Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fojtviki

    senior tag

    válasz Snoop-y #26420 üzenetére

    Nezd, o haza akar menni, o nagyon nem erzi itt jol magat. Amikor meg nem is mondja, akkor is latom, hogy "szenved" itt :DDD Nezd, mi nem akarunk tul sokat, igazabol mar minden megvan, ami kellhet. En keresek £1000 korul a parom 2-2.500, ennek azert tobb mint a fele elmegy rezsi,szamlak, etel, ital stb. Ha otthon ketten megkeresunk 500.000 Ft korul, mar akkor jobban elunk mint itt. Annyit pedig szerintem nyugodtan meg lehet keresni. Konkret ajanlatok is vannak mar, elegge korbe van jarva. Nem most rogton indulunk, de maximum 2 ev, bar annyi szerintem nem lesz.

    szerk: Elhiszem, hogy jo diplomaval eszebe sem jut hazamenni az embernek. Nalunk nincs ilyen szituacio. Szerintem mi otthon legalabb ilyen, de valoszinu jobb szinvonalon tudunk elni. Mondjuk ami engem zavar az inkabb az, hogy egy kutyaolat is rengeteg penz berelni. Ami itt van lakas ugyileg, az egy horror. Szerintem ezzel mindenki igy van. Nem is beszelve arrol, hogy ha veletlenul kiesel a munkabol, akkor nagyon tud fogyni a megtakaritott penzed. Volt mar benne reszunk, nem is egyszer. Mindig akkor jon a baj, amikor a legkevesbe szamitasz ra. Azert szerintem nagy elony, ha otthon elsz sajat ingatlanban, azert ott nem kerulsz olyan konnyen utcara mint itt:)) Raadasul semmit sem veszitunk igazabol, nagy befektetest nem kell csinalni, szinte minden szerszam megvan, tehat majd kiderul:)

    zone: ok, rendben ertem en. Mint mondtam akkor buntessenek meg mindenkit, ne csak egyet. Most kinezek az ablakon, legalabb 3 autot meg lehet buntetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák