- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
udv mindenkinek.
hamarosan elerem az ostag-rangot es a napjaim is megvannak mar boven es ha ez megtortenik szeretnek egyeni avatart kerni.
oggy and the cockroaches-rajzfilmbol szeretnem valamelyik csotanyt, lehetoleg a dagadtat, vagy a lila fejut (nevuket nemtudom ) ehhez szeretnem a segitsegeteket kerni
itt van nehany kep
elore is kosziudv: Picco
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
ebbol mondjuk tudnal csinalni egyet? mondjuk a dagadtbol
nem muszaj egeszalakos, ahogy jonak latodamikor eloszor lattam oggy-t akkor mar tudtam h ezekbol lesz valamelyik az avatarom
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
ez az egy csotany nem tetszik, masik ketto a favorit
sajna kepeim nemigazan vannak, csak a sorozatbol tudtam kivagni aminek nem tul jo a minosege
elolvasom majd h hogy kell sajatkezuleg asszem irt ezzel kapcsolatban a logout-ra es probalkozok majd en iskoszonom szepen amugy a probalkozast
-
ádyz
addikt
Szerintetek ezt a Charizard-ot elfogják fogadni?
-
Jag
senior tag
Ha ez sem jó, akkor majd eset ránézek, most ezer felé vagyok.
-
MrWolf
csendes tag
Ebből tudnátok nekem csinálni egyet?
I solve problems
-
Picco
addikt
ezt eloszor olvasd el szerintem, messze van meg az a 600 hozzaszolas es a kb 3000 hozzaszolas
-
Cathfaern
nagyúr
Nagyon homályos ez a kép, újra kéne csinálni inkább.
Jag:
Ne haragudj, de nem igazán jók a képek amiket csinálsz. Szörnyen pixeles az összesnek a széle, s sokszor az arányok is teljesen rosszak. Nagyon jó példa erre a két dologra a #2805-ben és #2808-ban lévő képek.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Jag
senior tag
válasz Cathfaern #2825 üzenetére
Ezeket speciel csak pikk-pakk beraktam, hogy teccik e neki.
Közel sem végleges képek.
A sárkányost én nem látom recésnek. A kicsi tényleg rossz, de nem is végleges.Nem fogok órákat szöszmötölni egy képpel, ha nem is jön be neki. És lám, nem is tetszik neki.
Nahh, akkor majd csinál más.
Üdv,
-
addikt
Szisztok, mivel visszadobták a multkori avataromat, arra gondoltam, hogy ezt már úgyis nagyon kedvelem, tehát ezen kéne faragni egy picit, ha lenne valaki aki segítene ebben mivel én tök láma vagyok ehhez, priviben felvázolnám neki az elképzelésemet. Ezúton kérdezném a Kevdes Nagybetűs Huszárurakat, hogy ez ellen van-e kifogásuk?Mert akkor inkább hozzá sem kezdek
-
ádyz
addikt
Üdv.
Ezt a képet megcsinálná nekem valaki?
Tehát "kompatibilis" legyen az egyéni pofák szabályaival.
Köszönöm
-
ladybug
őstag
Nekem tetszik. Kicsit a csillogást még vedd le.
És ne add fel. Gyakorlat teszi a mestert. Ügyes vagy, és lelkes. Dolgozzgass csak.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ttower
aktív tag
válasz Cathfaern #2825 üzenetére
moongoose-é. én csak észrevételeztem hogy ott van egy fehér pixel
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Kivettem a hibás pixelt, plusz még amiket találtam:
Eagle16 - ami a sasodat illeti, ha megfogadsz egy tanácsot, én elvetném ezt az alapot. Szerencsére nagyon jó témát választottál, du. kutattam egy keveset, sok kiváló rajzosabbat találtam, szerintem adj azoknak is egy esélyt.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
RoyalFlush
őstag
válasz Janoska26 #2827 üzenetére
Lolka és Bolka (valamelyikőjük)?
didyman: azok közül, amit ladybug linkelt az utolsó nem tetszik?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
didyman
őstag
válasz RoyalFlush #2837 üzenetére
Az utolsó nem... Amit Jag csinált, az még nem jó Szerinted?
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
Agostino
addikt
válasz Eagle16 #2839 üzenetére
Üdv.
Szerintem mellesleg ez tök jó szárnyaskép, megmaradnék mellette, de itt van még pár amiket tegnap találtam : ő meg ő. Mondjuk a 2. ból nem tudom mennyi részlet maradna kicsinyítés után.
ádyznak:
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Eagle16
addikt
válasz RoyalFlush #2842 üzenetére
A középső tetszik...
Van még egy ilyen is:
Hmmm...ez még kicsiben is tök jó. Lehet hogy ez marad. De még nem biztos.[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Agostino
addikt
válasz RoyalFlush #2842 üzenetére
Üdv.
Hát, egy kicsit megint állítgattam erre-arra a színeket, de mivel többségében a fekete dominál, nem tudom merre kellene még vinnem. Száj vonalát látni, mellszőr szerű pamacs szintén kivehető, orr a régi:
-
RoyalFlush
őstag
válasz poffsoft #2848 üzenetére
Aha, kissé ovális alakú ..
Szeintem is az a legjobb, és ez: (persze áttetsző háttérrel)
Egymás mellé teszem a három Shadow változatot:
1. 2. 3.
Szerintetek melyik sikerült a legjobban, vagy mit kellene még rajta alakítani?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest