-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
Bocs egy kicsit off, de a torrentezős kalózkodást mennyire keresik/nézik a hatóságok/net szolgáltatók Angliában?
-
Cicero
őstag
Aha, akkor megpróbálom lebeszélni az asszonyt ezekről a gondolatairól.
Más: repülök Birminghamba, onnét meg vasúttal tovább. Vegyem meg előre a jegyet (GoEuro), vagy majd tudok a helyszínen is venni? Szívem szerint a helyszínen venném meg, mivel ha késik a gép, összeverekednek megint a járaton, akkor bukom a vonatjegyem árát. -
tildy
nagyúr
Szinten plusnet, sosem volt gond egészen addig, míg anyosomek nyáron itt nem voltak és letöltötték egy filmet ( mondjuk jó film volt)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
törölt tag
Tegyetek VPN-be a torrentezest, en Private Internet Access- hasznalok, meg egyszer sem kaptam levelet eddig a 6 evem alatt, pedig ha belendulok tudok alkotni
Mostanaban mar egyre kevesbe van erre szuksegem, Amazon Prime es Netflix mellett nem nagyon van ra szuksegem.
-
Tufa_
aktív tag
4 ev alatt semmi pedig eleg sokat toltok, vegig BT. Decemberben keszul el a lakas, ott meg vegre lesz hyperoptic es 1 gbit, remelem ok sem szolnak.
Valakinek van tapasztalata amugy hyperoptic-al? -
őstag
válasz Snoop-y #26867 üzenetére
Mi is privat trckeren toltunk csak kizarolag. Az n-es legnagyobb oldalon is volt hir a fooldalon errol. Nem igazan tudnak mit csinalni vele elvileg. Azt hiszem, hogy ok is vpn-t javasoltak, hogy remelhetoleg mukodik Elvileg nem is a szolgaltatok miat van, hanem valami jogvedo szervezet csinalja az egeszet. Pontosan nem emlekszem mar ra
-
Snoop-y
veterán
válasz #45997568 #26865 üzenetére
Hjam en is csak zeneket szedek szinte.
Ami film erdekel es erdemesnek tartom tovabbi megnezesre azt megveszem blu-ray lemezen.
A tobbi dolog ugyis csak szemet.Netflix-el az a bajom ,hogy itt svacban eleg szegenyes a kinalat meg UK-hez kepest is. US-rol mar nem is beszelek...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
callmeakos
veterán
Kicsit láma kérdés, de nem vagyok biztos magamban és nem akarok kockáztatni.
A Stansteden a check in desk az most melyik? A pult ahol ellenőrzik az okmányaidat mielőtt a géphez mész? Először megyek kis bőrönddel amit ott kell feladni és nem tudom eldönteni hogy most ez melyik.All→M8
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #26871 üzenetére
Kis bőrönd alatt kézipoggyászt értesz vagy feladandó bőröndöt?
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz callmeakos #26873 üzenetére
Szerintem érdemes tisztázni a válasz előtt, hogy a légitársaságod szerint azt fel kell-e adnod, vagy a jegyed alapján felviheted a gépre?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
callmeakos
veterán
válasz Mercutio_ #26874 üzenetére
A légitárságom szerint (jelen esetben a Ryanair) a fent említett kisméretű, maximum 55x40x20cm méretekkel és maximum 10 KGs súllyal rendelkező poggyászt a fent említett check in desknél kell feladom, amelynek pontos helyét nem tudom merthogy ezidáig ezzel a lehetőséggel nem éltem. Ezért bátorkodtam megkérdezni.
All→M8
-
Balinov
titán
válasz callmeakos #26875 üzenetére
Sztem ugyanott, ahol a nagyborondot adod fel
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz callmeakos #26875 üzenetére
azt hittem akkorat fel lehet vinni a gepre
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Balinov
titán
válasz BÁ Nutrition #26877 üzenetére
Elsejétől már nem, azaz ingyen nem
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz BÁ Nutrition #26877 üzenetére
Mindkét fapadosnàl változtak a szabályok nov 1-től (de már korábban közzétették)
Ryan novemberi utazásnál még nem szankcionálja, de decemberben már tuti.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Yeffy
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz BÁ Nutrition #26882 üzenetére
Nem visszamenőleges ha 2-3 hete vetted a jegyet , akkor már kihírdették csak nem azonnal alkalmazzák hanem adott időponttól, de egyszerűbb, ha megnézed az aktuális ÁSZF mikori.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Mercutio_ #26883 üzenetére
Nem tudom pontosam de meg benne volt az arban h mennyi csomag included. Ha visszamenoleg beleturnak kapjak be es szegyen ha megtehetik h megvasarolsz valamit utana meg jaj megse ennyi hanem annyi lesz. Nem a 10 fontrol van szo hanem az elvrol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Balinov
titán
válasz BÁ Nutrition #26884 üzenetére
Asszem szeptember 1-től vett jegynel, November 1 utáni utazáskor már az új poggyász szabály érvényes. Nem kell venni, de ingyen nem viheted a gépre, fel kell adni, akár boardingnal, utóbbi nem biztos
-
Tufa_
aktív tag
válasz Balinov #26885 üzenetére
Szeptember elott vasarolt jegyeknel is bekell csekkolni a borondot, de legalabb ingyenes.
Dear xy,
Our Cabin Bag Policy has changed. You can now only bring one small personal bag on board (max 40x20x25cm) that must fit under the seat in front of you.
As you booked (xxx) prior to the announcement of our new Cabin Bag Policy, we will add a 10kg Check-in Bag for each passenger on your booking, free of charge. This will be visible in the "view itinerary" section in your myRyanair account and on your boarding pass.
This 10kg bag must be dropped off at the check-in desk and will be available for collection at the baggage carousel in your arrival airport.
Ezutan kaptam egy frissitett itineraryt, a checkin bagekkel
-
Mercutio_
félisten
válasz BÁ Nutrition #26884 üzenetére
Amit jegyen visszaigazoltak azt viheted, az kérdéses , hogy mind mehet veled, vagy van amit fel kell adni és ha igen hol (check-in pult vagy a gép előtt, vagy ezek közül választhatsz is esetleg)
Check-in annyiból jobb lehetőség, hogy mehet bele pia, egyéb olyan cucc ami nem megy át kézipogyóként , de feladottként igen.A gép előtt leadóst viszed magaddal, azaz security ellenőrzi, mint a kézipoggyászt.
Aztán van még ennek az a változata, hogy a gate vagy a repülő előtt jön mancika és ő mondja meg gép hasa vagy felviheted (hátizsákok sokszor mehetnek, gurulós általában nem) érdemes a légitársaság topicjában is utánanézni, DE a hivatalos változatra is felkészülni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
pontosan, telefonrol irtam, nem voltam eleg alapos. Epp tegnap csekkoltam be jovo heti Alicante-i jaratra, amire meg valamikor augusztusban vettunk jegyet, Priority Q+2 cabin baggage-t fel sem ajanlotta, de nem is baj, gyerkoccel amugyis vettunk feladott poggyaszt
-
Snoop-y
veterán
Privat tracker es ha be van allitva a titkositas akkor elvileg nem latjak mit csinalsz. Ez alol kivetel mikor ok maguk is jelen vannak a trackeren es ok is seedelnek. Nemet igazsagosztok pl vannak NCore-on igy.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Már 2017 Júniusában haza költöztem, el is rendeztem itthon a papírokat (P45, P60, itthoni TB).
Most viszont küldött a HMRC egy levelet csekkel, hogy X fontot vissza kell fizetnem.
Volt már valaki hasonló helyzetben? 2017 áprilisában vagy májusban az új adóévkor visszaigényeltem és utána még dolgoztam, szóval nekem lehetne még a maradékot visszaigényelni nem fordítva. +[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
Utazott mar valaki British Airways-zel haza?
Wizzair-hez hasonlitva miben jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest