD s notiba nFos VGA
Én találtam magamnak Atisat az a lényeg
WesTM
Majd le fixáljuk az időpontot, de én még egy Forma 1 es kirándulást sem tartok lehetetlennek
Vélemény?
ZK ?
V valaki más F1 F4nat!k ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ATI Radeon HD 4750: egy helyen már feltűnt, jó lesz ez a kártya , csak ne legyen drága, a ~130€ egyelőre nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Badman 4ever
őstag
válasz subaruwrc #4962 üzenetére
Mit műveltél vele, hogy elszállt, lefelejtetted róla a hűtést vagy mi?
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
törölt tag
Kedd délutáni zeneajánló: Hybrid - Finished Symphony (Deadmau5 Remix)
-
subaruwrc
félisten
válasz Badman 4ever #4967 üzenetére
hát a pontos okát nem tudnám megmondani. szombaton teszt közben amikor méricskéltem a gpu feszt egyszer letesteltem... mondjuk utána még teszteltünk tovább és nem volt semmi baja. aztán amikor kb1 óra állás után hazahoztam már textúra hibákat csinált és nem ismerte fel a gpu-z. memvezérlő szarráment...
-
- = Zk = -
félisten
válasz FeRRaR1 #4963 üzenetére
teccik az ötlet, de a fizum idejét vegyük figyelembe
Subaru: együtt érzek veled
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
törölt tag
Jó ötlet, nekem tetszik, de mégis hogy tudnánk megoldani? Nem ugyanakkor vagyunk fent, nem mindig vagyunk elérhetőek, stb. Bár hétvégenként megoldható.
Kedd estére egy kis beach hangulat: Cary Brothers - Ride (DJ Tiësto Remix)
Motorcycle - As the Rush Comes is milyen komoly zene!
[ Szerkesztve ]
-
-
subaruwrc
félisten
köszönöm az együttérzést srácok ma beadtam gariba...
-
nixx-21
őstag
válasz FeRRaR1 #4980 üzenetére
jaja betévedtem úgynéz ki van egy új versenyző aki kiejtette az acer-t
mégpedig a F-S Amilo Pa 3553 mélg pedig azért mert:
-145K full ujonnan
-HD3470 dedicated VGA
-780G chipset alias meg is van a Hybrid Crossfire és egész szépen lehetne vele játszniígy még vaciclálok egy picit az amilo és az ASUS X59-SL között de egyre jobban az amilo felé húz a szivem h azt vegyem majd emg bátyámmal
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
FeRRaR1
őstag
válasz - = Zk = - #4985 üzenetére
Nem, jönnek a képzeletbeli barátaim is, Jocó és Feri
Hát nem kell sok ember, 5-10 fő éppen optimális
inkább
5-7 max sztemHát nem ilyen barátnős tea délután lesz /vagy mi a tosz/ nem?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
látom már azért eléég sokan vagyunk a "klubban" mégegyszer enyni kitartás és irány bulizni bluegenhez
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
mai zene nekem én sem ilyen zenéket szoktam hallgatni, de ha eg ybmxes videóban hallok eg yzenét, akor ha máskor hallgatom azt a zenét akko r hozzátudom kapcolni a llátott videót, és ezért tetszik most ez remélem érthető
-
No-kia
addikt
A havok bemmutató videóját látttok? nvidia felejtheti az egész cuda platformot
-
nixx-21
őstag
jaja láttam egész komoly! csak legyen már elérhető
am,ugy én is szoktam néha oan zenéket hallgatni ami teljesen nem tartozik a stilusomhz csak videóba láttam és ahhoz kapcsolva megtetszett
-
No-kia
addikt
nincs vkinek eladó n-gage qd-ja véletlenül?
-
nixx-21
őstag
-
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
válasz barnam_ #4982 üzenetére
Erre a hosszú szerdai napra zene:
Deadmau5 - Arguru (EDX's 5un5shine Remix)
Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never (Omnia Remix) -
WesTM
őstag
Mai zene: [link]
Ráz a hideg a csaj hangjától.295gtx+ már tényleg agyhalott ötlet. Ha ezt komolyan gondolják, akkor olyanok már kicsit mint fletó bácsi...
EarL 007: Szinte egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
99
-
- = Zk = -
félisten
ámen nektek
APPCRASH hibára van valakinek valami orvossága?
jólenne valami....szerk: tanult cimborám, WesTM javasolta, hogy szerezzek be 8pines tápcsatit. (mert jelenleg 2X6pines van). van benne ráció?...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest