- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz trisztan94 #19752 üzenetére
Nagyon jól látod. Onnan nyomtatom ki a számlákat az én gépemre. És amikor a Macemen lévő win-ről csatlakozom fel a távoli win-re akkor nincs baj mert megtalálom a számlákat, win alatt más pdf creator van. Videón lévő nyomtatók listájában nincs benne ez a pdf creator mert nem win-ről csatlakoztam fel.
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz allein #19755 üzenetére
E-számlát nem tud a rendszer?
Mert ez így nem hiteles eszámla
Amugy a user manualt elolvastad már?
http://sourceforge.net/p/pdfwriterformac/discussion/1246009/thread/f2293093/cecc/d80c/attachment/PDFwriter%20Manual.pdf
Mentés helye user/shared/pdfwriterElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
KMan
őstag
Ha erdekel valakit egy utangyartott mini display port hdmi atalakito - tabla csoki csere, akkor az irjon egy privit
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
trisztan94
őstag
válasz allein #19760 üzenetére
De ezt nem értem. Ez egy webes felület, vagy egy teljesen különálló program? Mert ha webes, akkor nem értme, hogy miért távoli eléréssel csatlakozol
Ha esetleg egy Win alatt futó progi, próbáltad Crossoverrel indítani OSX alatt, vagy valamilyen más emulációs megoldással? Sokkal egyszerűbb lenne szvsz, mint így bénázni
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
-
biker
nagyúr
válasz allein #19760 üzenetére
ha nyomtatás helyett számla megy pdf-ben, az elektronikus számlának tűnik, egyébként nyomtatni és postázni kellene, az pedig e-számla
azt meg hitelesítve lehet csak küldeni, vagy erre szolgáltatótól, vagy neked kell hitelesíttetni és mellékelni az xml filet amiben a kulcs van!Egyébként trisztan kérdése adott, ha ez távoli gép, nem kell parallels, van macre remote desktop winre, be tudsz logolni
ha ez webes, akkor nem kell se remote login se parallels.Ezen az ágon se árt elindulni esetleg
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok, legyetek szívesek segítsetek, mert megőrülök!
Nem bírom beállítani a kulcskarikát az iPhone és a Mac között. Bármelyiken kapcsolom be, nem jön meg az engedély a másik készülékre, hogy engedélyezzem. Ha kódot használok, kikapcsolja a másik eszközt is. Nem értem. Pedig az adatok helyesek, hiszen az iCloud-ba be tudok lépni, illetve külön-külön megy a két eszközön, de mintha mindegyiken másik kulcskarika lenne. Már lezúztam az egész OS X-et és az iOS-t is és mégsem megy. Mit kellene tennem, hogy végre működjön (ez a sz...r ) és a mentett jelszavaim mindkét eszközön szinkronban legyenek?
Most ott tartok, hogy mindkét eszköz szűz állapotban várakozik...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
-
allein
addikt
válasz trisztan94 #19761 üzenetére
A program win alatt fut egy virtuális szerveren. Remote desktop segítségével csatlakozom fel amennyiben macről csatlakozom. Nyomtatás megoldva akkor
Parallels alatt windowst hasznàlva mentem el a batch fàjlt mert mèg nem talàltam megoldàst az ansi kódolàsra os x alatt. -
TigerCat
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
Valahogy meg kéne néznem lehetőleg Windowsos gép használatba vétele nélkül a külső vinyóm állapotát, de eddig nem találtam értelmes HDSentinel alternatívát. Én nem kerestem a megfelelő helyen vagy valóban nincs alternatíva rá OSX alatt?
Illetve próbáltam Virtualbox alatt is működésre bírni a HDSentinelt, de az se akarta az igazságot, mert már az is egy kálvária volt,h egyáltalán bármelyik külső vinyót felismerje maga a virtuális gép, végül az NTFS-t fel is ismerte, de a tesztelendő exFATot nem jeleníti meg a Sajátgép sem a virtuális gép alatt (Win 8.1), pedig be van kapcsolva a megosztott mappáknál, viszont a HDSentinel még a sajátgép által látott NTFS vinyót sem látja.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz ielektros #19770 üzenetére
Köszi, ennek a párját megtaláltam, a SMART reportert, de az nem volt az igazi. Ezzel csak az a baj, hogy nem támogatja egyik külső vinyót sem, csak a belsőt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tigomigocika
senior tag
válasz Ragnar95 #19713 üzenetére
A lényeg hogy nem olyan nagy dolgokra szeretném használni.
Stabil legyen, gyors(tudom h ez egyén függő)
10.7 felett legyen...
Pro szürke tetszik!
Amúgy olyan120-140 közt szeretnék.
Szeptember október a tervezett idôpont!
I4s-em van azzal is meg vagyok elégedve leszámítva az LTE
hiányt
Wifi legyen benne
Hd videók fussonak normálisan
Amatőr szinten tudjak videót szerkeszteni!
Gondolok itt az iphonommal készített fifa videókra...
Azt nem tudom pl h a ps3-st össze tudom e hozni valahogyan
Hogy az mbp adja a képet( jatekfelvétel)
Tudjak letölteni ha erted mire gondolok..
StbXBOX LIVE: rolandinho007
-
Ragnar95
félisten
válasz tigomigocika #19772 üzenetére
"Stabil legyen, gyors(tudom h ez egyén függő)"
Előbbi az összesnél megvan, utóbbi viszonyítási alap kérdése...
"10.7 felett legyen..."
10.9 rendszerkövetelménye MacBook Pronál: 13-inch, Mid-2009 or later vagy 15-inch or 17-inch, Mid/Late 2007 or later
"Wifi legyen benne"
Az összes MacBook Proban van.
"Amatőr szinten tudjak videót szerkeszteni!
Gondolok itt az iphonommal készített fifa videókra..."
Azzal hogyha Mavericks kompatibilis gépet veszel, nem lesz gond, én iMac early 2008-on szerkesztettem fullHD videókat iMovie-ban, egyedül a renderelésre kell sokat várni, de az kibírható.
"Azt nem tudom pl h a ps3-st össze tudom e hozni valahogyan
Hogy az mbp adja a képet( jatekfelvétel)"
A MacBook nem tudom, használható-e külső kijelzőként, iMacnél ezt hívják Target Display Mode-nak, de MacBooknál nem találtam rá leírást,h ez működne.
"Tudjak letölteni ha erted mire gondolok.."
Letölteni szintén az össze MacBookkal lehet.
"Amúgy olyan120-140 közt szeretnék.
"
Ez a legfontosabb szempont, ennyiért felszereltségtől és állapottól függően 2008-2010 közötti MacBook Pro fog beleférni C2D procival.
A C2D már nagyon nem mai darab, így az i5-ös modellekhez képest nyilván lassú lesz, de ettől még bőven használható, főleg 4-8GB RAMmal és SSD-velPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
czanga
őstag
Viszont ne az app álltal felkínált kiegészítő verzióját szedje le és tegye fel, hanem keresse meg abból a legfrissebbet. (azzal támogatja ugye a külső drive-okat)
Máskülönben kernel panic-ok sora is jöhet, mint nálam is volt sajnos.Ezt leszámítva remek app, még szervizes szemmel is. Kiíválóan használható!
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
-
Ragnar95
félisten
Érdekes, a problémás vinyót hibátlannak írja, cserébe a másik, hiba nélkül működő állapotát csak Goodnak Mondjuk az is fura, h a 3hetes SSD-t 95%-ra írja csak.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Amúgy érdekes, miután felraktam a DriveDx külső vinyók kezelésére alkalmas kiegészítőjét, a Smart Utility is felismerte a külső vinyókat és az már jó értékeket írt.
-
tigomigocika
senior tag
válasz tigomigocika #19777 üzenetére
XBOX LIVE: rolandinho007
-
nagyúr
válasz tigomigocika #19781 üzenetére
2006-os gép, 2GB RAM, gyenge proci, kis háttértár. Oké, hogy 17-es, de inkább kisebbet, újabbat kellene nézned.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #19783 üzenetére
Én nem mernék látatlanban távolról gépet venni ebayen, ki lehet azért fogni nem rossz példányokat itthon is, de ettől még ha valaki elég bátornak érzi magát egy ilyen értékű ebayes rendeléshez is, lelke rajta
-
tigomigocika
senior tag
-
tigomigocika
senior tag
válasz tigomigocika #19785 üzenetére
Meg mondták páran hogy miért nem veszek inteles notit?
Arra felmegy az osx...
Most tegyek a ferrari reprika kasztniba vr6-os motrot?
Az nem ugyan olyan mint az eredeti...XBOX LIVE: rolandinho007
-
ielektros
senior tag
válasz tigomigocika #19786 üzenetére
ebay-en vettem en is a MacBook-om. Ott is adom el oket mindig. Nem kell attol felni es maximum a postat bukod el ha nem tetszik mert egyszeruen visszakuldod. Persze ha cegtol veszed. Maganembertol en csak hibasakat veszek javitas celjabol vagy alkatresznek.
Az biztos, hogy 2006-os Mac-re nem erdemes penzt kolteni. Nagyon oreg mar.
-
xedos
addikt
válasz tigomigocika #19787 üzenetére
Ha szeptemberre jön össze a pénzed, akkor még kicsit korai...
Ennyi pénzből talán ha 2009-es max 15"-os gépet tudsz venni. Ami nem rossz, de nem mai darab. -
Ragnar95
félisten
válasz tigomigocika #19790 üzenetére
Addig fölösleges is komolyabban nézelődni, mivel elég nagy árkülönbségek lehetnek akár azonos tudású modellek között is és ki tudja, szeptemberben épp hogy fog állni a használtpiac, szóval szerintem egyelőre jegeld a kérdést és ha összejön a pénz, akkor kezdj el konkrét elképzelésekkel nézelődni
Amúgy a notebookok 99%-ára fel se megy normálisan az OSX, szóval fölösleges is hackintosh irányba nézelődni, ha hordozható gép kell.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz tigomigocika #19792 üzenetére
Nem feltétlenül ratyi a hackli sem, csak megfelelő alkatrészekből kell felépíteni, de a hackli csak akkor éri meg, hogyha az ár az elsődleges szempont, viszont gyakorlatilag csak és kizárólag asztali gépben érdemes ma már hacklizni, mivel a notebookok hardveres felépítése, illetve BIOS-a/UEFI-je nem megfelelő az OSX problémamentes telepítéséhez és futtatásához.
-
ribarszki
őstag
válasz tigomigocika #19787 üzenetére
Miért? A macbook a notebookok ferrarija? repRika? Na igen, vér ciki lenne EGY IPHONE mellett holmi ratyi nem almás géppel villogni. Anyám borogass...
-
ielektros
senior tag
válasz ribarszki #19794 üzenetére
Ezen en is kacagtam egy jot. MacBookom is van, lenovo w520 is van. Nincs jobb meg rosszabb ebben a kategoriaban. Masabb van. Engem peldaul a vilagbol kilehet uldozni a retkes 2db usb porttal a MacBook-on.
Printer, eger (utalom a nehezen tologathato magic mouset), usb hdd, kulso webcam, pendrive etc. Ossze vissza kell dugdozni mert nem dokkolhato. Az OSX-et imadom viszont. Nehez kerdes ez. Szeretem a hardwaret is apple macbook eseteben sot meg szervizelni is szeretem. De vannak gyengei boven.
-
tigomigocika
senior tag
válasz ielektros #19795 üzenetére
Igen
Van ami valamiben jobb valamiben nem.
De hidd el amikor még csak dos volt a gépeken én akkor kezdtem
Majd win nt stb....
Mára eljutottam addig hogy köszönöm windows ennyi volt
De minden kritika jellegű hszt épitő jellegűnek veszek !
Mindenből tamul az emberXBOX LIVE: rolandinho007
-
ielektros
senior tag
válasz tigomigocika #19797 üzenetére
Ok. Ebbe kar is belemenni. Nem a flame a celom. Sot, nem is irtam negativumot kopkodve. Szeretem az Apple vilagot minden nyavajajaval egyutt is. Ennek ellenere te a nem Apple HW -ra irtad, hogy gyenge. Holott ugyan az. Es pont ez az ahol nem verhetetlen az apple.
Es en sem ma kezdtem... Nem tudom ezt miert jegyezted meg... En meg a DOS elott kezdtem pl. Mint ahogy sokan masok sem ma kezdtek itt.
Jo neked, hogy hagyhatod a windowst a hatad mogott. Nekem szemely szerint nincs vele bajom azon kivul, hogy rengeteg a windows only SW amit nem tudok nelkulozni.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz ielektros #19798 üzenetére
Azt azért meg kell jegyezni, hogy a hardver egy notebooknál pont nem ott érdekes, hogy milyen CPU van benne. Bizonyos értelemben az Apple hw valóban jobb és nem ugyanaz. A legjobb sarkos példa a gagyi MSI gépek amikben aztán benne van minden a specifikáció szerint, csak recseg-ropog az egész, majd szétesik alapból. Ez is a hardver, sőt. Olcsóbb papíron a specifikációk istenítésére nevelni a fogyasztót mint egy minőségi unibody házat gyártani, benne mindeféle áthidaló szalagkábelek, jumper vezetékek nélkül. Én még nem nagyon láttam annyira letisztult PCB-t mint ami az Apple notikban van.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Air A1466 i7. 8/256Gb Laptop
- MacBook Pro 2019 13" Újszerű 8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3811
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Macbook Air 13" 2020 M1 16GB 256GB CTO
- Hibátlan állapotú 14" Macbook Pro M3 Pro, 12 magos CPU, 18 magos GPU, 1 TB SSD, Ezüst szín
- MacBook Pro 16" M1Pro 32GB ram, 1TB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Air 13" (2019) i5 1,6GHz, 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- MacBook Pro M3 Space Black /14" 12 core-CPU 18 core-GPU 1TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs