Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz Smiley #110956 üzenetére

    * Usába kp-re veszik, ha veszik. Sokat nem veszik ezeket eleve globálisan sem. Viszont ott teljesen más léptékben gondolkodnak, ott a 17-18 éves srácok már kocsira gyűjtenek, nekik ezek jelentéktelen dolgok. Nem foglalkoznak az apple-el, csak annyira, amennyire a magyarok a Csepel biciklikkel, a többi csak stigma.
    Erre jó példa egy amerikai youtuber aki apple promokból él, százalékosan alulról veri a nullát a nézettsége világszinten, de még egyesült államok szinten is jól látszik hogy a 330 millió amerikait ez bizony nem érdekli.
    De felesleges is idehozni az amcsikat, ők teljesen más síkban élnek, és teljesen más értékrenddel.

    #110957 kchris78 Biztos hogy vannak, akiket behúz a hype, de inkább az értékrenddel volt akkor nálad is gond, ahogy említed is. Anno én is nézegettem, de ár/érték arányban nekem sokkal jobban megérte egy gpu-ban is ténylegesen erős lapos, mint egy macbook. Jó-jó, de valahogy mégse. Én nem tudtam elképzelni magam, hogy csak azért veszek egy macbook pro-t, hogy néha megnyissam a szafarit, mert amiket meg toltam pár gamet, azok erre nincsenek is, de ha mókolva lenne, akkor is siralmasan futott volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák