- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz Nyugdíjas #3200 üzenetére
Üdv.
Akkor ide posztolok. A nagyon találtam hátul pár felesleges pixelt, azokat lenyestem, a jóval meg felülírtam az FTP-men lévőt - vagyis amit linkelsz - így most a jót látni már. Én a magam részéről nem látok rajta semmi hibát amúgy.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #3192 üzenetére
az egyik Modi már itt rábólinott
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Picco
addikt
na osszeszedem ide a probalkozasokat, eredeti verziokat.
Jag altal keszitett elso valtozat:Abostino altala keszitett (eddig nekem legjobban tetszo) :
es vegul de nemutolso sorban Hasek is csinalt nekem kicsit es nagyot is:
itt van nehany kep amibol tetszene a dagadt csotany
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
jujj, veletlenul elirtam Agostino nevet, bocsanat erte
tehat kerdes/keres az lenne h kinek hogy tetszik es hogy ezek a kepek jok e alapnak vagy mindenkeppen jobbminosegu kell?
aki eddig is faradozott a leendo avataromon annak nagyon szepen koszonom
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz RoyalFlush #3208 üzenetére
az meg elegge pixel huszar. talan kicsit sapadt is...ilyenkor utalom h nem ertek a photoshophoz
-
ladybug
őstag
válasz RoyalFlush #3208 üzenetére
Nekem is, de Jag #3212-je is jópofa.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Azt hiszem, hogy lassan én is kaphatok saját avatart, de van egy óriási félelmem: a 2 lehetőség, akikből szerettem volna választani: Goku, és Piccolo mindketten foglaltak. Lehetséges, hogy őket ábrázoló, de csak hasonló (tehát nem ugyanolyan) képet válasszak?
Esetleg Goku-t gyerekkorában?
Nem tudom, hogy ki az absolut illetékes a témában, bízom benne, hogy olvasni fogja a kérdésemet.
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #3218 üzenetére
Akkor a "hasonló" az nem eléggé különbözik, ugye?! Kár, de mutatom a gyerekkori képet, mondasz rá véleményt?
1
2 ez már méretre is van vágva.
Esetleg mikor Supersaiyajin?(asszem jól írtam...) Akkor aranyszínű a haja?Jujj, de izgis!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #3220 üzenetére
Nekem bejön a kis ártatlan gyerek. Naaa! Nem kell rosszra gondolni!
Akkor mi a teendőm a továbbiakban?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Játékos #3219 üzenetére
Szerintem ebből az első ami jó egyedül (az viszont tetszik nekem is). A második túl kicsi ahhoz, hogy lehessen kezdeni vele valamit, a 3.-hoz meg elég hasonló ami nemrég került a requestbe, illetve nem is biztos, hogy szépre meg lehet csinálni.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Játékos
addikt
válasz Winner_hun #3222 üzenetére
Yes Sir!
Ebből fogok csinálni, first HSZ-t bemagolom. Sajnos csak otthon tudom megcsinálni, itt a melóban nem adottak a feltételek...
És miután kész van? Mindegy, majd akkor szólok.
Esetleg ha valakinek sok a szabadideje, akkor segíthet, nagyon szépen megköszönném neki!Szerk:Cathfaern:
oksi, egyetértek, igazából ez a kép a leginkább "avataros".[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
bandus
veterán
tiv-nek egy alternatíva.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
VR6-Fan
veterán
Ismét sziasztok!
Van-e még bármi féle technika probléma a képpel?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Agostino
addikt
válasz Játékos #3229 üzenetére
Üdv.
Azt sajnos nem tudom, hogy mikor használhatod, esetleg várj amíg érkezik pár vélemény. Közben itt a kicsi, levettem a kezét, mert nagyon kevés látszódott belőle, szóval átrajzoltam állát, így sem a legjobb, de a korlátok adottak:
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
VR6-Fan
veterán
válasz Cathfaern #3234 üzenetére
de egy ilyen arcképnek az is a lényeg hogy fedje nagyából a felhasználót akit takar úgye? már pedig aki ismer elmondhatja hogy talán ezt fed a legjobban.
konkrétan min lehetne még korigálni?
nagyon más meg nem jöhet szóba, mert azok még neccesek se lennének...
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz VR6-Fan #3235 üzenetére
Szerintem Te nem nagyon hasonlíthatsz egy nyuszira, pláne nem egy mérgező folyadékos hodóra...bocsánat!
És a kis Gokuhoz mit szólnak?
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz VR6-Fan #3230 üzenetére
Technikai probléma szerintem nincs, csupán nem illik az eddigi arcképek közé, illetve fura még mindig nekem, mert a felirat olyan, mintha a nyuszi "belseje" lenne. Így elég morbid. Javaslom csak a nyuszit, mert szvsz az is jópofa, egy kis színt vinni bele, és máris jó.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Játékos
addikt
válasz ladybug #3237 üzenetére
Esetleg a piros helyett, ha más színt használna, akkor nem lenne ilyen belsőség kinézete.
És Goku, amit Agostinop készített, az milyen?[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz Játékos #3236 üzenetére
Jah hát ha így, de majd ha vissza jöttél úgy hogy tudod mit jelent ez a páros beszélhetünk(google a barátod->"VW rabbit"/"VR6"). És legalább nem sírok minden 2. órában hogy mikor kaphatom meg az arcképem...
ladybug:tudtam hogy ki kellett volna emelnem hogy technikai...
-
Játékos
addikt
válasz VR6-Fan #3242 üzenetére
Szia!
Én nem vagyok vitatkozós ember, még sokkal fontosabb témában se. Azt elárolom, hogy amióta létezik VR6, azóta tudom, hogy mit jelent, nekem is bejön! Annyira biztosan nem, mint Neked, de azért tetszik!
Ugye az, hogy "És legalább nem sírok minden 2. órában hogy mikor kaphatom meg az arcképem... " azt nem rám értetted?! Ha igen, muti meg.
BÉKE![ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz Játékos #3239 üzenetére
Üdv.
Semmi gáz. : )
Tanács: modkerben szerintem üttesd ki az 1929-es kicsijét arra, amit ide linkeltem, 1930, 1931, 1932-re meg akár deletet is kérhetsz. Ámbár nem tudom rikvesztben szoktak-e törölgetni...
-
FefeeX
veterán
Hali, tudna pls segíteni valaki?
Eljutottam egy darabig PS CS3-al, de lehet át kéne színezni picit, meg a kicsi méretet valahogy nem tudom összehozni...Linkelem hozzá a PS anyagot is: itt
Előre is nagyon köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest