Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbchris

    senior tag

    válasz Márton111 #7446 üzenetére

    Pontosan ezt hallva gondoltam én is hogy ez nem favágó lap . Szerintem ez fémvágó nagyfogú szalag .
    Az a másik gép amit belinkeltél ha jól láttam akkor a Fagépszeres az tényleg jó :R ügyes volt aki kitalálta de van egy hatalmas hátránya : Ha bedöglik rajta valami akkor aztán repkednek ám a többszáz € javítások . Mindazonáltal nem rossz a gép és jól is dolgozik .

    thyeby #7449 :

    "Ha így lesz, akkor ősszel megkockáztatok egy vékony (2,7mm) hasítófűrészlapot is a feudtól. Ha jól emlékszem, azt titánnal erősítették. "

    Nahh ennek utánajárok én is ennek az extra vékony Freud lapnak . Öröm lenne ha tényleg így lenne nem úgy mint másik márkánál - nem írom nehogy bonyodalom legyen belőle de egy olasz lapra gondolok 3 betűs , azok szép és jók voltak de egy csomónál lett egy kisebb "pukli" a lapon aztán mehetett a kukába az egész annyira gyengusz volt .
    Szalagfűrészgépekről : A zöme ügyfélnek öntvény gépeik voltak pl a Kiskőrösi , az egy kíválóan bevált márka - nem bonyolult és minden van rajta minek kell , semmi extra amit ne tudnál otthon javítani rajta . Ilyen típusú gépet én is nyugodtan ajánlom neked ha beruházol akkor legalább 600-as kerékátmérővel ahogy írtam régebben is . Hiába vannak ezek a mostani Metabo és társaik . Jónak jók de nem az igaziak . Sokan inkább régebbi gépekre esküsznek .
    Ha igazán jól és gyorsan akarsz vágni hosszában akkor a delfinhátú szalagfűrészlap kell rá pl: ilyen van a Wood Mizer gépeken is . Lehet kapni ilyen fogosztású szalagot és szinte rohannod kellene mellette annyira gyorsan vág :D . Kár az ilyen műanyag gépekkel vesződni mint ami a videón is van , azért messze elmarad a Kiskőrösi gépektől , csak az a baj hogy már nem gyártják őket , de lehet hogy ebben tévedek :F Sok asztalos panaszkodott hogy a mostani gépek igencsak silány minőségűek a régebbiekhez képest .

Új hozzászólás Aktív témák