- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #4050 üzenetére
Hát nem is tudom, mondjuk egy teszt alapján nehéz dönteni... De úgy látszik, két Góliát már lenyomja a két Dávid-ot... Szerintem itt most alakult a papírforma, várható volt hogy egy magában brutálisabb chipet ha duplázni tudnak akkor erősebb lesz mint a gyengébb - a vicces csak az hogy ennél nagyobb különbséget kellene hoznia - ami betudható az SLi hibájának...
Ennek ellenére én nem vennék se X2-t, se 295-öt... Sőt, bár ma nagyon gondolkoztam egy 4830 vagy 4850en, de olyan sem kell, mert eddig minden tutin megy... Nem kell quad sem. Ettől függetlenül szeretem a teszteket olvasni
-
- = Zk = -
félisten
hmm..érdekes nézet....sok az igazság benne....
nekem jelenleg X2-m van,igaz régebbi architektúrás,de nem panaszkodhatom..
ha minden jólmegy jövőhónapban lecserélem jelenlegi 2magos procimat 4magosra....meglátjuk.szoli:sztem a szoláriumozás eléggé csajos dolog...ez éppolyan mintha melóból hazajövet leülnék hímezni,vagy kötni egy pulcsit!hmm....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FefeeX
veterán
válasz - = Zk = - #4052 üzenetére
9800Prom volt, mindent vitt, csak már a végén nem maxon... De húztam vele, mert nem éreztem feltétlen szükségesnek a váltást... Aztán nem is tudom mit akartam játszani, ami nem volt elég szép... Akkor fogtam magam és pumpáltam kis lóvét Nagy volt a váltás, igazából amíg nem vagyok rászorulva, feleslegesen nem pumpálok bele több lét...
-
- = Zk = -
félisten
ezért szeretnék IDŐTÁLLÓ cuccot összerakni....
q..va nehéz,de sztem meglehet oldani!!akárki akármit mond....szerk:én X800 GTO2-vel kezdtem
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
De a vicces az, hogy "rögtön" nekem rontott, hogy szar amit adtam, én nem hinném, mert ugyanazt a CD-t már sok helyen használtam, és mindenütt működött minden. Ahelyett, hogy megoldotta volna a problémát, azzal, hogy "gugli--> sims sp3 --> 10 perc olvasgatás", inkább nekem támad. Lehet, hogy nála éppen nem volt jó a CD-m, de ennek nagyon kicsi a valószínűsége, sokat használtam már ezt a CD-t (mármint ISO-t), és sikerrel.
Nemcsak azzal lehet elszúrni, ha szar íróval van kiírva, hanem ha szar lemezre van kiírva, egyszer kényszermegoldásként csak egy noname CD-re tudtam csak kiírni, és nem ment, aztán lett egy Verbatim lemez, arra meg jó lett az írás.
Szóval itt nem(csak) a szoftveres résszel volt gond, ami azóta megoldódott (XP SP2 telepítésével, amire nem került fel a SP3, ugyanúgy MSDN-es a SP2-es is.), hanem azzal, hogy a problémamegoldása helyett inkább nekem ront, és lehurrog, lehülyéz, stb. pedig ha már annyi időt foglalkozott vele, amennyit, akár meg is csinálhatta volna, problémázás helyett. Mivel nem én telepítettem fel azt a gépet, hanem a haver, így nem voltam ott.
Itt a hozzáállással volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #4054 üzenetére
Én anno S3 Trioval kezdtem, azthiszem 1MB-s volt.
-
FefeeX
veterán
válasz #19617792 #4055 üzenetére
Erre van egy szófordulatom... De az annyira nem nyomdafestéket tűrő... Akinek Te teszel szívességet, mert gyökér, nincs winje, nincs pénze se rá stb, és kér, utána meg pofázik...
Nálam a legjobb barátom exnője volt az aki beszólt, mert volt egy minimal nLite edit XP-m, amiben letiltottam alapból az autorunt, a lomtárat meg a vezérlőpult klasszikust állítottam alapértelmezettre, hát mindegyikbe belekötött, mert neki az kell... Mondtam neki vaze itt az origi telepitsed... Ha nem a haverom nője, úgy elküldöm a búsba hogy csak úgy durrog... Nem elég hogy szívességet teszek neki, a szabadidőmben telepítek a gyetva gépére, még előadja magát. Nem azt mondta simán hogy ő ezt szeretné, ő úgy gondolta hogy parancsolgat nekem....
Na hagyjuk is mert megint felmegy a vérnyomásom... -
FeRRaR1
őstag
válasz #19617792 #4056 üzenetére
Hát sokat láttam már én is, ebben az IT világban, Cd, DvD = Verbatim....
Leszarom, hogy a Sony + Philips találta ki, mert még is elég szarok voltak anno a DvDk amiket csináltak...
Alapból csak a 8.5 nél újabb MSN nem ment fel, de Win installer frissítés után már az is, ez azért van, mert ki van pucolva csúnyán
ZK
Most jól meg kapod Te....
nFos ennyi, elavult, akárki akármit mond, sosem kéne, nagyobb felbontásban, meg nem fogja meg az Atit, ennyi pénzt ölnek a játék fejlesztőkbe, és itt tartanak
Ati meg kapásból -100$ Ennyi, megteheti, ha ezek az árak ide is el érnek végre....
100 E alatt lehet a HD 4870 X2
nFos próbálja meg követni ezeket az árakat
FefeeX
Alapvetően egyet értek veled CPU/VGA fronton, minek a 4/2 magos, ha én is tökéletesen el vagyok mindennel szinte fullon tolom 1680x1050 be... /HD 3870 Asus Top+S1/
Atis elv társak, meg kell gyónnom egy bűnömet, tudom szörnyű lesz, de ez az igazság...
én egy Geforce Mx 200 32 Mb nevezetű használt csodával toltam még a Max Payne 1 et, és a Return to Castle Wolfit
Utána meg tértem egyből
9600 XT -> x700 Pro -> x1600 Pro -> x1950 Pro -> HD 3870 /-> HD 5870/90 /
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz subaruwrc #4061 üzenetére
szvsz 4850 esről ne váltsál sztem, minek? kell valahova több??
Persze a te dolgod, de én is válthattam volna mostanáb 4850/70 esre, de nem tettem, majd köv Dx 11 es HD 5850/70 re, mert addig felesleges pénzkidobás lenne, ha 1x most is tőkéletes, bár te tudod, csak le írtam a véleményemet
De te Ati után vettél nFost, ......
-
WesTM
őstag
válasz FeRRaR1 #4059 üzenetére
Így van!
Számolgassunk.
3850 vs. 9600gt: Filléres 3850, amit az utolsó darabok közül szinte kivétel nélkül 3870órajeleire lehet húzni, sőt tovább is, driver téren teljesen kiforrott, keveset fogyaszt, 1280X1024ig tökéletesen elég. 9600gt sehol nem lesz, mikor a 3850el még vígan lehet játszani. Alap órajeles teljesítménye szerény, de ki az aki nem tuningolj a ezt kártyát?
Teljesítménye húzva inkább a 9800gt felé nézeget, mint sem a 9600gt felé.3870-4830-9800gt Melyik erősebb? 4830! Melyik olcsóbb 4830! Melyik fog tovább használható maradni? 4830! (9800gt egy szánalom... Most jön a 3. újranevezése. Erre mit lehet mondani?) 3870 most tipikusan az a kártya ami nem teljesen éri meg az árát, mert ahogy nézem még elég sok pénzt elkérnek érte.
4850 512 vs. 9800gtx+ Melyik erősebb? Hol a 4850, hol a gtx+, legyen döntetlen. Melyik olcsóbb? 4850! Melyik lesz tovább használható? 4850! (9800gtx+ egy szánalom...Most jön talán 4. újranevezése.Erre mit lehet mondani? Nvidia kényszer kártya)
4870 512 ill.1gb vs. gtx 260 (192) ill. gtx 280- Azért ezekkel hasonlítom össze, mert mikor a 4870 megjelent ezek voltak piacon. A 4870 512 simán veri a 260 192-t. ez tény, még a ROSSZ driverekkel is. Az 1gb-os már több helyen veri el a 216sp-verziót(nvidia kényszer kártya), mint a 192-et, és igazából ezzel fer összehasonlítani, mert véleményem szerint az rv770XT már tud profitálni lentebb is az 1gb memóriából.260is 896 megás, gtx280 is 1 gigás,tehát így fer az összehasonlítás, sokkal jobban kiforog az rv770xt mint 512vel. Sokkal konstansabb teljesítményt mutat. Így már néha odanéz a 280gtx-nek is.
4870X2 vs. 295Gtx: 7950gx2? Siker vagy bukás? Nem nagyon emlékszik már rá senki.
9800 gx2? Elég rég nem hallottam róla. Nem nagyon emlékszik már rá senki.
3870 x2? Elég nagy siker volt. Nagyon sokan használják ma is, viszonylagos megelégedettséggel.
4870x2? Igazi állat kártya.És valószínűleg méltó utódja a 3870x2-nek. Teljesítménye brutális, az a kártya ami 2560ban még normálisan viszi a játékokat, no comment kategória. És a teszteket figyelve egyre kevesebb helyen látok durva driver hibákat. Nevezhetjük majdnem kiforrott dolognak.
295gtx? Félig meddig igaz rá az ami az atira. Csak hát árban sem 1 kategória, és ahogy az elődöket elnézem, ő is csak hulló csillag lesz. Elfogultság nélkül, csak az előzményre alapozva.Az összehasonlítás nem teljes körű, csak kiragadtam 1-2 dolgot, ami hirtelen az eszembe jutott.
Sokan támadják az atit, hogy lassabb 2-3-5 fps-el. Na de kérem nem is annyiba kerül!!!
Ebben az országban vagy a nagyon jól menő embernek nem számít az a 5-10 ezer forint,
vagy annak aki inkább a gépre költi az összes pénzét, más terve nem nagyon van.
Nekem is rohadt sokat számít az az 5 ezer forint is. néha még 1000is. Mert mellette rengeteg dolgot csinálok. Ne hasonlítsuk össze a subaru wrx sti-t a lambo gallardóval, mert igaz hogy van hogy az sti megveri a gallardot, nem lehet elvárni hogy mindig előtte legyen, mint ahogy ezt sokan teszik a kártyákkal.
Konklúzió.Atinak mit kell csinálni? A kezdetektől fogva fejlett technologiával gyártott kártyát, úgy árazza ahogy akarja, hisz még így is nagy nyereség van a kártyákon, és elég felhasználó barát szinten tudták tartani az árakat.(eltekintve a "válságnak" nevezett sikkasztó körútról).
Teljes erővel készíthetik a köv. gen kártyákat, nem kell erőfitoktatásra pénz, és energiát fektetni. Többet ésszel mint erővel. Messze nem vagyunk bajban jelenleg. Az ati tartja nagy valószínűséggel életben az amd-t.Nvidia mit csinál? A kezdetben fejletlen gyártástechnológiát át kellett állítani, modellciklus közben. Felesleges pénz, és idő kidobás. Folyamatosan újítgatni kell a kártyákat, hogy megállják a helyüket. Felesleges pénzkidobás. Folyamatos átnevezések, zavartság.
Kártyákat kénytelenek áron alul, minimális haszonnal tovább adni, különben a kutya sem venné meg a kártyákat. Az nvidiának nincs támasza, és ha nem jön be a gt300? akkor mi lesz. Az ati nyilván továbbra sem a leggyorsabb akar lenni, hanem a legjobb. Nem mindegy. A csakazértis magatartás nem kifizetődő.Aki pedig azt mondja hogy az vesz nvidiát, aki szívásmentesen akar játszani, azt kiröhögöm. Van ultrám, gtsem, volt 8600gt-m, ugyan ugy driver problémák, és a hétköznapi nyűg ott megvolt. Mióta 3850et használok, havonta 1 driver flash, egyszer beállítottam a kártyát, írtam hozzá egy biost, és üzemel mint eddig az össze vgam.
Akinél gondok vannak a 4870ekkel pl. ott user error van a levegőben. Ez persze nem 100%, de érdekes hogy néhány 4850/70 tulaj halálosan meg van elégedve a kártyával, hiba nélkül dolgozik a cucc.Ez nem vita kiváltó dolog, de szerintem kevés cáfolható dolog van benne. Ez a kegyetlen IGAZSÁG. És bármikor jöhet a következő csoda driver, amit most a 9.1el szerintem megkapunk. Gyanús a csönd. ÉS akkor fordul minden, megint nvidia lesz a drága, ati az olcsón a leggyorsabb.
Dávid és Góliát harc. Csak az a baj hogy Góliát egy szőrös majom, csak banánt kér.
dávid pedig remélhetőleg ésszel fogja megnyerni a csatát.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Minek jársz te oda?????
Mingyá' beléd kötök
Szívemből szóltál WesTM barátom, ott a pont, csont nélkül
És tegyük hozzá, hogy az nFos butítja a grafikát, ill sok tesztben le van írva, h csomó textúra hiba, nem működő élsimítás, vagy épp árnyék nincsen.... No Comment
Forza Ati, Forza Ferrari!
A büdös kurv@ életbe most buktam 3 $ a Party Pókeren
-
- = Zk = -
félisten
üdv uraim
Ferrari kollega:
hatalmas üdvözlés és köszöntés,de nenagyon virgonckodj...ugynézki meghalt a VGA-m.... WesTM pajtással hosszu hosszu tesztelgetés során haladtunk a hiba kereséséig,mignem egy fényképezőgéppel rögzitett crysis bench feltette az Ire a pontot....(erről bővebbet Ő tudna mondani)...ugyhogy most félállásban lebegek...a hajozás és VGA között....hmmWesTM:
alkoholáa cikkre irt reakciója a fórumozóknak igen érdekes,és tanulságos
-
WesTM
őstag
válasz FeRRaR1 #4065 üzenetére
Fiatal voltam és befolyásolható. Hozzátéve, hogy az ultrát ingyen kaptam, mikor még új volt megérte. Gts- meg a gt más tészta, akkor sem volt másra pénzem.
Nézegettem az f60at. Minél többet nézem megtalálom benne a szépet! ma néztem a vidit formulán, Hamilton alatt megállt a mclaren most a teszten. A motorok alig forognak, pont az a fordulat veszett el, amiért jártam a ringre.
Zk : Napok óta kerestük a hibát, op. rendszer reinstall minden játszott, mikor mélyen tisztelt cimborám átküldött egy vidit, egyből láttam valószínű kártyahiba. Villódzott a kép, nagyon nem egészséges összkép. És minden dx10 ill. 10.1 game pixel shader 1.1 hibával dobja ki. Driverek cserélve voltak, oprendszer cserélve volt, bios cserélve volt, alaplap chipset driver stb. csere. Úgy érzem kizártunk minden hibát. Most megy a kártya iponhoz, remélem ott is reprodukálja a hibát.
ÁLKOHOLÁ!!!! véled is!!!!
FORZA ATI, FERRARI, ÉS ATI BÁRÁT' FÓRUM IS!!!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
minden igy történt
tesztet nemtudsz,vagy láttál esetleg az új Sauberről? hamár F1....
szerk:mirrors Edge fullba megy nálamis ...röccenésmentesen...de télleg minden full!!
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #4068 üzenetére
Hát teszten nincsenek még ott, már pályára vitték amúgy az autót. Az új autóról vannak képek, de ha még nem láttad készülj a sokkra. [link]
Mirrors Edge egy jó példa hogy még lehet ma is normálisan optimalizálni. Bár ha jól tudom ue3 engine, ami alapból példás!!!
-
FeRRaR1
őstag
Ebbe sajnos bele kell, h kössek enVésedünk
Ott nincsen aminek igazán meg kéne terhelníe a gépet szvsz, van 1-2 szép hely, de karakterek alig, fizika, 1-2 tárgyat le számítva szintén alig, és annyira halott a környezet, és az egész város, a pláza, hogy rosszul vok tőle
Tény h nem rossz helyenként a grafik, de ez 2009-es évben sztem a minimum
szal nem a legjob, de legalább nem is rossz
Tudod, én igazából egy dolgot tisztelek a ME be, azt, hogy nem kell agyon patchelni, mint az mostaniba szokás, egy többé kevésbé kész játékot adtak ki, nem a 20. patchel vált teljes értékűvé, igaz nagyon egyszerű az egész, multi is...
De én ezt értékelem benne
ZK
iPon velem mindig rendes volt gar intézés terén, csak normálisnak kell lenni, nem hiszem h gáz lesz, de ha nem mindig produkálja a VGA akkor tapasztalatom szerint a szervizbe nem fogja
/tapasztalat/ néha rá kell segíteni
Ez van 1x már én is csináltam, ha garos, akkor nem akarok szar terméket használni, ki volt próbálva több gépen.....stb stb
Más
F 60 asnak nekem az eleje be jön végülis, nincsen vele gond, de a hátulja nagyon csúnyácska
-
- = Zk = -
félisten
jaj mien autó ez ..látom idén nem fogom figyelemmel kisérni az F1-et....
vmint elszoltam magam:mégis leállt a mirorrs edge ne mlepődöm me grajta...amugy fless játék
Ferrari:
kedves leszek egyértelmü.hisz amit tesznek nekemis és nekik is fontos.hameg náluk mükszik,nálam meg nem akk a dunába dobom a gépet cakkum-pakk!majd veszek egy tetrist....[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz FeRRaR1 #4070 üzenetére
Na nem vagyok hanyatt esve ettől eltekintve a mirrorstól. De legalább fut.
Én maradok a számomra megismételhetetlen Half-Life 2 sorozatnál, és az Rfactornál. Azokkal mindig nagyon jót tudok játszani, a Half-Life nálam a non + ultra.Zk barátom: Ha le akarod dobni szójjá' mert alá állok.
-
- = Zk = -
félisten
-
FeRRaR1
őstag
A HL Univerzum nagyon ütős, nagyon el lett találva, úgy ahogy van az egész
Ami nekem még Etalon, az a Max Payne 1-2, GTA Vice City, BioShock, Return to Castle Wolfenstein, F1 RFT 2008, Left 4 Dead, Team Fortress 2, Far Cry, UT 3, PainKiller, Stalker, Kane & Lynch, Call of Juarez, C&C Generals, Tiberium Wars, Minden ami HL, Flat Out 2, Doom 3, Dark Messiah, Brothers In Arms: Hell's Highway, S.W.A.T. 4, Battlefield 2-2142,
A teljesség igénye nélkül, ami épp be ugrott
De hülye leszek mindet össze szedni, majd ha gépek potyognak a dunába!
-
- = Zk = -
félisten
válasz FeRRaR1 #4074 üzenetére
álltalad felsorolt játékok közül nekemis bejött pár
de nem irom le,mert vki hüe a dunába akarja dobni a gépét,és szeretnék ottlenni kiváncsi vok rá...TI nem?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
FeRRaR1
őstag
válasz - = Zk = - #4075 üzenetére
Tudod mit, ha sikerül diplomát szereznem itt a fősulin, én az egyik gépemet bele baszom a Dunába, vagy Balatonba, vagy ami ott lesz
/És persze azon vagyok, hogy sikerüljön/
De persze nektek szólok előtte
(És a winyókat ki szedem )
Bár ez ebben a zöldséges grín píszes időkben, no meg gazdasági válságban nem a legjobb 5 let
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kipróbáltam a Crayon Physics Deluxe demóját, nagyon jó játék, logikás, aranyos, és a zenéje tetszik, nyugtató. Most szedem a teljest.
-
- = Zk = -
félisten
engem az érdekelne hogy miaz eljárás ha VGA-t cserélek...
kikapom a 3870 X2met,és bepaszírozok egy X1900XTX-et...kell-é vmi érdemlegességre figyelni?állitolag csak a drivert(katát) kell újrapakolni...!
mert pl bennem felmerült,hogy a Vistát újrakell raknom....hmm![ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
skacok a 4870x2 is tudja gyorsítani a CAD szoftvereket vagy csak a WS-es Firestream(FirePro,FireGL) változatok tudják?
mert ha jol tudom a WS-es kariknál nem a kártya miatt kell ilyet felárat fizetni hanem a szoftver/driver támogatás miatt...nem?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Kickass
őstag
válasz - = Zk = - #4084 üzenetére
nehogy azér uj rencert rakj driver uninstall, kártya kivesz, másik kártya betesz hozzávaló driver letölt és telepit, ennyi
-
No-kia
addikt
már rég jártam erre , de látom termeltetek rendesen, meg új tagok is vannak,
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
két név: balla diána(szerinte berény szar hely ), bíró gina, ismerősek?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
WesTM
őstag
-
törölt tag
Armin van Buuren: A State Of Trance, Episode 388 Csak úgy.
-
barnam_
nagyúr
Rádio1-en Ministry of Sound mix megy csek áut
Aktív témák
Hirdetés
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest