- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz tigomigocika #21552 üzenetére
Valószínűleg nem támogatott OS X alatt az általad használt USB/Ethernet átalakító.
-
biker
nagyúr
válasz tigomigocika #21552 üzenetére
nem hálókártya köt kell keresni, usb eszközök közt, mivel usb eszköz
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Másodszor fordul most már elő, hogy az Íróasztalon vannak ikon helyek, ahova nem tudok húzni elemet, mert eldobja, mintha lenne ott valami.
Ez mitől van, és mit tudnék tenni ellene? -
atika88
senior tag
Egy láma kérdés: Vagy egy Mid2012-es MacBook Air-em, lehet-e monitorként használni egy rökött eszközzel (jeleng eseten egy kis HTPC-ről lenne szó...). Vagy ezzel oltári nagy marhaságot kérdeztem most?
-
tigomigocika
senior tag
Most egy ujabb téma...
Hogyan tudok telepitett alkalmazásokat letörölni?
Van ehez egy progi?
Michrosoft world hem megy,,,,XBOX LIVE: rolandinho007
-
rjg
őstag
válasz tigomigocika #21562 üzenetére
Harmadik hozzászólás MS-nél szerintem az 1. pont érvényes
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Ragnar95
félisten
válasz tigomigocika #21565 üzenetére
Általánosságban pedig az Alkalmazások mappából vagy Launchpadről a kukába húzod az appot és törlődik is. Néhány appnál van külön Uninstaller, ott pedig azt lefuttatod.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tigomigocika
senior tag
Tudna valaki ajánlani egy jó kis csengőhang szerkesztő progi ?
Állítólag itnuessel is lehet de nem tudom hogyan..XBOX LIVE: rolandinho007
-
Ragnar95
félisten
válasz tigomigocika #21567 üzenetére
Én a Free Ringtone Makert használom, Mac AppStore-ban fellelhető.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zjunior
veterán
-
Zjunior
veterán
Nem postolok Macbook pro pletykákat, de ha úgy lesz akkor jó lesz...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
csabi94
őstag
Sziasztok, megvettem az Air-t amit múlt héten linkeltem. A kérdésem, hogy hogy lehet gyári visszaállítást csinálni? Vagy újra kéne tenni a rendszert? Mert igazából nincs belakva, tehát használhatnám így is, csak ha már most ismerkedek a rendszerrel, kezdeném mindjárt az elején.
Olyan gyári visszaállítás mint telefonoknál, nincs?
Köszi!
Üdv,
Csabi. -
tigomigocika
senior tag
Hali!
Abletonban tud valaki segiteni?
Használ valaki ilyen progit?XBOX LIVE: rolandinho007
-
buvartacsko
addikt
válasz CharlieDrop #21578 üzenetére
elvileg holnap kiderül hogy lesz-e valami. örülnék a 13-as vonal is kapna 16 giga ramot, vagy valami extrát. ennyi pénzért bőven beleférne.
-
brumi1024
veterán
válasz CharlieDrop #21578 üzenetére
Csak a szokásos 2-300 MHz plusz, semmi komoly váltásról nincs szó. Teljesítményben nem fogod érezni. Inkább a GPU-t kellene újítani, a 750 már nem szimpatikus ennyiért.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Most tervezem egy Macbook beszerzését mivel elegem van már a kék-halálokból..... Olvasgatom a topikot és jól gondolom ha min 8GB-t szeretnék és retina felbontást akkor a Pro az én megfelelő választásom? Van iPhone-om illetve egy iPad Air-em így van némi kapcsolatom már az"alma" rendszereivel de persze ez semmit nem jelent.
A notebook-ot szinte csak netezéshez,Youtube-hoz...néha egy-egy filmezéshez használnám....illetve némi torrentre is ez megoldható ugye minden gond nélkül a kinézett típussal...
Szívesen fogadnék minden tanácsot útbaigazítást...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
nagyúr
válasz 206 cc #21582 üzenetére
Ha retina felbontás, akkor csak a Pro jön szóba jelenleg. Ugyanakkor, ha netezni, filmezni kell, akkor arra azért nem létszükséglet a retina. A 8 GB mindenképp ajánlott új gép beszerzésénél.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
206 cc
senior tag
Szívesen megnéznék egy úgymond sima és egy retina felbontást is 13'-on....sajna vidéken lakom...ha valakinek lenne a közelben és segítene nagyon hálás lennék érte....bár az iPad Air retina és az tetszik....
Alföldön lakom....Nagykáta-Jászberény-Cegléd ami közel lenne nekem...
Amennyiben megfelelne a "sima" felbontás úgy van 8GB verzió másból is nem csak Pro?[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Misi1979
őstag
Van valakinek "fölösleges" Magsafe2 85W töltője? a bolti 26k-s árnál olcsóbban, ofkórz
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
-
-
nagyúr
válasz 206 cc #21584 üzenetére
Air-t is választhatod, kérhetsz bele 8GB RAM-ot, úgy a Store-ból 350k-ra jön ki (128-as SSD-vel). A 13-as Retina Pro 8GB RAM-mal (256-os SSD-vel) 470k, míg a nem Retina 13-as Pro 8GB RAM-mal 407k (HDD-vel) ugyanott. (Persze nem csak ebben különböznek.) Ha valóban arra fogod használni, amit írtál, akkor szentem a 8GB-os Air jó választás lehet 350-ért.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
206 cc
senior tag
Nagyon szépen köszönöm...
Pont most akartam kérdezni hogy nálunk is lehet az Air-t 8GB-vel kérni,mert az oldalon nem láttam kint azt a modellt...de így tiszta minden...
Olvasgatom még az oldalt,mert szoftverek területén is kellenek az infók...még egy fontos dolog...úgynevezett külső háttértárat szeretnék hozzá használni.Ez csak Apple termékkel megoldható vagy van más lehetőség...pl. van média lejátszóm amihez jó lenne...vagy biztonsági mentésekhez ugye....fotók főleg..206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
Handball94
aktív tag
270k-ért 128GB,4GB MBA jó vételnek számít, ugye? (Új,megbízható helyről)
-
nagyúr
válasz Handball94 #21593 üzenetére
Az "új" itt mit jelent? Bontatlan, vagy legújabb szériás?
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Hétvégén beüzemeltem az SSD-HDD duót. Egyedül az iPhoto-val van gondom. Tegnap este "beüzemeltem" a régi library-t, működött is rendesen, ma azonban ezt dobja ki
Tudnátok segíteni?
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
nagyúr
válasz Handball94 #21597 üzenetére
Ha 13-as, akkor megéri, mert azt most 320-ért kapod meg Store-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- Eladó 16" M3 MAX Macbook Pro Asztrofekete 2026 Dec.27-ig Garancia
- Apple MacBook Pro 2011 13" i7 8GB RAM 256GB SSD
- MacBook Pro tok tomtoc Sleeve Kit - 14" , fekete
- Macbook Air 2017 A1466 (13" 1440x900 kijelző, i5 1.8GHz, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest