- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Szerintem egy fhd-s air is fasza lenne már. Ez már alap a mai világban. 12-est kivezetnem,ki vesz ilyet? Egy-két dubaji picsa
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. 2017 -es touch nélküli macbook pro mennyire ajnálott? Ha esetleg valaki haszál ilyet ajánlaná e?
Szerk: van értelme várni az újabbakat vagy nem lesz frissités ősszel ?[ Szerkesztve ]
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Beneveztem egy 2017-es nTB 13-as MBP-ra, sok-sok évnyi Windowsozás után még nagyon ismerkedési fázisban vagyunk. Rendelek hozzá pár apróságot (tokot, kendőt, stb.), viszont az USB-C HUB-oknál kicsit elbizonytalanodtam. Mennyire gyakori ez a Wi-Fis probléma, illetve van e arról info, hogy esetleg csak az egyik oldalra bekötve jelentkezik (nálam ugye csak bal oldal jöhet szóba).
Ár/érték arányban eddig eléggé bevált a Ugreen, Amazonról is rendelhető. Sajnos írják páran, hogy találkoztak a problémával, másrészt a gyártó is bevédte magát azzal, hogy lehet érdemes lenne legalább 1 méter távolságra növelni a HUB-MBP távolságot. Na ne vicceljünk Szóval érdekelne, hogy mindegyik HUB rizikós, vagy el lehet ezt kerülni valahogy?Xbox GT: nozsolt
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #69652 üzenetére
http://www.arrayoflilly.com
-
hszilard666
veterán
Köszi!
Az elmúlt 2-3 hónapban volt nálam 3db 2016-17 13” es pro, 2db 15 ös tb os pro, és végül mégis a 12” es pöttömmasinát tartottam meg. Full jó hogy könnyű, semmi hangja, szép kijelző, és tényleg annyira pehely hogy aztbsem érzem hogy nálam van.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
kchris78
veterán
-
EXA
aktív tag
Sziasztok!
Xcode-ban app buildeles utan,amikor elindul a simulator es ott nyitja meg az appot, nem lehet az beallitani,hogy ne nyisson mindig minden egyes forditasnal es futtatasnal uj simulatort, hanem mindig abba nyissa meg,ami mar egyszer felallt? Egy kis 4gb-os macbook air-em van,de ez a muvelet olyan szinten lassu a gepen, hogy nem sok kedvem van igy csinalni . Lehet ezzel esetleg valamit kezdeni vagy majd alljak neki talan egyszer megint ennek az egesznek,ha esetleg vettem egy ujabb,komolyabb gepet?
-
Misi1979
őstag
Egyébként nem érzed, hogy néha picit túltolod ezt a stílust?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Ragnar95
félisten
A már megnyitott Simulatorban kéne futtatnia az appot, hacsak nem állítod át buildek között hogy más eszközt szimuláljon. Melyik macOS és Xcode verzió van fent a gépeden?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sztikac
őstag
12-est kivezetnem,ki vesz ilyet? Egy-két dubaji picsa
Nem akarom itt az offot szaporítani de több cégtulajt és vezetőt is ismerek akik 12-es Macbook-ot használnak.
Szóval ha annyira alkalmatlan lenne mindenre az a gép, már csak nem szenvednének vele (tekintve, hogy többségük _akármelyik_ jelenleg kapható gépet megengedhetné magának). -
Mr.C
őstag
Üdv!
Elég régóta jelen van a mostani problémám, eddig igazából annyira nem zavart, de most van időm megkérdezni:Ezeket vajon melyik alkalmazás kreálja?
Ha törlöm, újraterem, rengeteg ilyen -nagy része üres- mappa van. Itt a teljes tree róluk. Amiben meg van file, abban file van azaz ténylegesen *.file
A Downloads mappában nincs applikáció vagy igazából fogggalmam sincs mi/melyik/mért lehet....macOS HS 10.13.6.
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #69670 üzenetére
Szerintem senkit sem érdekel ez a stílus.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Mennyire szívás US billes gépet használni? Sose volt, de láttam egy szép 12” es macbookot space grey színben, gondolkodom hogy beleugrok, csak ugye US.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz hszilard666 #69676 üzenetére
Ez egy nehéz kérdés. Windows alatt rengeteg US billes gépet használtam, sosem volt szívás, az alap bill. layout is tökéletes volt: minden a helyén, csak az í volt az alt-j, és a Í az alt-I helyén. Annyira megszoktam, hogy magyar billentyűzeten is mindig így használtam.
Ugyanakkor Mac-en alapból a 0 szar helyre került, a hosszú i-k dettó, azt éreztem, hogy ezt sosem fogom megszokni.
Viszont több módszer is rendelkezésre áll, amivel percek alatt testreszabható.
Ránézésre úgy tűnnek, hogy sosem fogod megérteni, hogy kell csinálni, de ez nem igaz. Ukulele vált be a legjobban.
És az a legjobb, hogy már van kész layout, amit át is tudok neked. :-)
Én meg itt tartom őket, több féle van, a sajátot szeretem a legjobban, de próbálkozhatsz.
[ Szerkesztve ]
http://www.arrayoflilly.com
-
r3dsnake
nagyúr
Részemről kizáró ok volt, amikor gépet vadásztam, hiába volt jó áron.
-
-
r4z
nagyúr
válasz ArrayOfLilly #69677 üzenetére
A 0-í a bill inicializalasakor cserelodhet fel, egy fajl torlesevel megoldhato a problema.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
lmno
őstag
Szerintem Macet magyar billel szívás használni
Legalábbis programozáshoz mindenképp. Van olyan spéci karakter , amihez 3 billentyűt kell lenyomni.
Én angolt veszek legközelebb, az tuti. -
nagyúr
12 éve kizárólag US billt használok Win és OSX alatt, semmi hátrányát nem tapasztaltam.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
hszilard666
veterán
Köszönöm a fejtágítást, akkor bele is vetem magam.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
rootkiller
őstag
Szívtam egy sort az Crucial MX 500 SSD-vel - nem ismerte fel a telepítő a lemezkezelőnél, nem is látta az eszközt. Külső tokban le kellett formázni, utána gond nélkül ment.
1600-as ramokat rendeltem az Early 2011 MBP 13-ba, és nem hogy viszi, rá is jött hogy 1600-as, kérdés hogy mennyi a valós sebesség, majd checkolom. Most úgy tűnik az akkuval sincs nagy gond, eddig úgy tűnt hogy az meghótt, úgyhogy az akku rendelést le fogom mondani, mondjuk benne van 920 ciklus, de ilyen 80%-os az állapota.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Igen, ezt tanúsíthatóm, <> az alt-shift-y és alt-shift-x például, # az alt-shift-3, a \ is el van rakva az alt-ü re.
De nekem sose volt másmilyenem, csak magyar. Anno volt egy Hackintosh Dell netbookom még azokban az időkben 10.6.7-tel, és nem lehetett 10.6.8-ra frissíteni pedig a java kívánta volna, ott volt í és 0 para
Artengo TR 990 Pro
-
Mr.C
őstag
válasz rootkiller #69688 üzenetére
Igen, a Dell esetet megértem. Ha nagyobb doksit kell írnom, a nagy "Í" mindig a vágólapon van
sudo rm -rf /*
-
nagyúr
válasz rootkiller #69687 üzenetére
Nem mondod. AltGr+j, i nekem sokkal jobban kézreáll, mint a kényszermegoldásként a magyar billentyűzetre felerőszakolt í, magyar kiosztáson is gyorsabb mint keresgélni a sarokban - legalábbis nekem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Smiley
addikt
Arrol nem is beszelve, hogy magat adja egy csomo shortcut es combo... btw szivlapattal kellene utni azt amelyik megcsinalta a magyar kiosztast mac-en. En probaltam az ISO angol kiosztast is ANSI mellett, de a bal oldali hosszu shift nagyon hianyzott.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
őstag
Sziasztok,
Melyik MacBook Pro / Air ajánlott vétel használtan jelenleg 13”-os méretben?
Átlagos tartalom fogyasztás, képek szerkesztése maximum.Ahogy olvastam pár évjáratnál nem sikerült jól a billentyűzet stb.
Köszi
-
DonTuros
tag
Sziasztok srácok!
Olvasgattam feljebb, hogy van probléma a Wi-Fi-vel USB-C HUB használata esetén, de eddig gondoltam, hogy csak én vagyok bal..sz, haha.
De nem minden esetben történik meg. Ha a jobb felső portot használom, akkor teljesen meghal egy külső HDD, meg egy SDXC kártya esetén; míg a jobb alsó port esetében ez nem történik meg, hanem ott gyengül a jel. Kb. az ötödére, mint rendes esetben. Uhh, és elfelejtettem mondani, de a HyperDrive modellt használom. Esetleg, hogyha cserélnék egy külső, vezetékes hubra, akkor jobb lenne?
Jó lenne egyszerre használni a külső HDD-t, az SDXC kártyát meg a Wacomom is, miközben a klienseknek feltöltöm Driveba a képeket, akár válogatni, akár kész átadásra. Így egy kicsit zavaró, hogy ez egyszerre nem valósulhat meg.
Amúgy, egyszerre OFF is meg nem is, DE:
Szerintetek (kicsivel több, mint) 300 ezret megért teljesen újonnan a legalapabb MacBook Pro 13" nTB 2017 Mid model? Egyszerre gondolkozok, hogy fáj is a szívem, meg nem is. De ennyi pénzért nem hiszem, hogy normális, minőségi gépet kaptam volna.
https://www.akosturos.com
-
vasi89
addikt
válasz sztikac #69663 üzenetére
az a macbook max státusszimbólummnak jó. Cégvezetőként megveszi mert megteheti de a hardvert nézve, komoly munkára nemhiszem h használja mert alkalmatlan. Az h miért nem inkább pro-t vesz. Gondolom amiatt mert a 12"os nagyon könnyű és kevesebb helyet foglal a táskában. Könnyebb a starbucksba is kivinni délben egy kávére
-
vasi89
addikt
válasz galaxys80 #69699 üzenetére
Én nem gondolom. De a pro mellett pro árban Én sem látom értelmét a 12es macnek. De fentebb ezt próbáltam fejtegetni h vajon miért fogy. Mert régen a white széria ugyan azt tudta mint a pro csak olcsóbb kivitelben. a 12es meg már megjelenéskor egy jelentéktelen speccel rendelkező túlárazott játékszer volt. Lenne amúgy értelme de nem 500ezres kezdő áron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest