- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz baleegamer #24482 üzenetére
Igazítsd meg a csatlakozót.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy jó ár/teljesítmény-ben megfelelő 4850est?? Nemrég tudtam meg, hogy jobbak, mint a 3870esek. Légyszi ne hurrogjatok le, amiért segítséget kérek, ahelyett, hogy többet olvassak vissza, mint 200 hsz.
-
-
DerStauner
senior tag
Nálatok a Grid teljesen leterheli a gpu-t??
Mert nálam nem. Ez akkor tűnt fel, amikor játszottam vele, és a hőmérsékletek nem úgy emelkedtek, ahogy szoktak. Egész tűrhető volt a kártya hőfoka. Megnézem a loadot, és csak olyan 60-70%-on állt. Játék közben. Nem amikor menüben vagyok, meg ilyesmi.
Mindenesetre érdekes.
-
front3r
őstag
Ez milyen lehet?
Xtreme-G 8.8 driverPS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
NKing
tag
válasz baleegamer #24509 üzenetére
Én 4870-hez 8.6osat kaptam. Azért egy próbát megér a drivercserebere. De a tünetből egyáltalán nem kizárt, hogy hardveres a hiba. Át kell nézni a gépet (érintkezési hibák, rövidzárak ), csatlakozókat, biost. Nameg a tápot is, főleg ha nem a legjobb minőség. De ha nagyon nem akaródzik, akkor cseréltesd ki mert biztosan hibás
DerStauner: Procilimit? Tolj rá egy kis AA-t, AF-et meg magas felbontást, aztán hátha
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz DerStauner #24510 üzenetére
Lehet h procid kevés alá, és azért nem 100% os a GPU terhelés
-
FeRRaR1
őstag
válasz DerStauner #24516 üzenetére
Igen elég, Vista a szorzó állítás miatt hülyült meg talán
Milyen felbontásban is tolnád?
-
idegbeteg18
tag
Sziasztok egy FSP 400W-os táp elég lesz egy HD 4850-hez illetve ehez a konfighoz:
Gigabyte EP45-DS3
Intel Core 2 Duo E7200
2*1GB 1066MHz DDR2 Kingmax?
Előre is köszi a válaszokat és bocsánat ha sűrűn feltett kérdés! -
NKing
tag
válasz idegbeteg18 #24520 üzenetére
Elég kell hogy legyen hozzá. FSP-k jó tápok. Mondjuk nézd meg, hogy jól adja e le az Ampereket De 4850-hez tuti elég 400W. Persze ne tegyél mellé 6 HDD-t meg Las Vegas Neon szettet Főleg ha húzod.
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
válasz idegbeteg18 #24520 üzenetére
Hello!
Sztem simaliba, az enyémet viszi egy 350W-os chieftec
-
bozont
veterán
válasz front3r #24511 üzenetére
Szerintem biztos nem olyan rossz, eddig a az XG forceware drivereit használtam és nagyon bevált mind. Kicsit folyamatosabban futottak a játékok és szebb képet adott mint a gyári driver. Egy próbát megér, ha meglesz az új kártyám ezt rakom fel alapból, vagy addigra már lehet a 8.9 is kint lesz.
-
Teng
aktív tag
[link] szerintetek miért van hogy itt azt írják hogy a 4850 nél a játékok 70%-ában a 9800gtx+ gyorsabb? azért mert 8.6os driverrel nézték, vagy miért lehet?
-
ktg3
őstag
válasz Overlocker #24480 üzenetére
de hardveres vmod nincs v nem találtál még?
kiv vagyok h olyan 1.4 - 1.45 ös magfesszel mennyit mehetnek..
sztem a 4850es akkor sem nagyon menne 900 fölé
4870esre meg akkor milyen hűtő kell -
FeRRaR1
őstag
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a Gygabite HD 4850 melegedésének a megoldása:
Lehúzod a venti csatlakozót, egy potméterre rákötöd (nekem ilyen a házam) és beállítasz egy még nem hangos fordulatra és ez a kis sz@r venti teljesen jól lehűti. (nem hittem volna, hogy ilyen hatásos) 40% húzás 2 3Dmark egymás után meg egy óra rainbow six vegas 2 után sem megy 70 fok felé.Azelőtt már amikor bekapcsoltamis 75 fok volt, a játéknál meg 89 fokr isfelment.
-
looser
addikt
Sziasztok!
Új GB 4850 behelyezve, 8.8 installva és valamit még hiányol a kedves az eszközkezelőben, nem tudjátok mi lehet?Szerk: A Hang, Video és Játékvezérlőknél jelenik meg ismeretlen eszközként.
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz Csorbi #24533 üzenetére
Köszi! S ennek nem kellene már a drivercsomagból merítkeznie? Egy 35MB körüli pakkot telepítettem (driver+catalyst), ez nem tartalmazza ennek a bigyónak a meghajtóját? Volt a game.amd.com -on egyéb média ingyombingyom telepítők, de azokra sosem volt szükség. Régen valamikor az Ati egy dvd lejátszót is adott a kártyájához (nálam R8500 körül volt), amit nagyon szerettem, lehet, hogy azok között a frissítések között kellene lennie? Tehát (most megnéztem ) erről a helyről kellene azt a nagy pakkot telepíteni, abban benne van a HDMI driver?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tibi34
tag
Végre énis beizzítottam a 4850-em,plusz 8.8-as drájver Volt meglepi,mert a rendszer igen-igen belassult.Sőt még az ATT-t sem engedi futtatni(reinstall driver).Ebből úgynézem Win telepítés lesz
" Ha kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok. " +1 Hofi: " Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak."
-
Csorbi
addikt
válasz tibi34 #24538 üzenetére
Csökkentett módban a driver sweeper sem segít? Csak meglepő a dolog, én nvidiáról váltottam, leszedtem a driverét uninstallal, utána restart, csökkentett mód, driver sweeperrel kitakarítottam minden maradékot, és aztán jöhetett a catalyst Azóta semmi gond. Esetleg próbáld ki, hátha...
-
lepence
tag
Hello!
Most vettem egy Gainward 4850 dual slotos kártyát
Mindenki szenved a 80C.-os kártyákkal
680/2200-on
Alapon 41 C
Terhelve 46 C
ventijét nem is hallo csak induláskorMindenkinek ajánlom ha nem akar szenvedni a ventikkel, fokokkal........
30 341 3606
-
Eagl3
veterán
válasz DerStauner #24516 üzenetére
Adatlapodat kitölthetnéd már...
-
hakos1987
őstag
válasz front3r #24511 üzenetére
kipróbáltam az x-treme G 8.8 drivert, 3dmark 06-tal és vantage-al.... nagyon minimálisan több pontot dobott, ez lehet hibahatár is.... szerintem nem a gyorsításra, hanem a bug-ok javítására figyeltek oda.... talán érdemes feltenni, talán nem.... akinek van kedve, tegye nyugodtan, problémát eddig nem tapasztaltam vele! remélem tudtam segíteni!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
westlake
félisten
válasz looser #24535 üzenetére
az a legegyszerubb, ha felmesz a windows update-re.. az autamatikusan leszedi hozza a drivert.. egyebkent a full catalyst pack-ben sincs benne ez a driver (legalabbis ugy tudom)..
mod: akinek van 4870 x2-je, az ira mar le, hogy tuningban meddig jutott a kartyaval/kartyakkal.. igazabol gyari huteses eredmenyek erdekelnenek.. en egyelore azt nem ertem, hogy ha rivatunerrel emelem a gpu orajeleket, akkor 790 mhz-nel mar fekete csikok vibralnak a kepernyon, ha viszont a control centerbol, akkor meg 800 mhz-nel sincs neki semmi baja..
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Eagl3
veterán
válasz DerStauner #24546 üzenetére
Aláírásba nem kell.
Ilyen hosszan meg pláne -
SteeWe
aktív tag
Sziasztok!
HIS HD 4850 IceQ 4 kártyájáról van már vmi hír? Lehet már kapmin itthon? Mikorra várható kb.?
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest