Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz FIREBLADE78 #19238 üzenetére

    Te is szegedi vagy?
    Épp tegnap néztem a MM-ban hogy ennyire kiherélt osx-es gépet még nem láttam kiállítva, mint ami a MM-ban van. Még a gyári appok se érhetők el. Nem hogy net nincs rajta, de egy tetves findert nem lehet megnyitni, csak valami 2 app-szerűséget, ami a 3 elemre lebutított Dockban van.
    Tegnap nekem végtelen ciklusba ragadt az about my mac a MM-ban, mivel feldobta, hogy engedélyezés egyszer, engedélyezés mindig, és később vagy tiltás vagy mi, ez utóbbit nyomtam, de mindig elődobta... Hányás. Ha ennyire féltik, ne tegyék ki. Bár nem tudom mitől féltik. Biztos kopnak a bitek.

    A win-es gépek mindegyikén meg az a halálosan unalmas és béna, uninformatív media markt app megy. Ha az ember szeretne kitalálni egy olyat, hogy milyen lehet a gép valós sebessége, akkor azt ott bizony nem fogja.

    De megvan ennek is az ellenszere. Megrendeled neten, bejelölöd átvételi pontnak az áruházat, bemész érte, átveszed, 8 napon belül ha nem tetszik, visszaviszed, visszaadják a pénzt ott helyben. Rendelsz egy másikat. Átveszed, nem tetszik, visszaviszed. Ha valaki azt mondja, hogy szemétség, akkor csak nagyon kis részben tudok vele egyetérteni, mivel nem teszik lehetővé, hogy vásárlás előtt kipróbáld azt, amit direkt kitesznek, hogy ki tudd próbálni.
    Ha szerencséd van, meg tudod csinálni hogy ott leülsz vele szemben a kávézóban, megiszol egy kávét, és fél órán belül megjön az értesítés hogy mehetsz átvenni. Ha ez kell nekik, ha így a jó, akkor hajrá :U
    Lesz egy csomó használt gépük, mert bontottak lesznek. De neeeem, nem szabad hagyni, hogy az ember kipróbálja, ami ki van téve, mert akkor gonoszul megnézel rajta mindenféle weboldalakat. Netántán elindítasz egy Pagest! Skandallum! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák