- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Szerintem magyarorszagon kell a vasarlast igazolo bizonylat hozza. Nem tudom ezzel meg nem jatszottam. Itt nemetben tudom, hogy az elado is regeli a gepet eladaskor (csak nem ugy ahogy te). Es onnantol el a gari. De lehet ez is valtozik cegenkent. Gozom sincs mi a fama erre de ha egy ev utan regisztralod es elviszed gariztatni amikor reg szerint meg csak 3 napos a gep akkor azt nem fogjak elhinni Apple hiresen profi abban, hogy hogyan lehet elallni a garanciatol.
Abban biztos lehetsz, hogy pont az Apple nem ad a kezedbe egy olyan lehetoseget, hogy onnantol el a garancia amikortol regisztralja a vasarlo. Elkepzelhetetlen. Mi van akkor ha valaki soha nem regisztralja? Amugy komolyan nem tudom, hogy mi a hivatalos allaspont ezzel kapcsolatban. Mi "csak" szervizelunk es nem kereskedunk a gepekkel. Ha behoznak egyet akkor en darabokra boritom a gari nekem 8. De eddig meg a gari idoben szetszedett gepeket soha nem dobtak vissza kesobbi hivatalos javitas eseten. Van, hogy nem lehet valamit gariban javitani...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, karcmentes állapot, hibátlan gép!
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest