Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz lugosi #33418 üzenetére

    Na igen, ilyen hardverrel kínszenvedés lenne PC-t használni, OSX-el meg használható még a gép. Én 2 éve váltottam egy az általad leírt hardverű iMacre, csak abban SSD is volt és bár nyilván az SSD is közrejátszott benne, de mindennapi feladatokra gyorsabb volt, mint az i5-ös PC dGPU-val HDD-vel.
    Ez az, amit nem tudnál eljátszani windows-zal, hogy 6 éve újratelepítés nélkül, 6 főverzió frissítést végigcsinálj... Nekem 1 évnél tovább sose bírta egyik win verzió sem.
    Stabilitásban sajna a Yosemite óta nincs előnye az OSX-nek, de funkcionalitásban még mindig annyival többet tud, ha az ember belecsöppen az Apple ökoszisztémába.
    Ár/érték arányban mindenképp az USB3-as 3.5"-os külső HDD a nyerő adattárolásra, én is ezzel élek, ha viszont a sebesség a fő, akkor USB3 házban SSD vagy ha tényleg minden MB számít, akkor TB házban SSD.
    Jaja, a 17"-os gépeik megszüntetését én is sajnálom, bár használtan még ki lehet fogni 1-2 jó darabot, de nem maiak már azok sajna.
    alek41: hát nem tudom, nem hiszem,h egy hétköznapi usernek ne tűnnének fel azok a hibák, amiket nálam a Yosemite előhoz, bár az is igaz,h sok ezek közül amiatt van, hogy tényleg nagyon sok appot hagyok egyszerre megnyitva, de ettől még az tény,h Mavericks alatt ugyanilyen használattal nem voltak gondok és vannak hibák, amelyektől hemzsegnek a fórumok (Safari memory leak, ami a fő gond, a letöltőcsík beragadása már csak hab a tortán), így ezek nyilván nem egyediek.

    [ Szerkesztve ]

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák