- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5850 üzenetére
őőő... miről is van szó?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5852 üzenetére
megoldjuk itt, vagy az erre szakosodott topicban inkább?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5853 üzenetére
vagy legyen pm inkább? ne szemeteljünk szét más topikot
-
keIdor
titán
-
Skizz
addikt
Én az ilyenekre azt szoktam mondani, hogy röhögünk rajta pedig sírni kéne. Évek óta csak bosszankodom, tüntetek, de nem használ semmit - demokrácia hijján. Egyebet nem tudok tenni, röhögök ezen a gyorsba összeszedett bagázson egy jót aztán megyek és teszem a dolgomat, ha már ők nem azt teszik...
-
Badman 4ever
őstag
Na visszatértem Egerből és még mindig szédülök egy kicsit...vajon mitől?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
subaruwrc
félisten
-
westcoastog
veterán
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #5859 üzenetére
üdvözlünk a klubban. engem meg kell mondjam a rajongói undorítanak el az envétől. volt pár napig 295gtx-em de meg kell mondjam nem éreztem hogy megváltottam volna a világot...
-
törölt tag
válasz subaruwrc #5860 üzenetére
nV-sek legfőbb érve ált Crysis, mert ott a leglátványosabb a kül ATi és nV között. Emellett még felhozzák, hogy a max fps nagyobb, mint ATik esetében, én úgy vagyok vele, hogy 60 fps fölött mindegy mennyi az annyi.
Felőlem mindenki azt vesz, amit akar. Nekem a nV-vel nincs különösebb bajom (bár az átnevezgetős fassága, nem fejlesztünk, vajazunk taktika nagyon nem szimpi), tulajokkal sem, csak az ilyen hozzáállásúakkal, mint Beowulf, mindenkinek tisztelem a véleményét, de a túlzott fanatizmust nem kedvelem. Nemcsak nV-sek között vannak fanatikusak, hanem ATi oldalon is, pl Sanyix, sniper elite (Core i7 és 2x 4870 X2, na ez túlzás), van, amikor Ő is marhaságokat hord össze. Most Beowulf hsz-ét mondatonként boncolgathatnám, meg is tehetném, de nem teszem, mert nincs kedvem olyan vitába bonyolódni, aminek nem lenne vége. Emellett nem szeretnék senkit se megsérteni akár ATI-s, akár nV-s. Ő is megszállott, én is egy kicsit, lehetetlenség objektíven vitázni, lásd Win + Linux flém. Hogy én miért vagyok ATI-s? Nem kényszerből, mert egyrészt szép emlékek fűznek, mind a 9200 SE-hez, mind uncsitesóm 9550-éhez, és nem mellesleg az ATI számomra mindig is szimpatikusabb, nemcsak hozzáállását tekintve, hanem termékeit is. Problémáznak a 4850 hűtése miatt, hogy meleg? Régen a 9800 is meleg volt, mégsem volt ekkora felhajtás körülötte, az is bírta, ez meg még inkább bírja, majd AMD úgy ad ki egy karit, hogy az gariidőn kívűl mindenképpen megfőljön? Vicc, szerintem, pl Bluegenenek is 4850-e van, mégsem hisztizik a hűtés miatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz subaruwrc #5863 üzenetére
Én se vennék semmi áron nV-t, nincs indok ami miatt nV-t kéne vennem, minden az ATI mellett szól. Nálam első és legfontosabb szempont az ár és az árért nyújtott teljesítmény, tudás. Ebben szerintem az ATI előrébb jár. Remek példa, hogy nemrég az MSI 3850 256MB 13K is volt (most sem sokkal drágább, kb 16K)...
Én is azt a szemléletet követem, mint amit Bluegene is, csak saját fűszerezéssel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
[link] Régi dolog, de elgondolkodtató!
-
Fecogame
veterán
Már lehet kapni az új 4770-et, 30k-ért.
Már most is megéri megvenni. 25k alatt meg egy álom lesz.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #5858 üzenetére
nemsemmi...
(#5866) Fecogame:nagyon bejön eza kari. de FULLHD-ra necces. így maradok a 4890 mellett
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #5869 üzenetére
A 4850 Vapor-X-ből kérek!
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
nekem 1 4850iceq jöhetne
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5872 üzenetére
az melyik a linkelt képen?
-
WesTM
őstag
Na mocorog a fórum, jó ezt látni.
Sziasztok Bácsik!!!
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5873 üzenetére
hát szetem semelyik
de ezeket is mind elfogadnám
Szevasz Bácsi! WesTM[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #5873 üzenetére
WesTM: Imhol léted üdvözítő a számunkra, mesélj, mi történt Veled kalandjaid során!
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Szia Pít mesterem mesélsz?
ugynézki megint bekell vinnem a gépemet Iponba(#5875) westcoastog: kéretik a linkelt képről választani
(#5876) EarL 007: tudom ,de a linkelt képen nem szerepel sztem
(#5878) subaruwrc: hogy mi? nem vágási nálam....
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5877 üzenetére
akkor jobbról a 3. szeretem a nagy tégla kártyákat
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5879 üzenetére
Neked eladom a 3870 X2-m. igazi Vörös Tégla Edisön. sőőőt! tartja a hőt! nemkicsit, nagyon!
[link][ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #5877 üzenetére
kaptam egyet kölcsibe, na
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #5881 üzenetére
áhh, értem
hálás lennék ,ha énis kapnék egyet. megnézném, hogy tényleg az alaplap kakukkolt-e be.Jah Sub, egy kérdés.
ha odaadnám az alaplapomat, letudnátok tesztelni? 4magos AMD-vel ,és (eseteg) egy 4870X2vel?...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #5875 üzenetére
Hááát. Tegnap előtt este szakítottam egyet, és eléggé megviselt a dolog. Nyitásnak utána fél órával sikerült úgy beállnom, amire még nem nagyon volt példa. Azóta pedig magányosan horgászgatok reggeltől estig. Majd elmúlik ez a korszak is.
A májusfa állítás viszont kegyetlen volt, ajánlom mindenkinek!!!
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5880 üzenetére
oké adok érte 1 3850et de a kemény 256mb-set
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5884 üzenetére
....megmég ~35ezret, és viheted
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5885 üzenetére
hát most úgy néz ki 8650-es phenom lesz belőle
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5886 üzenetére
procit veszel?
akkor odaadom étkezésiutalványért, nah?
[B(]#5888) westcoastog:[/B] én 6400+ BE-vel kezdtem..
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5887 üzenetére
f2-es windsortól hánynom kell ha tuningról van szó..
max 2951mhz de már azis 1,494v-feszen, hiába van ráaggatva 1 610grammos full réz turbina, lehűti nem az a gond, csak ekkora fesztől már a lapomat féltem
étkezési utalvány kilőve, még nem dolgozom
6400be az fincsi de nekem akkor elég volt az 5000+(eredetileg 4400+lett volna) meg lusta voltam gyüjtögetni[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5888 üzenetére
akkor marad itt a vga!
imádtam a 64+ -omat, csak a VGA bitang erős volt alá....igy procilimitet kaptam
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5889 üzenetére
látom odavagy érte
Ki szokta nézni a sóder klubbot? pont megy most , kihagyhatatlan -
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5890 üzenetére
háát...jah
sájsze!! elfelejtettem remélem nem amaradtam le semmiről nálam Alap...! Bödöcs, Kőhalmy, Kiss[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #5891 üzenetére
én az összeset imádom de a favorit Hadházi. Kiss , Kap
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5892 üzenetére
tényleg, hadházy
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #5890 üzenetére
énnn kisá olt
-
westcoastog
veterán
váá hülye reklám
már tűkön ülök kíváncsi vagyok már keroatis eldönti e hogy mehet e a biznisz -
westcoastog
veterán
Showder klubb: nem szörny az, videókártya gyorsító te hülye gyerek
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5896 üzenetére
-
westcoastog
veterán
Na vége lett sajnos lépek én is horpasztani, jóét mindenkinek!
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #5898 üzenetére
riszpekt
-
nixx-21
őstag
na mvian arcok? nagyon pörög a totyik
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- megfelelő táp
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest