- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5599 üzenetére
hmmmm....64bites Vista ultiméthez(4mag 2GPU-val)? félek, hogy vasárnap hajnalra bebootolnék
ink nem köszi5600:ugye ez vicc?
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5601 üzenetére
dehogyvicc
mind1 akkor megtartom tarcsiba a ramokat
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5602 üzenetére
add el egy danon aktiviáért... hátha...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5603 üzenetére
kettőt azért csak megér
huu hallod ZK nagyon fognak kelleni azok a RAM-ok msot futtattam tesztet CPU az oan 70%-os terhelésen mozog , GPU hát az meg sem izzad 35-50% körül(ezt ebből a képből nem látni, Rivaval mértem előtte)
ebből következik h no ramszerk.: mióta kártyát cseréltem azóta csak CCC-ben tudom megnézni a GPU hőfokokat....(meg rivaban persze) és ATT-ből is eltűnt a Free texture memory meg Free video memory, ja és a RAMot sem tudom nézni belőle.....everest meg ki se írja a hőfokokat.....(lehet fel kéne tenni a legujabbat )
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5604 üzenetére
haneked jo a 7k, viheted. Azalatt nemszivesen adom. Sry.
-
nixx-21
őstag
([nem teljesen ]volt[-tehát most egy picit hanyagoltuk egymást] ) legjobb barátnőm (a jobboldali a képen)
mellesleg valahogy éreztem h észreveszi majd valaki de van ott még (msnen) ien csaj ahonnan ez jöttZK ma mennyire érsz rá? oan 1-2 órán belülérkezik cash és lehet késő délután nyélbeüthetjük az üzletet 7K-ért
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5608 üzenetére
voltakép lassan hazaérek.nemterveztem hogy ma már gépnélkül legyek.deha nagyon kell, vidd sikits,ha tudsz valamit
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5609 üzenetére
sikíííítok! hol tudunk összefutni és mikor?
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #5611 üzenetére
telón lebeszélve
-
No-kia
addikt
válasz #19617792 #5584 üzenetére
már egyszer felajánlottad, és most megkérnélek rá hogy ebből a két képből tudnál vmi avatar jellegűt csinálni? ha lehet arany színnel legyen, mert már van egy Benderes avatár és nem akarják engedni a dolgot, szval vmi nagyon különbözőt kell kihozni, vagy ha van időd keresd meg az eredeti benderes avatárt, és egy nem összekeverhető képet ha tudnál csinálni akkor nagyon hálás lennék
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
vmelyikőtök próbált már játékot csinálni? milyen szoftverek vannak erre? +D game maker , rpg builder...mik vannak még?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5612 üzenetére
UP!!!! a korrekt eladónak
hatttttalmas arc ez a srácRAM-okkal kapcsolatban annyit h Dual-ban nem bírja 667 Mhz felett vagy én nem tudom beállítani na szal lényeg annyi h bent van mellette a kingmax ram is::de lehet h kiveszem emrt eléggé visszaesik vagy még enm tudonm állítgatok BIOS-ban
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5615 üzenetére
tesem vagy piskóta, komámnemlehet, hoyg a kingmax miatt esi kvissza? netán az alaplap?....
-
- = Zk = -
félisten
[link]
less be. megéri" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
[link]
ha ilyen alaplapod van, javaslom nyálazd át ezt. választ kapsz a ramproblémára" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5616 üzenetére
bementem BIOSba igen a kingmax miatt esett vissza.....mert az 500-on futott a balli pedig 667-en különbözöő időzítésekkel és ez okozta a galibát..... msot 625-on fut 4-5-5-15-n fut mivel ezt még a Kingmax is birja... és dulab a ballival sem mennék 667 felé....tehát így jobb mert 3gbnyi RAMból msot nem igazán tudok kifogyni
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5617 üzenetére
azért a tökéletestől messze van a biznisz de sztem kárpótóltuk a beszélgetéssel és a +cash-el ettél valamit hazafele?
mellesleg meg m@cskos BKV sálálálá
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5620 üzenetére
sztem meg tökéletes volt. minden téren. a beszélgetés külön élvezet volt szvsz.
ettem finom izletes gyomorideget, ugyanis ahogy leértem az aluljáróba, lemerült a telóm. zene nuku.
delegalább muter főzőthát nemtom Koma, de én nem tennék be a balli mellé kingmaxot. remélem az ttudod, hogy a ballinak alapból 2V kell h ÉLETRE KELJEN
(#5622): ááá, most nem lehetett. félő, hgy holnap szondáztatás lesz
örülök neki, hogy én lehettem az Első ilyen szempontból[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5621 üzenetére
de azért lecsúszott valami tömény nemde?!
amugy beszélgetés tényleg jo ovlt nem találkoztam még így topikbol senkivel
hogyne tudnám.....itt a Chipset a szűk kereszmetszet a ramoknál(mivel dual-t 667 felett nem bírja), gameknél pedig a CPU de beszéltünk róla h mi lesz ajövőben akkor sztem be fog nézni mellé még 2 1Gbos társ
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5622 üzenetére
igen. de akk már ink 2*2 legyen szvsz
sokan panaszkodnak (többek közt látod énis) a 4*1-re bizonyos esetben. sztem olyan crucial ramokat már nem találsz a PH!-n. Ősembernél sztem már nem. aztán kituddja..
ha neked most jó úgy ahogy van, akkor nekemis jószerk:sztem javitsd az aláírásodat: Mindenkit várunk AZ...
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5623 üzenetére
majd még meglássuk lehet meg káéne a várni a P55-öt vagy nem tudom még megondolom az egészet ugyse most veszem
aláírás jogos..jogos
-
nixx-21
őstag
Pár fotó az új szerzeményekről......
(HD4670 + BallistiX)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5624 üzenetére
sztdm az alaplap öreg a ramokhoz.demajd idövel minden okélesz.a hátpérkép elég jóra sikeredett.grat
-
Badman 4ever
őstag
válasz nixx-21 #5626 üzenetére
Akkor neked is megvolt a gépfejlesztés.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #5629 üzenetére
pedig csak a 4MP-es Sony HANDYCAM DVD-re vevős kamerával fotóztam(Carl Zeiss optika)......mondjuk egy jobbfajta géppel biztos szebbet lehetne csinálni
tetszik mi???
#5630 - leszmég leszmég......
amit a közeljövőben várok: XFX4830 - Maximus II Formula - Corsair 450HX - E7x00[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #5632 üzenetére
ezeket a modulokat már nem!
no-kia: az 5800 XM-ben is CZ van...!
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5634 üzenetére
az N73-amban is az volt igen jól tudom én is
-
- = Zk = -
félisten
3,2Megapixeles ha jól emlékszem, ugye?....
ezért jegyeztem meg OFF-ban....[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
csak próbálgatom hogy sikerült-e az átlátszó háttér
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
az N93 is?
sztem ne itt próbálgass, erre van külön totyik barátilag mondom...
(#5640) No-kia: azt hittem abba 5megás van....
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5636 üzenetére
igen, miért?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5639 üzenetére
tudom, de ez a topik volt nyitva,
-
-
Badman 4ever
őstag
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
No-kia
addikt
-
WesTM
őstag
FRANK Hogy ne maradjunk ma sem zene nélkül. Most csak ennyit tudok hozzátenni.
-
- = Zk = -
félisten
nagyborulás Píítnek!
én erre csak egyet reagélnék, tudom, hogy kövezés jár érte
ma esti altatós zeném" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Badman 4ever
őstag
válasz - = Zk = - #5647 üzenetére
Melyik Píítnek, magadnak, nekem vagy WesTM-nek?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Badman 4ever #5649 üzenetére
jogos...lenne! HA! nem lehetne észrevenni, hogy kinek ment VÁLASZKÉNT a HSZ-em.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest