- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamis HDD WD40PURX AliExpressről
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Badman 4ever #5500 üzenetére
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
Badman 4ever
őstag
Uhh, egy hozzászólás miatt átolvastam részletesebben az alapelveket és megijedtem, mert azt írja, tiltott a 3 sornál hosszabb aláírás...azt hittem 4 soros az enyém, de nem az szerencsére...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Badman 4ever #5504 üzenetére
vkinek szemetszúr vmi, azonnal szól úgyis. előszőr neked, aztán a modiknak....
szerk: és van kyrabaybee. Ő ki?
(#5506) subaruwrc: hehe!! ha csak a két VGA-t kell megtippelni, akor szvsz 6-700W-ot. ha egybe, akkor 800W
apropó, ki adta a két VGA-t, Sniper?[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5505 üzenetére
keress rá, meg fogsz lepődni
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
egyetlen egy Blogbejegyzés, és semmi más? kineka, mia...?
szerk: asszem likvidálom gépem néhány alkotóelemét (VGA, alaplap, memória. ezek közül vki(k) hamarosan repülnek)
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5508 üzenetére
készülj fel ha vmelyiket kiveszed akkor nem biztos hogy probléma mentesen fog működnia géped
-
- = Zk = -
félisten
nebaaa....
felkészültem. értelem szerűen csere, gariztatás lesz. kötelezően, mert ettől a hülye ramkezeléstől már herótom van!
amúgymeg nem tudhatod, hogy az én PC-m mire képes
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5510 üzenetére
jah nagyjából tisztában vagyok vele, enek örömére megyek aludni, jó nyolc
-
- = Zk = -
félisten
énmég keresztapuzom kicsit
guten 8" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
jó reggelt mindenkinek! nincs kedvem tanulni
-
No-kia
addikt
am a héten beadtam a jelentkezésem a jövöévre, emelt infó(8óraszámban) emelt matek , emelt angol(ez eddig is megvolt) plusz ami kötelező, remélem kibírom vhogy, erre felé is sok a hülye infóból, de mivel nem tudják h hova menjenek ezért ide jönnek, aztán meg majd kérik a segítséget, persze.... vanaki 27gigahertz-es P4ekről beszél meg mindenki fanatikus, nem azt nézik mit éri meg jobban, de csak túlélem
-
Badman 4ever
őstag
Kyrabaybee-t itt találod: :L
Ha pontosan akarsz tudni mindenről, olvasd végig legalább az első 50 hozzászólást.[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Badman 4ever #5515 üzenetére
meglátjuk!
-
No-kia
addikt
ez az 1000. közösségi hszem
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
WestM te hogy találtál meg myvipen?
-
Badman 4ever
őstag
Felfogadott biztos egy magánynyomozót...
-
subaruwrc
félisten
max load 817w komplett konfig.
-
- = Zk = -
félisten
válasz subaruwrc #5521 üzenetére
kapok vmit a tippemért? mert rajtam kívül senki más nem játszott!
(#5519) No-kia: elsem hiszed, milyen eszes gyerek. olyan embereket talált meg, hogycsak lestem.
-
nixx-21
őstag
na hi all szerintetek mit vegyek a gépembe?
VGA vagy RAM? most van rá egy oan ~16K HUF ennyit kaptam nagyitól msot szülinapra eddig mindig odaadtam fateréknak a pénzt h nállunk gyűjtöm...már van vagy 140K-m de azt most nem tudodm elkérni így most ennyi van sztetek? VGA vagy RAM?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
-
Badman 4ever
őstag
válasz nixx-21 #5526 üzenetére
Szerintem VGA-t....valami HD3000-es, mondjuk 3650 vagy valami hasonlót, ha a mostani kártyát is eladod vásárlás előtt.
-
nixx-21
őstag
ha mondjuk vennékegy 4670-et mennyire fogná vissza az 1 gb ram?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
hát h ha RAM lesz kkor már minőségi....Corsair Dominator 1066Mhz 2*1gb 10Kkörül van iponnál meg akkor a maradékból veszek egy pár ventit na akkor sztetek ez így jó döntés lesz?
igaz sokat nem fog javulni a játék élmény....4670-re jobban költeném szivem szerint
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
nixx-21
őstag
na ugy néz ki h egy Corsair dominator 1066 2*1 gbos ram meg egy CM TX2 hűtő a CPU-ra ez így belefér 15K-ba.....na vélemény?
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #5536 üzenetére
nézd meg az alaplapodat, hogy támogatja-e. én így futottam bele, és elkell adnom a crucialjaimat
-
Badman 4ever
őstag
válasz nixx-21 #5536 üzenetére
Az alapötlet jó, de vajon menni is fog-e ez így?
-
WesTM
őstag
ÁM BEKK!!!
Tiszteletem a bácsiknak!!!
Életem legmegpróbálóbb hétvégéén vagyok túl, de úgy néz ki túléltem.
STATE OF TRANCE 400 valami elmebeteg hattalmas buli...
Szedem le a napi mixeket, és hát ráz a hideg rendesen.
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
"Életem legmegpróbálóbb hétvégéén"
Mi volt az?
ASOT 400 nagyon komoly, Day 1 mixek megvannak, megvárom, míg a weloveatrance.com-on mind fent lesz.
-
- = Zk = -
félisten
nekem Armintól az áfteres zenéi jönnek be
néha egy kemény HC, vagy NGHOT parti után jó rajta ellazulni.
netán egykis Hernan Cattaneo....[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah megvan az új rang tanuni basztam megint, még jóhogy keddre kell az angol fogalmazás, így nem mradtam le semmiről
-
- = Zk = -
félisten
hát ezt hogy csináltad ilyen gyorsan?
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #5545 üzenetére
miért? tegnap óta csak 70 szakmai hsz-t csináltam
-
- = Zk = -
félisten
pff...
jár a szád rendesen...! jah. a kezed" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
na skacok úgy döntöttem h várok.....úgyis kedden lesz még a szülinapom...apuéktól még nem kaptam semmit emg még ott vannak a másik nagyszülők...meg legaláb meg tudom rendesen fontolni h mit vezsek.... amugy úgy néz ki össze fog jönni a money egy 4670-re ami oan 20K talán belefér még valami normális ram is
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5537 üzenetére
tényleg ? mennyibe fájnak? megyke rákeresek
szerk:basszus "csak" egyoldalaosok amik tudtommal nem mennek annyira jol mint a régi legendás a kétoldalas D9GMH chip-esek mondjuk lehet kivétel....mennyit futott eddig? (vagy nem is húztad? ja és pontosan mien chipek vannak rajta?)
mind1 azért érdekel h így nekem mint ati kulbos baártnak mennyiért adod?
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #5547 üzenetére
amugy kérdem alássan mi ez a hírdetés?????
nv karit keresgetünk?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest